Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak sie podtarlam to nic nie bylo. Moze delikatnie ale nie mocno.
A teraz noe wiem czy boli mnie brzuch nawet bo mi burczy z glodu...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa czekamy na wieści. Na bank wszystko będzie w porządku! ❤ groszek rośnie więc endometrium dostosowuje się :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Uffff!!
Nie wiadomo skad plamienie. Nic nie ma. Czysto!!! Nawet plamki nie ma! Na tych metalach co wklada i sciaga slus to tez tylko piekny sluz bez zadnych barwien.
Nie dostalam zdjecia ale widac bylo dziecie i pulsujacy punkcik. Mam sie nie martwic i wiecej odpoczywac ❤❤zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO proszę @ nie ma to testowanie wkrótce
-
nick nieaktualnydziewczyny moje kochane pisze tak pozno bo nie moge spac przed chwilą poszlo ze mnie na dwie strony vhyba organizm się vzysci no i spory kawałek czopa odszedł chyba przez to ze wymioty ... ale znowu mi jeblo w kregoslupie przez to szarpanie ... ja chyba zwariuje.... ... ;( jak zaczne rodzic a te płećy beda tak bolec to chyba całkowicie tsm zejde...
naeazie nic się nie dzieje zobaczymy co będzie rano ... zaczynam się bac....
sprobuje isc spac i zasnac mam nadzieje ze mi się to uda.... -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:dziewczyny moje kochane pisze tak pozno bo nie moge spac przed chwilą poszlo ze mnie na dwie strony vhyba organizm się vzysci no i spory kawałek czopa odszedł chyba przez to ze wymioty ... ale znowu mi jeblo w kregoslupie przez to szarpanie ... ja chyba zwariuje.... ... ;( jak zaczne rodzic a te płećy beda tak bolec to chyba całkowicie tsm zejde...
naeazie nic się nie dzieje zobaczymy co będzie rano ... zaczynam się bac....
sprobuje isc spac i zasnac mam nadzieje ze mi się to uda....
Kurde no to zbliża się wielkimi krokami nie bój się wszystko będzie dobrze :*****Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny