Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Su takie ciagmiecia i bole sa normalne. Lipcowki 8-9 tc jeszcze maja bole i ciagniecie
Ukija smaka mi narobilas na tego sosa a ze nie mialam zjadlam sloik jogurtu 500g a teraz mnie brzuch boli z przejedzenia
O pogodzie to juz nic nie mowie.. Wczoraj po polnocy wracalismy do domu.. 67 km musialam jechac w taka mgle ze ledwo pierwszy pasek bylo widac.. Tak jechalam i podziwialam czlowieka. Bo chuja co widac mgla jak nie wiem co znakow nie widac a czlowiek intuicyjnie wie gdzie jechac;D kiedy zakret mial byc wiedzialam i automatycznie zwalnialam. Tak jak niewidomy widzi po swojemu tak i my w chwilach kryzysowych mamy instynkty
W ogole jechalam i widzialam sie w tym horrorze mgla ;d stary spal, mlody spal a matka jechala i sie jak w filmie czula
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnycześć dziewczyny ja musze się uspokoic
ciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacjiSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina cudowne wiesci ze nic nie ma.
Haha teraz chcesz by sie urodzil a jak sie juz urodzi bedziesz chciala by do brzuszka wrocilMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyżyczę wam ciaz bez jakichkolwiek komplikacji
su u ciebie pewnie się wgryza maleństwo bynajmniej tego skarbie zycze z całego serca!
rosax a ty jak tam
z folwarku ja gratuluję z całego serca !!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:52
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:życzę wam ciaz bez jakichkolwiek komplikacji
su u ciebie pewnie się wgryza maleństwo bynajmniej tego skarbie zycze z całego serca!
rosax a ty jak tam
z folwarku ja gratuluję z całego serca !!!! :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Magdulina cudowne wiesci ze nic nie ma.
Haha teraz chcesz by sie urodzil a jak sie juz urodzi bedziesz chciala by do brzuszka wrocil
hehe może i tak ale teraz jak jest juz bezpieczny w 100% niech już wychodzi na swiat zeby juz nic się nie wydarzyło po drodze pan doktor zalecil duzzo miłości haha i żebym wrocila ale do porodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Su musi być dobrze wieze w to! ♥
-
Magduullina wrote:cześć dziewczyny ja musze się uspokoic
ciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacji
Magduullina to juz rodz Jest dobrze!
-
SusannaDean wrote:Trochę się boję jednak takich bóli z jednej strony mam szanse za dużo objawów gdzieś, a z drugiej.....może torbiel i stąd ból i plamienie? chociaż 6 dni temu jej na usg nie było, mogła się juz zrobić
Tak to zdecydowanie torbiel. Wyjdzie wieksza za 9 miesiecy Tego Ci zycze. Poza tym, sorry, ale ja sama na sierpien nie chce byc wiec sprezaj sie Laska i testuj!
Wiecie, wczoraj caly wieczor prawie przeryczalam. Nie jestem raczej taka osoba płaczliwa itdp. i zdecydowanie hormony mi szaleja. Boje sie wszystkiego obecnie. O to czy sie uda z ciaza, czy zdrowe, czy dobrze bedzie z ciaza, z Corka, o porod, o Corke i jej relacje z rodzenstwem... Ech. Dzis mam cale oczy napuchniete przez te placze. To wlasnie robi z czlowieka szok. Zupelnie sie nie spodziewalam takiego obrotu sprawy teraz i spokojnie czekalam na @. Skonczylam karmienie w tym cyklu i tak sobie zakladalam, ze minimum 3-4 miesiace zeby organizm wrocil do normy itd. Chyba nadal nie moge wyjsc ze zdziwienia. A no i jedno jest fajne. Moj plan zyciowy/takie marzenie, ze do 40 bede miec dwojke wlasnie sie spelnia. Urodze drugie jak bede miec 38 i pół wiec zle nie jest Wy staracie sie duzo wczesniej niz ja i prawdopodobnie ciezko Wam to zrozumiec ale to jest cos mnie cieszy. Jeszcze 3,5 roku temu ryczalam w poduszke, ze nigdy nie zaloze rodziny i umre w samotnosci i zjeda mnie owczarki niemieckie jak Bridget Jones A teraz rycze, ze zaszlam w druga ciaze. I niech ktos powie ze babie mozna dogodzic. (PS. Każda patelnie przyjme z honorem...ciezarnej... )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 12:03
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha zfolwarku dobre
Ja wczoraj plakalam jak kadlam kebaba nie wiadomo czemu
A teraz siedze i odpoczywam bo zjadlam jogurt, pomelo prawie cale i na koniec salatemix z sosem czosnkowym
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyeee no nie placzcie dziewczyny
po co???
hihi ja sprzątam mojego musze wziąść w obroty dzisiaj szczerze naprawdę nie mogę się doczekać porodu kamień z serca mi spadnie ze maly i ja będziemy bezpieczni .... noe chcialabym zeby byly jakieś komplikacjie tak jak z 1. a leżenie w szpitalu same więcie to poprostu udrenka -
nick nieaktualny