Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
A moja dzisiejsza temp dała mi nadzieję, że wszystko zaczna wracać do normy. Oby się utrzymała na takim poziomie. Za tydzień idę do gin na kontrolę. To będzie 19 dc. Normalnie miałabym wtedy owu, ale nie licze, że będzie. Ten cykl zapewne bezowulacyjny będzie. I może lepiej, bo nie będę przeżywać, że stracona szansa.
Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymakowa kochana bardzo się ciesze ze wracasz do siebie slonce za niedługo ty jak i reszta dziewczyn będziecie przezywac to co ja teraz...
Ja jakoś nie potrafię tutaj nie byc z wami od początku mojego do końca waszych :*
na innych forach nie czuje się tak dobrze jak z wami !♥ -
Dokładnie tu jest wyjątkowo. Ja próbowała włączyć się do wątku czerwcówki 2017 i jakoś mi tam dziwnie było.
Teraz rozpacz i ból zastąpił smutek i uczycie pustki... Ale stram się skupić na tym, że za "chwilę" wróciły do strań.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Bylam dzis u swojego lekarza.
A wiec plamienie nadal nie wiadomo skad.
Dziecko ma 4,4 mm i pieknie bije serduszko. Lekarz puscil i tak troche jak za mgla bylo slychac ale bylo mam spokojnie czekac i sie nie denerwowac. Bedzie dobrze. Wszystko wyglada pieknie a plamienia sie zdarzaja.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5126667ad4a.jpgSusannaDean, Magduullina, zFolwarku, Ukija, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa ❤ cudeńko! Mam nadzieje ze i ta zobacze taki kropeczek niedługo
Magduullina spokojnie. Musisz poczekać do 1.12 aby nasza czarownica po raz kolejny qywróżyła
Susanna super gratulacje za dwa jajka. Ja sobie o dwóch mogę pomarzyć bo co cykl mam 1
Makowa kochana trzymaj się cieplutko. Ta strata zostanie Ci wynagrodzona!
A ja już na 100% po owu bo zalewa mnie biały gęsty śluz temp z wczoraj zaburzona bo chlałam w sobote ale musi mi wyznaczyć owu bo mam te skierowanie na progesteron Mój się pochorował i na l4 siedzi w domu. Wczoraj byłam na budowie i już wylewają ściany garażu także budowa brnie do przodu i jestem mega szczęśliwa ❤Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:zFolwarku u mnie byl cien 9dpo na 10 miui . a powiem kochana ze jak zaszlam w 2 ciaze mialam jeszcze mleko choć daniela karmilam raptem od 2-3iesiecy
Kurcze. Ja sprawdzalam sobie i nic nie moge wycisnac z piersi wiec chyba juz nie ma. Mialam dzis jechac sprawdzic jak sie ma prolaktyna i progesteron po skonczeniu karmienia ale... zwyczajnie mi sie nie chcialo - snieg itd i zostalam w domu. Pitole co ma byc to bedzie. W ciazy sie tyle nabadalam, ze do dzis mam doscMagduullina lubi tę wiadomość
-
O ukija super ze tak pieknie i szybko robia. Oby zima ich nie zaskoczyla.
Ty juz zaraz ujrzysz taka kropeczke
Aaaa ja szarlotce mowilam ze 1.12 a magdulina ze do srody haha ale lepiej by malec zosttal chociaz do nastepnej srody
Dzis na lipcowkach kolejna odeszla serduszko bilo i niestety.. Przestalo..
Zagladac bede tam coraz zadziej bo tylko sie milion razy bardziej martwie.. A gdzie tu dwa tygodnie jeszcze do wizyty...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Co do mleka w cysiach to wam powiem ze syna karmilam 3 msc i nagle mi samo zniklo z dnia na dzien a tak to mnie zalewalo... Jak Julian mial 8 msc i zaszlam w ciaze to polecialo znow i dopiero miesiac dwa po zabiegu przestalo kapac
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyA ja jestem zmęczona bo byliśmy u mamy a jechaliśmy 2,5 godz stania w korku ludzie na letnich 5 km/h jakaś tragedia każdego roku to samo "zima zaskoczyła kierowców" a my 4x4 i do przodu haha..ale co się wystaliśmy to nasze ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 22:03
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina spokojnie. Jutro juz sroda haha wlasnie ogladalismy z mezem ten film 55 min cud milosci i mi sie chlop poplakal jak to wszystko rosnie od plemnika z komorka az do narodzin. a skorcze robi dziecko kiedy jest gotowe do wyjscia to jego mozg wysyla wiadomosc matce i pojawiaja sie skorcze wiec jak zaczniesz szybciej rodzic to na pewno dziecko bedzie gotowe
Ja dzis kolejny dzien plamien. Ale to tylko z rana jak wstane... Mozliwe ze w nocy cos mi gfzies uciska albo no nie wiem.. Tylko z rana jest..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:hej jak tam???
ja już poprostu nie moge nawet spanie mnie meczy cala obolala jestem . przez te plecy nie moge nawet spac na lewym boku normalnie szlak mnie juz chce trafić
Boze pamietam ten stan jakby wczoraj! Wiem co czujesz. To jes ten moment, ze juz dalej nie da rady. Bedzie dobrze. Wiesz ze masz w nas wsparcie!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie dobrze Magdullina, dasz radę, już niedługo i bobasek będzie drugi :* Cudownie
Ej mnie tak drga mięsień na dłoni, że szok, a biorę magnez...tylko wzięłam jakiś z promocji i tam jest 16 %.... nie spojrzałam...ale zamówiłam taki 200% magne b6 max, ale przez internet więc parę dni jeszczeMagduullina lubi tę wiadomość