Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny dzieki wlasnie to tak z praca jest.ja przynajmniej wiem gdzie moj jest i orientacyjnie o ktorej wroci z pracy.ja pracuje krócej bo wiedza że nikt nam nie pomoże przy dziecku że jestesmy zdani tylko na siebie.szefostwo chyba mnie lubi i jest zadowolone z mojej pracy bo poszlam na 2 tygodnie zastepstwa a pracuje juz 9mc u nich.ida strasznie nam na reke.jestem bardzo zadowolona z pracy i wrescie mozna cos zaplanowac w domu bo jest dodatkowa kasa nieduza ale jest ok jak za ta ilosc godzin
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGotujesz makaron ale dente (zależy co masz, świderki, penne,muszelki - z tych typów, ja miałam świderki ziarniste), na kawałki kroisz kurczaka i w przyprawach go smażysz na patelni (ja dałam gyros przyprawę, pieprz i sól), brokuła z pół paczki mrożonego albo pół jak masz świeży też al dente. Ja po ugotowaniu dałam tak ;makaron na to ser żółty (nie miałam parmezanu) na to kurczak i brokuł i jeszcze jedna warstwa sera i zalałam to sosem (śmietana, 1 jajko, pieprz, sól ) Zaraz będziemy smakować W piekarniku 15 min na 180 st
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za pomysl na obiad poniedzialkowy.
Ja jestem w trakcie robienia golabkow na jutro bo rodzicow zaprosilam a ze mama lubi a nie ma czasu robic to niech chociaz u coreczki zje
Dzis usiadlam do robienia pazurkow i tak byle jak na szybko robilam no moje dziecie niee lubi zapachw cleanera i lakierow.. Niby nie szkodliwe ale zaauwazylam dzis ze jej smierdza ledwo co pawia nie puscilam no nic. Trudno. Najwyzej bede musiala posciagac jak drugie podejscie sie nie uda.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny