Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz nie wytrzymam.. Pisalam kiedys ze bola mnie plecy. Pozniej jakby bolaly mnie nerki i bol az do piersi a teraz od wczoraj bol na dole plecow schodzacy w lewy posladek a jak bardziej zapromieniuje to az do kolana.. Dzien w dzien z bolami a to bedzie juz jakis tydzien.. Maz mnie wczoraj rozmasowal i na chwile pomoglo.. I teraz juz sama nie wiem od czego tak boli.. Moze sobie znow nerki zaziebilam? A na to wszystko niedawno doszedl nacisk na podbrzusze.. Ahhh chyba w koncu trzeba sie do lekarza wybrac bo juz nie mozliwe.. Nie chodzic nie stac nie siedziec.. No nic..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa wydaje mi się że możesz na spokojnie wcześniej. Bo w sumie tego początkowego przyrostu widziała. Tak mi się wydaje dobrej nocki wypoczywaj kochana :*
Rosax jest cała masa kobiet którym przypisują kilka miesięcy tabletek bo nie mogą zajść i po nich zachodzą. Nie mówię że w pierszym cyklu ale szybko innych leków nie brałam to szczerze się nie znam
Szarlotka zdarzają się pomyłki. Już i tak jesteś zbyt negatywnie nastawiona i zdołowanam spróbuj w innym i zobaczysz. A nie było napisane ile dokładnie masz?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Makowa wydaje mi się że możesz na spokojnie wcześniej. Bo w sumie tego początkowego przyrostu widziała. Tak mi się wydaje dobrej nocki wypoczywaj kochana :*
Rosax jest cała masa kobiet którym przypisują kilka miesięcy tabletek bo nie mogą zajść i po nich zachodzą. Nie mówię że w pierszym cyklu ale szybko innych leków nie brałam to szczerze się nie znam
Szarlotka zdarzają się pomyłki. Już i tak jesteś zbyt negatywnie nastawiona i zdołowanam spróbuj w innym i zobaczysz. A nie było napisane ile dokładnie masz?
Ah nie znam sie mam malo do czynienia z tabletkami
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rasax to tak jak ja z innymi lekami z antykami mam ale słabe odnośnie starań..tyle co z opinii innych póki co ja miałam nieudany cykl. A mam pytanie do Ciebie. Jaka szyjka i ja wysoko po owulacji?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa_Panna wrote:Szarlotko kochana tule Cię mocno! Wiem jak boli taka strata...
Trochę się ogarnęłam. Plan jest taki w środę robię test. Muszę jutro jakiś kupić. Zobacze czy krecha sciemnieje. Becie dam trochę czasu i pójdę dopiero w poniedziałek i w środę żeby sprawdzić przyrost, bo to niby on jest najważniejszy. Zobaczymy czy los odda mi to co zabrał... Na koniec lutego byłby termin porodu maszego Aniołka.
mam nadzieję że pod koniec ludtego zobaczysz 2 kreseczki -
Szarlotka ja Ci powiem że na ostatniej becie miałam 0.78 a było napisane że <2 brak ciąży. Więc sama nie wiem. Lepiej będzie jak pójdziesz do innego labo a Twój może musi odragować? Tylko czemu z koleżankami. Ja też bym była zła i dostała bym szału"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka, przykro mi z powodu Twojego, bo ja akurat uważam, że dziś to powinien siedzieć z Tobą, albo Ciebie gdzieś zabrać, żeby odreagować... wiec bynajmniej dziwne to zachowanie z jego strony... ale mój też ma czasami odchyły i tez mnie wkurwia. Dziś już też zdążył mnie wkurwić, wiec poszłam spać do drugiego pokoju. Dziady są czasami okrutne, niestety.
Kochana, może po prostu połóż się do łóżka i wypocznij trochę, a Twój przemysli i wróci. -
No żesz ja bym mu dała koleżanki. szarlotka ja takiego szału dostaje za każdym razem kiedy @ przychodzi a mój w żaden możliwy sposob nie próbuje nawet zrozumieć mnie. Wiem że to nie to samo ale rozczarowanie rozczarowaniem.
Kochana będziemy cie wspierac :-* -
Ależ ja jestem udana wzięłam test owu ze sobą do łazienki, żeby teraz zrobić i zapomniałam zatrzymać trochę materiału. ..wszystko poszło...ehh zakręcona
Szarlotka no nie wiem czemu Cię chciał zostawić w taki dzień...chyba powinniście razem przeżywać takie chwile...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:14
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Szarlotka i to niby my kobiety jesteśmy wredne. A faceci zachowują się częściej jak idioci pamiętaj że nas masz zawsze tutaj i my z chęcią z Tobą posiedzimy i popiszemy :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry. Mam nadzieję że dzisiaj będziemy miały lepszy dzień. Ja jestem ostatni dzień w tym tygodniu w pracy oby szybko zlecialo 8 godzin.
Tak patrząc na ten swój wykres to mam wrażenie że nic się na nim wyjątkowego nie dzieje. A te moje bolączki jajników to chyba mam urojone już.
Tak więc życzę smacznej kawy -
Hej ! Ja tez mam bóle, ale czuję że lada dzień coś się wydarzy ekscytujące jest czekanie. Dzis zabrałam juz test owu do torebki i miałam piękny sen, obudzil mnie jakiś elektroniczny test na którym było napisane : "wow! Gratulacje, to 4 dzień ciąży" hahahha
❤20-06-2015❤
Hejka jak minęła noc?
Anka zazdroszczę. Ja jeszcze dziś i 3 dni...
Aurellka jaki sen. Czuję że będzie ororoczy w tym cyklu.
Ja dziś mam zły humor. Spadek temp
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija taki spadek to nie spadek! Nadal jest wysoko! Ja juz się nie mogę doczekać żeby porównać pozytywny test owu i temperature, zeby upewnie sie, ze owu sie odbywa...ależ jestem niecierpliwa...gonię Cię Ukija
❤20-06-2015❤
Ukija wrote:Rasax to tak jak ja z innymi lekami z antykami mam ale słabe odnośnie starań..tyle co z opinii innych póki co ja miałam nieudany cykl. A mam pytanie do Ciebie. Jaka szyjka i ja wysoko po owulacji?
U mnie po ovu jest twarda nisko i zamknieta. Byla tak kiedys jak mialam fajne cykle teraz co rusz inna i nie wiem co o niej myslec ucze sie na nowo
07.11.2012 Julian
Dzien dobry
A mnie dzis obudzily zle wiesci i mam wk#rw wielki! kupilam auto, nie dojechalam 100km do domu bo sie zepsulo.. Wlasciciel umyl rece. Nie chcial zwrotu ani doplaty jakiejkolwiek.. Okazalo sie ze trzeba mowego silnika.. Tu drogo wiec zamowilam z polski, dzis okazuje sie ze silnik nie taki a w aucie prucz pasek rozrzadu roz##ny, turbo rozjebane sprzeglo do wymiany a naprawa za to wszystko wyjdzie ponad 2,5 tys euro ;/ dobija mnie juz to auto ;/ goscia ktory mi sprzedal mam ochote udusic a kolesia od silnika jeszcze bardziej!
07.11.2012 Julian
No właśnie ja mam nisko chyba twarda. Jeszcze aż tak się nie znamy żebym ją oceniała"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"