Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susa, kciuki!
Rosax, jak tam stan?
Magdullina, takie czyszczenie to wiesz jakis tydzien czasami przed porodem jest. Ja tak mialam i urodzilam ponad tydzien pozniej. Takze spokojnie. Wiesz, ze bedzie dobrze. Wszedl to i wyjdzie A powaznie to naprawde trzymam za Was kciuki mocno, codziennie sprawdzam co u CiebieSusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku dziękuję!♥ ja coś czuje ze to juz lada moment czuje się potwornie....
mam jadlowstrent ppprostu jak na początku ...
no więm wiem ze tak jesy ze i tydzień przed tak się dzieje ale dla mnie szczerze to nowosc bo z 1 bylo wszystko parę godzin przed i rozpoczete skurczami... -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:zFolwarku dziękuję!♥ ja coś czuje ze to juz lada moment czuje się potwornie....
mam jadlowstrent ppprostu jak na początku ...
no więm wiem ze tak jesy ze i tydzień przed tak się dzieje ale dla mnie szczerze to nowosc bo z 1 bylo wszystko parę godzin przed i rozpoczete skurczami...
Juz prawie skonczylas 37 tyg! Jest dobrze! Dasz rade! Zaraz sie przywitacie. Wiem, ze sie boisz.
PS. Na Twoje szczesliwe rozwiazanie biore wszystkie wirusy ciazowe od Ciebie. Dziewczyny sobie tu wszystko juz porozkladaly miedzy soba a ja zawsze czuje sie na boku i jako ta co to moze sobie poczekac...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:pewnie zFolwarku !!! ♥ i nie czuj się na boku kochana :* ♥
przesyłam ogrom wirusikow! :*
rosax kochana odezwij się ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:56
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:pewnie zFolwarku !!! ♥ i nie czuj się na boku kochana :* ♥
przesyłam ogrom wirusikow! :*
rosax kochana odezwij się ...
Dzieki! 9 dpo to sie przyda, moze, oby. Ile mozna czekac? Lata leca, nie mam 20paru lat i ja nie moge sobie ot tak czekac wiecej...
Akurat od Ciebie nie czulam sie nigdy na boku (ciekawie to brzmi )SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Dzieki! 9 dpo to sie przyda, moze, oby. Ile mozna czekac? Lata leca, nie mam 20paru lat i ja nie moge sobie ot tak czekac wiecej...
Akurat od Ciebie nie czulam sie nigdy na boku (ciekawie to brzmi )Magduullina lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:To pierwszy cykl bez karmienia? Fakt coś się mogło zadziać Oby już 9dpo Kiedy testować chcesz?
Tak, pierwszy calkowicie bez karmienia. Juz nawet sprawdzalam jakis czas temu i mleka nie ma. Testowac? Nie wiem. Jak @ nie przyjdzie to moze ze 4 dni. U mnie fl byla zwykle 13-14 dni. Jestem przerazona...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie!
Rosax, ale mnie nastraszylaś. Mam nadzieję, że i tym razem to plamienie to nic złego. My chyba już wyczerpałyśmy limit nieszczęść!
Susanna aaaa! Będą bliźniaki! Może los odda Ci podwójnie to co zabrał! Zawsze marzyłam i blizniakach.
Magduullina oby dzidzia zechciała jeszcze chwilę powiedzieć w brzuszku :*
zFolwarku już nie mogę się doczekać Twojego testowania! Trzymam kciuki :*Magduullina, zFolwarku, SusannaDean lubią tę wiadomość