Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax histopatologiczne badanie zrobią. Pytali o genetycze i nie chciałam, bo zrozumiałam, że ono tylko płeć pozwoli stwierdzić. Byłam tak rozdygotana emocjonalnie tym wszystki co się dzieje, że nie myślałam logicznie. A teraz czytałam, że jednak pozwala stwierdzić też czy wystąpiły jakieś wady generyczne. Ale już za późno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Ja dziś opadam z emocji. Endometrium nadal 11mm ale jajko 17.5mm czyli lepszy przyrost niż w poprzednim cyklu. Jednak endometrium niejednorodne, kolejny cykl... staram się myślec pozytywnie ale dziś mam gorszy dzień chyba nachleje się wina chociaż mam na 8 jutro do roboty... jeżeli w tym cyklu się nie uda to mam w 1 dzień okresu skontaktować się z lekarzem bo trzeba popracować nad endometrium tak mi powiedział..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Jakoś chce mi się płakać...
Uf musze się otrząsnąć i nadal pozytywnie myśleć. Uda się! Musi się udać!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnycześć Kobietki
Jestem tu nowa. Wspólnie z mezem postanowilismy w obecnym cyklu starac sie o Bobo obecnie jestem w 20dc, ostatnia @ mialam 04.11. W 14 i 15 dc bolal mnie jajnik i mialam sluz plodny- w tych dniach test owulacyjny negatywny. W 16dc rano test owulacyjny pozytywny. Stosunek plciowy byl w 13, 14 i 16 dc (wieczorem). Od 19dc bola mnie piersi podczas dotykania, pewnie dlatego, ze wkroczylam w druga faze. Myslicie ze moglo sie udac? Cykle mam co... no wlasnie... co 27, co 28, co 30, co 31 dni. Przy obliczaniu dnia owulacji podaje sie ten najktorszy cykl czy ten ktory wystepuje najczesciej? -
Ukija wrote:Jakoś chce mi się płakać...
Uf musze się otrząsnąć i nadal pozytywnie myśleć. Uda się! Musi się udać!
Aniol Cie opuscil? diabel Cie kusi tak brzydko myslec i z sil opadac? hallo kobieto Ty zaraz w ciazy bedziesz! Nie ma co sie uzalac!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp