Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zfolwarku cudownie!!! Wrzucaj focie nam kreseczek. Serio to tesknie za testowaniem.. Musze ogarnac gdzies testy na plec albo chociaz testy na kamien wody do pralek haha
zFolwarku, sua lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Z Folwarku gratulacje kochana! ❤ bardzo się cieszę!
Susanna to na bank była wczesna implantacja dwójeczka to mocniejsze zagłebieniezFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny, mam spitolony telefon tzn. nie mam pamieci ani krzytny i zdjecie moge zrobic, ale potem nic nie moge z nim zrobic, nawet go zobaczyc de facto a co dopiero np na kompa przesylas. A moj Maz jest w ogole total hipsterem, bo ma tel z innej epoki Postaram sie jakos. No kreska jest, nie jest mocna jak ta kontrolna ale widac. Jestem kompletnie przerazona. Zupelnie sie tego nie spodziewalam, serio. Juz ryczalam rano ze strachu przed wszystkim. Boje sie nawet tego, ze nie bede kochac tego dziecka, bo przeciez kocham juz calym sercem Corke. Boje sie, ze Corka bedzie rozczarowana czy cos. Boze... Jestem w totalnym szok. Naprawde nie sadzilam, ze to jest mozliwe... Mam totalna gonitwe mysli.
-
nick nieaktualnydziewczyny prawdopodobnie znowu zaczyna się gestoza skierowala mnie do szpitala wkurwiona jestem bo pojade i zas gowno bo weekend tylko się wkurwiam najlepiej byłoby zeby się porod zaczal a z tych nerwów mam poprostu nadzieje że albo zaczne rodzic albo moj stan nie jest az taki zeby mnie zostawili.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZFolwarku haha ja mogę, ja ja a mam solidną patelnię Totalne zaskoczenie z tą ciążą co? Po pierwszym szoku zaczniesz myśleć logicznie Oczywiście, że w głowie milion myśli od radości po strach ale wszystko się ułoży a Twojej miłości starczy na kolejnego bąbla
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdullina ale to, że się zdenerwowałaś to nic to nie da. Nie uchroni Ciebie to przed szpitalem. Wiem, że masz już dość - jesteś zmęczona, obolała i jeszcze wkur...a. Chcesz by synek był na świecie. Może akurat zaczniesz rodzic to przynajmniej będziesz na miejscu naprawdę odpuść nerwy, to nic nie zmieni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, to powiedzcie mi w którym dniu po owulacji badać ten progesteron bo już sama nie wiem. Najwcześniej w pon. Przypuszzczalnie 9dpo..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
7-8 nietety weekend więc nie będę miała jak zbadać..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:7-8 nietety weekend więc nie będę miała jak zbadać...
-
Magduullina wrote:dziewczyny prawdopodobnie znowu zaczyna się gestoza skierowala mnie do szpitala wkurwiona jestem bo pojade i zas gowno bo weekend tylko się wkurwiam najlepiej byłoby zeby się porod zaczal a z tych nerwów mam poprostu nadzieje że albo zaczne rodzic albo moj stan nie jest az taki zeby mnie zostawili.
Rozumiem, ze sie wkurzylas. Tez bym byla wsciekla. Boze, jakie to wszystko trudne. Dasz rade!
-
sua wrote:ZFolwarku haha ja mogę, ja ja a mam solidną patelnię Totalne zaskoczenie z tą ciążą co? Po pierwszym szoku zaczniesz myśleć logicznie Oczywiście, że w głowie milion myśli od radości po strach ale wszystko się ułoży a Twojej miłości starczy na kolejnego bąbla
Dziekuje za patelnie! Lepiej mi. Choc mam gonitwe mysli nadal. Zwariowac mozna!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny