Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się w 38 tygodniu! :*
teraz czeka nas tydzień juz czy jeszcze nie moj codziennie mi mowi wytrzymajcie jeszcze jutro ... noe wiadomo czy jutro nie pojedzie na dea dni z noca do Częstochowy do roboty... trochę jestem przerazona no ale mam nadzieje że to jednak nie on tam pojedzie. W piątek wizuta bede musiala jechac busem mam odgorny zakaz od mojego ze dalabym juz spokoj slisko itd ja jeżdżę ostrożnie a ktos do mnie moze uderzyc no niby racja ale bardzo mnie wkurza .... heh cwaniak moim autem jeździ do pracyzFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Witamy się w 38 tygodniu! :*
teraz czeka nas tydzień juz czy jeszcze nie moj codziennie mi mowi wytrzymajcie jeszcze jutro ... noe wiadomo czy jutro nie pojedzie na dea dni z noca do Częstochowy do roboty... trochę jestem przerazona no ale mam nadzieje że to jednak nie on tam pojedzie. W piątek wizuta bede musiala jechac busem mam odgorny zakaz od mojego ze dalabym juz spokoj slisko itd ja jeżdżę ostrożnie a ktos do mnie moze uderzyc no niby racja ale bardzo mnie wkurza .... heh cwaniak moim autem jeździ do pracy
Gratulacje! 38 tydz! Brawo! To kiedy?
U mnie znow plamienia...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie. Z folwarku zbadaj proga. Byc moze masz za niski.
Magdulina ty 38 a ja 8 tc
A jak maluszek sie czuje? Pcha sie jeszcze mocno?Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny