X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su takie ciagmiecia i bole sa normalne. Lipcowki 8-9 tc jeszcze maja bole i ciagniecie :)

Ukija smaka mi narobilas na tego sosa a ze nie mialam zjadlam sloik jogurtu 500g ;D a teraz mnie brzuch boli z przejedzenia ;D
    O pogodzie to juz nic nie mowie.. Wczoraj po polnocy wracalismy do domu.. 67 km musialam jechac w taka mgle ze ledwo pierwszy pasek bylo widac.. Tak jechalam i podziwialam czlowieka. Bo chuja co widac mgla jak nie wiem co znakow nie widac a czlowiek intuicyjnie wie gdzie jechac;D kiedy zakret mial byc wiedzialam i automatycznie zwalnialam. Tak jak niewidomy widzi po swojemu tak i my w chwilach kryzysowych mamy instynkty ;D
    W ogole jechalam i widzialam sie w tym horrorze mgla ;d stary spal, mlody spal a matka jechala i sie jak w filmie czula ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny ja musze się uspokoic :)
    ciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
    zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacji

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina, cieszę się, że wszystko w porządku i już bezpieczny jest synek w razie porodu teraz :) I spory już <3

Magduullina lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su zaraz ci patelnia przywale!!!!!
    Nie wkrecaj sobie torbieli, nic zlego sie nie dzieje na pewno :*

zFolwarku lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina cudowne wiesci ze nic nie ma.
    Haha teraz chcesz by sie urodzil a jak sie juz urodzi bedziesz chciala by do brzuszka wrocil :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życzę wam ciaz bez jakichkolwiek komplikacji :)
    su u ciebie pewnie się wgryza maleństwo bynajmniej tego skarbie zycze z całego serca!
    rosax a ty jak tam
    z folwarku ja gratuluję z całego serca !!!! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    życzę wam ciaz bez jakichkolwiek komplikacji :)
    su u ciebie pewnie się wgryza maleństwo bynajmniej tego skarbie zycze z całego serca!
    rosax a ty jak tam
    z folwarku ja gratuluję z całego serca !!!! :*
    No mam zajebiste bóle...kłująco - ciągnące. Dziś 9dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Magdulina cudowne wiesci ze nic nie ma.
    Haha teraz chcesz by sie urodzil a jak sie juz urodzi bedziesz chciala by do brzuszka wrocil :D

hehe może i tak ale teraz jak jest juz bezpieczny w 100% niech już wychodzi na swiat zeby juz nic się nie wydarzyło po drodze pan doktor zalecil duzzo miłości haha i żebym wrocila ale do porodu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su musi być dobrze wieze w to! ♥

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Su musi być dobrze wieze w to! ♥
    Trochę się boję jednak takich bóli z jednej strony mam szanse za dużo objawów gdzieś, a z drugiej.....może torbiel i stąd ból i plamienie? chociaż 6 dni temu jej na usg nie było, mogła się juz zrobić

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    cześć dziewczyny ja musze się uspokoic :)
    ciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
    zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacji

Magduullina to juz rodz :) Jest dobrze! :) <3

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Su zaraz ci patelnia przywale!!!!!
    Nie wkrecaj sobie torbieli, nic zlego sie nie dzieje na pewno :*

Patelnia to dobry wynalazek :) ;)

SusannaDean lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Trochę się boję jednak takich bóli z jednej strony mam szanse za dużo objawów gdzieś, a z drugiej.....może torbiel i stąd ból i plamienie? chociaż 6 dni temu jej na usg nie było, mogła się juz zrobić

Tak to zdecydowanie torbiel. Wyjdzie wieksza za 9 miesiecy ;) Tego Ci zycze. Poza tym, sorry, ale ja sama na sierpien nie chce byc wiec sprezaj sie Laska i testuj!

Wiecie, wczoraj caly wieczor prawie przeryczalam. Nie jestem raczej taka osoba płaczliwa itdp. i zdecydowanie hormony mi szaleja. Boje sie wszystkiego obecnie. O to czy sie uda z ciaza, czy zdrowe, czy dobrze bedzie z ciaza, z Corka, o porod, o Corke i jej relacje z rodzenstwem... Ech. Dzis mam cale oczy napuchniete przez te placze. To wlasnie robi z czlowieka szok. Zupelnie sie nie spodziewalam takiego obrotu sprawy teraz i spokojnie czekalam na @. Skonczylam karmienie w tym cyklu i tak sobie zakladalam, ze minimum 3-4 miesiace zeby organizm wrocil do normy itd. Chyba nadal nie moge wyjsc ze zdziwienia. A no i jedno jest fajne. Moj plan zyciowy/takie marzenie, ze do 40 bede miec dwojke wlasnie sie spelnia. Urodze drugie jak bede miec 38 i pół wiec zle nie jest ;) Wy staracie sie duzo wczesniej niz ja i prawdopodobnie ciezko Wam to zrozumiec ale to jest cos mnie cieszy. Jeszcze 3,5 roku temu ryczalam w poduszke, ze nigdy nie zaloze rodziny i umre w samotnosci i zjeda mnie owczarki niemieckie jak Bridget Jones ;) A teraz rycze, ze zaszlam w druga ciaze. I niech ktos powie ze babie mozna dogodzic. (PS. Każda patelnie przyjme z honorem...ciezarnej... ;) ) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 12:03

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha , z Folwarku dobry tekst :)

Co do twojej histerii teraz, zrozumiała jest <3 Emocje, Emocje :D Mam nadzieję, ze dołączę na sierpień....

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha zfolwarku dobre ;D

Ja wczoraj plakalam jak kadlam kebaba :D nie wiadomo czemu :D

A teraz siedze i odpoczywam bo zjadlam jogurt, pomelo prawie cale i na koniec salatemix z sosem czosnkowym :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Haha zfolwarku dobre ;D

Ja wczoraj plakalam jak kadlam kebaba :D nie wiadomo czemu :D

A teraz siedze i odpoczywam bo zjadlam jogurt, pomelo prawie cale i na koniec salatemix z sosem czosnkowym :D

Rosax czyli ryki to norma ;) :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee no nie placzcie dziewczyny ;)
    po co??? ;)
    hihi ja sprzątam mojego musze wziąść w obroty dzisiaj szczerze naprawdę nie mogę się doczekać porodu kamień z serca mi spadnie ze maly i ja będziemy bezpieczni .... noe chcialabym zeby byly jakieś komplikacjie tak jak z 1. a leżenie w szpitalu same więcie to poprostu udrenka

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak lezenie w szpitalu to najgorsza rzecz w swiecie!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    O tak lezenie w szpitalu to najgorsza rzecz w swiecie!

Zdecydowanie to istny koszmar. Bylam tylko dwa razy (raz porod) i wspominam masakrycznie! Brrr

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety szpital to najgorsze... Ale przy porodzie bym zniosla...

Ale sie stresuje brr

‹‹ 1026 1027 1028 1029 1030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ