Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotko moja kochana, Ty masz się nie łamać! Jesteś po tabletkach więc różne rzeczy się zdarzają. Ja też beczałam jak @ przylazła ostatnio ale wiesz co? Fasola sama się nie zrobi i trzeba przyjąć na klate wszystkie przeciwiności i iść z dumnie podniesioną głową! :*
Rosax już ogarnęłam tą temperature a czy bliźniaki mogą powodować że tak gorąco kobiecie? Bo ja wczoraj zasnąć nie mogłam bo tak gorąco
Makowa czyli beta kolejna za 2 dni? Powiekszy się spokojnie :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8572dbb758ff.jpg
To mój dzisiejszy test. Czyli po owu już. Boli mnie jajnik lewy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
szarlotko a pomyśl inaczej organizm sam podjął decyzję tym może zarodek był uszkodzony może poroniłabys w późniejszym terminie może urodziłabyś martwe dziecko wszystko sie może zdazyć lepiej teraz niż później wiem że to boli bo sama przechodziłam przez poronienie ale mi właśnie tak moja gin mówił lepiej teraz niz potem
Ja mam wizyte zaplanowana na 8 marca jeszcze 2 tyg to bedzie 7yc i 5 d położna nie kazała mi robic bety bo przez to kobiety swirują jak ma być dobrze to bedzie kazała mi powtórzyć tylko test w niedzielę czy kreska jest mocniejsza jesli bedzie sie cos działo mam przyjśc mówiłaże kobuety za szybko robią usg testy chodza na bety nakręcaja sie same a potem 5-6 tc i poronienie i wielki płacz bo przeciez byłam w ciązy często zdaża się tak że kobieta sama roni naet o tym nie wiedząc bo @ sie spóźnia powiedziałą jeszcze że robienie usg w 4-5 tc jest bez sensu
Szarlotka bedzie dobrze trzymaj się i nie myśl o staraniach ja nie chciałam wręcz się nie staraliśmi seks 3 razy w miesiącu w 10 , 16 i 26 dc i bach udało sięJadziunia, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Szarlotko ty Nasza kochana nie załamuj się. Rozumie jak musisz źle się teraz czuć. Nie mów że Dzidzia nie jest wam pisana bo tak nie może być.
Krzycze na ciebie żebyś się wzięła w garść, kochana ty nasza
Aż się poryczałam za ciebie więc ty już nie musisz. Tule mocno!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 19:11
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka ale Ty chyba chcesz kopa ode mnie bo pieprzysz 3 po 3! Co nie jest pisane? Ktoś Ci kiedyś powiedział że wszystko w życiu dostaniesz bez starania się? Ktoś powiedział że w życiu będzie łatwo? Trzeba walczyć a nie poddawać się przy przeciwnościach. To nsjgorsze co można zrobić. Są tu dziewczyny które starają się po kilka lat, ale nie poddają się! Wstań z kolan i walcz!
Szarlotka123, MMM2016 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka123 wrote:http://zapodaj.net/383839d538848.jpg.html
To moja beta i dzisiejszy test.
Niestety, to zakończenie nie jest w żadnym wypadku szczęśliwe..
Krecha bardzo słaba ale jednak jest, beta jest jaka jest, macica rozpulchniona, miękka, wysoko.. Moja gin powiedziała, ze zostaje czekać czy to zejdzie samoistnie czy na zabieg..
Jestem załamana, od kilku godzin rycze, nie mogę się uspokoić..
Kończę ze starankami, kończę już ze wszystkim. Mam tego wszystkiego dość i zostaje tylko pytanie "dlaczego znowu to samo"
Przecież nic na to nie wskazywało.. Żadnych plamień, nic..
Przykro mi szarlotka! Tule mocno ;* nie poddawaj sie w koncu sie uda, zobaczysz!Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka - Karola ma rację, nie wiadomo, może dzidzia miała jakieś wady genetyczne albo coś... wiem, że jest Ci bardzo źle, ale w takiej sytuacji lepiej dla Ciebie. Pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny.
Nie poddawaj się, musimy się wzajemnie wspierać, przecież wiesz o tym.
Tulę mocnoSzarlotka123, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość
-
Jadziunia wrote:Ten stres, to nastawienie na maluszka troszkę nas rujnuje i wypełnia całą głowę, wszystkie myśli... Trzeba obrać inny plan? Ja nie brałam żadnych anty, niby wszystko ok a 5 cykl zaczynam.
Kochana ja mam podobne 7 cylk starań a cisza może teraz za 8 bedzie cos wierze w przeznaczenie i tez uwiebiam liczbe 8 musi coś w tym być
Już troche badań za mną i niby ok a jednak ....borsuk lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja ja też mam takie przeczucie. Siedziałam ostatnio w drugim pokoju i z tego salonu padało na mnie światło i spojrzałam na swój cień i zobaczyłam zarys dziecka. To przeznaczenie
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8572dbb758ff.jpg
To mój dzisiejszy test. Czyli po owu już. Boli mnie jajnik lewy
A to moje. Na tym drugim zdjeciu dopisane dzis i wczoraj.. Ja juz sama nie wiem.. Byla nie bylo, bedzie? Ahh... A juz takie fajne cykle mialam w ktorych wiedzialam co jak i gdzie.. Po co mi byly te tabletki.. No ale fakt po ciazy i tak mialabym rozchwiany cykl ale chyba nie tak jak po tabletkach ;/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d9452a2ce48.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37308f138843.jpg
Patrzac na temperature to tak jakby faktycznie byla ale teraz juz sama nie wiem.. Pozyjemy zobaaczymy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tak Ukija wiara czyni cuda ! Ja ogólnie mam pod górkę w różnych sytuacjach ale pozniej jest tak marzyłam no tak prawie to z dzidziusiem tez za to takie wyczekiwane to dopiero kochane nawet mojemu ostatnio się snił dzidzuś ze trzymał na rękach a to dopiero heca może sobie wyśniJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax po tabletkach to się jakaś masakra dzieje. Jak czytam i słucham dziewczyn to prawie każda musi wrócić do siebie. Ja czuję że będzie u Ciebie owocnie i będą bliźniaki, ponoć tabletki zwiększają możliwość"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotko kochana tule Cię mocno! Wiem jak boli taka strata...
Trochę się ogarnęłam. Plan jest taki w środę robię test. Muszę jutro jakiś kupić. Zobacze czy krecha sciemnieje. Becie dam trochę czasu i pójdę dopiero w poniedziałek i w środę żeby sprawdzić przyrost, bo to niby on jest najważniejszy. Zobaczymy czy los odda mi to co zabrał... Na koniec lutego byłby termin porodu maszego Aniołka. -
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Kochana ja mam podobne 7 cylk starań a cisza może teraz za 8 bedzie cos wierze w przeznaczenie i tez uwiebiam liczbe 8 musi coś w tym być
Już troche badań za mną i niby ok a jednak ....
A jakie badania robiłaś? Męża też wysyłałaś na badania? A może wiosna nam posłuży, słoneczko i te sprawy... pełno bocianów przyleci :)Ja lubię 5, w dzienniku szkolnym miałam ten numer :)Swoją drogą to przyjemne te starania, ale kurcze jak się któryś raz z kolei nie udaje to siada na psychikę -
rosax3 można sie doszukać ze owu była przynajmniej ja zauważyłam a troszkę tych teścików zrobiłaś mozna zrobić ładną interpretacjeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok