Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyx no ja też jakaś taka płaczliwa. Już wczoraj płakałam nad beznadzieją życia. Prawie płakałam jak mój był zły na mnie ach te hormony"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hahaha zabawne dobrej nocki kochana :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczynki :* widzę, że Wy całkowicie jak normalni ludzie śpicie ja jak zawsze nie mogę już nie wiem co z tą temperaturą że nadal skoku nie było"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witam
I sie meza nie doczekalam ale juz jest coraz blizej
Obudziilam sie dzis przed budzikiem zmierzylam temp i nie moge spac znow mnie plecy bola..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax może źle śpisz w nocy? A może to brak Twojego sprawia, że przyjmujesz niewygodną pozycję ja też mam często tak że budze się na mierzenie i spać już nie mogę. Zaznaczę że mierze o 6 rano"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja mierze o 7 tak mam wpisane. Ale zawsze budze sie za 20 lub 15 przed 7.. Ale mysle ze takie 5-10 min roznicy nie robi podczas mierzenia.. Gorzej jak bym godzinowo zmieniala..
Ten bol to raczej nie bol od zlego spania. Ja nie moge usiasc ani chodzic jakby od nerek szlo az po boki piersi.. Od wczoraj ten bol..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Molyx dzięki :*
Dziewczyny jesteście dla mnie takim wsparciem że nie wyobrażacie sobie dziękuję Wam za to! :* z otoczenia nie mam nawet z kim porozmawiać o tym wszystkim. A Wy jesteście i podpowiadacie i wierzycie. Uwialbiam Was wszystkie razem i każdą z osobna (chyba się zaraz popłacze)
Nie placz my po to tu jestesmy.. Tez nie mam z kim pogadac z otoczenia. Czasem cos z mama ale z wami tu jest lepiej wy to takie wsparcie wielkie! Taki dodatkowy tlen
07.11.2012 Julian
Hej dziewczyny!
Sprawa wygląda tak
<a href=http://zapodaj.net/cb4d8c9baf3ef.jpg.html>IMG_20160220_083359.jpg</a>
W rzeczywistości jest minimalnie ciemniejsza.
Wpadlam tylko na chwile pokazać zdjęcie.
Zaraz jade na egzamin. Trzymajcie kciuki -
Wklejam zdjecie za makowa. i straaaaaasznie jej gratuluje i sie bardzo ciesze !!!!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ff6bccb022a.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08fd085ecbb2.pngAurellka, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax a może Ty zaciążyłaś skoro takie bóle?
Co do mojej temp to ciągle mnie więcej w tej samej fazie. No ale nie będę cisnęła mojego. Dam już mu spokój chyba że 3 dni nie będzie wzrostu to trza będzie poprawić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa gratulacje! :*
Szarlotka a Ty dziś sikasz?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"