Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzmia ciekawie
Musze zajrzevmc na stronke. Ale tata wczoraj do pl pojechal moze kupi corci cos ciekawego ale znajac jego gust moge liczyc tylko chyba na akcje ;/ zadzwonie albo napisze tytul moze cos sie uda na szybko znalesc bo w pn juz powinien wracac...
Juz slysze mojego meza jak nowe ksiazki beda "zgasisz ta lampke i przytulisz sie w koncu do mnie?" , " no chodz kochanie tu.. Odloz juz ta ksiazke.. No chodz..." , "zaraz korki powylaczam!, zgas to swiatlo!" haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Było!!!!! To już jutro może być skok zrobiłam awanture i nie poszedł. Powiedziałam co i jak. Pooglądał testy owu i zabraliśmy się do działania
Aurellka, Molyx, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzięki za książki na pewno i ja skorzystam! jak juz pójdziemy na zwolnienia ciążowe to będziemy miały czas poczytać wszystkie a tymczasem trzymajcie kciuki, bo jutro idziemy oglądać M do kupienia...dotąd same niewypały, może tym razem będzie super
rosax3 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Ukija wrote:Było!!!!! To już jutro może być skok zrobiłam awanture i nie poszedł. Powiedziałam co i jak. Pooglądał testy owu i zabraliśmy się do działania
Oooooooo jak sie ciesze!!!!!!!! 3go beda 2 kreski jak nic!!!!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax mam nadzieję. Znowu objawy ciąży będą Mój chyba zrozumiał o co chodzi w owulacji i patrzył na zdjęcia moich testów"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Molyx dzięki :*
Dziewczyny jesteście dla mnie takim wsparciem że nie wyobrażacie sobie dziękuję Wam za to! :* z otoczenia nie mam nawet z kim porozmawiać o tym wszystkim. A Wy jesteście i podpowiadacie i wierzycie. Uwialbiam Was wszystkie razem i każdą z osobna (chyba się zaraz popłacze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 23:18
Molyx lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka dobrej nocy i poszę rozkoszować się swoją obecnością :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Madziu słodkich snów :*
madziara0080 lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"