Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysua wrote:Su, a w skutkach ubocznych po CLO nie ma nic o plamieniach? zFolwarku tez plamiła w tym cyklu i zobacz jak pięknie zaczęła miesiąc grudzień
Nie, nie ma skutków takich po Clo, zresztą Clo już 14 dni temu ostatnią tabletkę brałam (1-5 dc)
wiem, sama wróżyłam zFolwarku ciażę :*
Zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Susanna uda się! Nie ma innej opcji! zaraz dołączymy do ZFolwarku
zFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry z rana!
Zaczynam dzień na uczelni!
Ukija, Susanna na pewno spełninsię Wam forumowe postanowienie Wierzę w to!
W poniedziałek idę do gin. Jestem ciekawa co powie, jaki plan dzialania ustalimy. Dziś brzuch pobolewa jak na @ i jakoś ni tak dziwnie mokro. Plamień dziś i wczoraj jak narazie brak. Oby już tak zostało.
Miłego dnia Wam życzę :*SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa trzymam kciukasy aby pozwoliła Wam jak najszybciej wznowić działania no się wie. Ostatni dzwonek do spełnienia tego marzenia
Susanna nie ma co się zastanawiać albo myśleć tylko pozytywnie
Ja zwam powiem że dziś 7dpo a ja mam poowulacyjne zachcianki na... mięsko najlepiej jakiś rostbef z sosem śmietanowo-chrzanowym i do tego musztarda francuska"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Tiaaa mnie tez zastanawia bardzo
Ukija ale jedzonko, ja dziś mam gości (rodzeństwo) i robię zapiekankę Szynka, boczuś -
SusannaDean wrote:6-7 dpo a dziś 8dpo i żadnej plamki Interesting, niedomoga chyba nie bo biorę 2x1 duphaston w zeszłym cyklu też brałam 2x1 duphaston i nie miałam nic Okaze się za parę dni a myślę pozytywnie już nic mi nie zostało
Ukija ale jedzonko, ja dziś mam gości (rodzeństwo) i robię zapiekankę Szynka, boczuś
Czekamy!
-
nick nieaktualny
-
Susanna ja bym zjadła zapiekankę taką. Weź ni wyślij tylko troszeczkę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Piatek i sobota u Nas na wielkich obrotach
Dzis za to odpoczywam. Nabiegalam sie. Plamien nie ma ale nawet nie wiem ile dni ich nie ma wczoraj piatek i dzis na pewno czuje sie okropnie i bardzo dobrze.
ZFolwarku no przeciez normalne ze ciemnieje, musi
Su zaciskam kciuki! Ciekawe skad to plamienie
Magdulina co u Was?
No ukija Ciebie zabic! Sos chrzanowy, miesko ajjjj a ja uciekam od jedzenia staram sie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa Ty tak nie lataj musisz też nieco zwolnić bo dzieciaczki nie lubia jak mamusie się męczą e tam zabić od razu czasami taka ochotna na coś nachodzi że człowiek musi zjeść dobrze
Ja wczoraj wieczorem padłam jak kawka oglądając film. Pogoda nieco bardziej zimowa się robi i wpływa na człowieka a tak w ogóle z zapartym tchem obserwuje swoją temp. Znowu się wczułam we wstawanie o 6 rano"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:Rosa Ty tak nie lataj musisz też nieco zwolnić bo dzieciaczki nie lubia jak mamusie się męczą e tam zabić od razu czasami taka ochotna na coś nachodzi że człowiek musi zjeść dobrze
Ja wczoraj wieczorem padłam jak kawka oglądając film. Pogoda nieco bardziej zimowa się robi i wpływa na człowieka a tak w ogóle z zapartym tchem obserwuje swoją temp. Znowu się wczułam we wstawanie o 6 rano
Eh naprawdę bóle takie mam po prawej stronie, nawet owulacji z niego nie czułam (na pewno była), czy jest możliwe że z ciałka żółtego się torbiel już zrobiła stąd te bóle?