Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
a w grudniu nie wiem ja to bedzie z sexem.teraz jest żadko a my przed najgorszym okresem świątecznym w pracy.gdzie nie wiem czy mój mąż bedzie przed 20 w domu.bo teraz już prawie robi do niej 2-3 razy w tygodniu.a jak zaczniemy wysyłki świąteczne to czekają go póżne powroty a męża obowiązki wieczorne przy córce spadną na mnie niestety gdzie ja o 18 padam na pysk a córa daje niezle popalic
-
nick nieaktualny
-
Hej
Susanna za zgaga odpowiada progesteron ostatnio Męzu wysłał mi bardzo długiego smsa z kawałkiem artykułu ja co cykl mam straszna zgage najgorsza rzecz na świecie
Kochana mocno zaciskam kciuki za Twoją parkę
Rosa mam nadzieję, że w 2017 nigdzie się nie przwnosisz z tego wątku mam nadzieję też, że nie stracimy kontaktu a ten wątek nie umrze
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 06:15
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnycześć kochane tak ukija ostatnia prosta
dzis się wyspalam okrutnie bola mnie biodra i nogi hmmm... musimy wytrzymac do jutra wieczora bo moj pojechal do roboty na dwa dni wroci dopiero jutro ... szczerze mówiąc trochę mam dyla hezFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hej
Susanna za zgaga odpowiada progesteron ostatnio Męzu wysłał mi bardzo długiego smsa z kawałkiem artykułu ja co cykl mam straszna zgage najgorsza rzecz na świecie
Kochana mocno zaciskam kciuki za Twoją parkę
Rosa mam nadzieję, że w 2017 nigdzie się nie przwnosisz z tego wątku mam nadzieję też, że nie stracimy kontaktu a ten wątek nie umrze
Miłego dnia dziewczynyMagduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:rosax jak się czujesz??
a wy dziewczyny?????????????? ♥
bo mnie zaczela zas leb bolec ( jak nie urok to sr***ka) he
U mnie nic. Dwa dni mnie brzuch bolal, dzis ok. Zreszta moze tez nie ale ja nie umiem sie obserwowac i nigdy nic nie zauwazam i wszystko zwalam na norme Czasami jak gardlo mnie boli to zauwaze zawsze za pozno bo gdyby wczesniej to bym wziala cos i nie rozwineloby sie ale mnie to musi na maksa bolec zebym raczyla zauwazyc.
Trzymam kciuki za Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 11:10
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ukija, co u mnie ?
brałam lek na nadżerkę.. ponoć malutka jakaś, więc seksów przy owu nie było xD
idę w grudniu na kontrolę. dziś właśnie dostałam okresi na szczęscie po 28 dniach a nie jak ostatnio... nie wiem co się wtedy stało- nigdy tak długo nie miałamMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna czemu plamienia? Co to ma znaczyć? Może masz implantacje?
Marciaa też miałam kiedyś ale dostałam leki dowcipne i od wtedy jest pięknie no cykl Ci sie unormował, świetna wiadomość
Magduullina no już dziŕ jest 1.12, czyli czarownica nic nie wywróżyła?
Smerfetka współczuję bardzo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"