Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Molyx wrote:oj ja tez potrafie palnąc..
ostatnio przy jakiejś wymianie zdań walnęłam "tak pewnie! odkładajmy ! stuknie nasz 40 to se machniemy invitro martwiąc się cała ciąże czy dziecko zdrowe bedzie!!!"
O invitro tez juz mu gadalam
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Kurcze dziewczyny, przepraszam za bezpośredniość ale mam dzisiaj tak mokro jak nigdy.. Cały czas sprawdzam czym @ nie przyszła aż z tego wszystkiego..
Witaj Karolina, prawdziwa wielka strata. bardzo mi przykro Ciężko jest przeżyć coś takiego jednak Tobie się udało, jesteś na prawdę silna i nowa fasolka zaraz się pojawi
Mnie też się wymsknie niekiedy coś ale u nas to normalka, on też czasami gada to co nie powinien więc u nas nikt się nie obraża
U mnie dzis jakas susza az taki dyskonfort czuje.. Ale na wkladce znow zauwazylam plamke krwi ;/
A ty w cionszy wiec musi byc mokro !Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Karolina ja też Ci bardzo współczuję tule z całej siły :* może macie jakąś blokadę psychiczną? W tym wszystkim nie chodzi tylko o samą płodność ale i nastawienie psychiczne
Rosax ta mam to samo. Gadam takie głupoty np. W kłótni tylko po to aby zranić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
ja znów najczesniej zaczynam walic teksty jak juz rece mi opadają, bo żaden argument nie dochodzi do glowy mojego M. On na każde moje slowo ma 5 odpowiedzi, konczą mi sie argumenty, konczy sie sila przebicia to wtedy paplam co slina na jezyk przyniesie.
-
Witaj Karolina. Przykro mi, z powodu straty dziecka, mam nadzieję, że się u nas rozgościsz i będziemy się wzajemnie wspierać. Po to tu jesteśmy. Trzymamy za siebie wzajemnie kciuki
A dziś chyba Makowa miała iść na betę o ile dobrze pamiętam. trzymamy mocno kciuki -
Ja trzymam kciuki ale wlasnie nie pamietam kto idzie
No u mnie tez zazwyczaj zeby zranic albo jak brakuje jakis argumentow juz. Moj zawsze mowi ze potrafie zawsze trafic w czule miejsce.. Jak bym miala szpilki i wbijala w laleczke
A czasem sama chce sie poklocic zeby fajnie sie pogodzic ale Alex po klotni nigdy nie chce... Mi ochota wieksza sie robi a on jak jakis prawiczek po klotni sie zachowuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:32
07.11.2012 Julian
A ja po kłótni - jeżeli jeszcze troche sie focham - nie chce sie kochac. Chyba, ze serio spór załagodzony to chetnie. Ale jeżeli jest to kompromis, ktory nie do konca mi lezy to lepiej mnie nie dotykac hahahha
-
No jezeli cos co mi nie pasuje to lepiej by sie tez nie zblizac
Chyba zle spalam.. Tak mnie plecy bola.. Siedziec nie moge lezec nie moge i chodzic tez nie moge.. Pewnie nie zle spalam ale znow cos po cc wychodzi czasem jak zalapie to nic nie pomaga... I te cholerne dretwienia nog lub rak.. Lekarz mowi ze kiedys minie.. No zobaczymy..
07.11.2012 Julian
Witaj Karolina
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty Będziemy Ciebie wspierać ze wszystkich sił. Trzymam kciuka za Ciebie
Kurde teksty z invitro jeszcze nie próbowałam Będzie do wykorzystania przy następnej rozmowie -
Hehe jestem Ale naskrobaałyście!
Witam nowe dziewczyny.
Pojechałam do innego labo, bo myślałam, że dziś będzie wynik, a tu d*pa... W poniedziałek dopiero. Chociaż taniej i bez kolejek było. Padne czekając tyle czasu.
Coś mnie znowu rozkłada. Gardło mnie zaczyna pobolewać i jakąś taka rozbita jestem. Co się ze mną dzieje?! Ja prawie wcale nie choruje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny