Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax ja się wcale nie dziwie. Też bym się wkurzyła"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Hejka jak minęła noc?
Anka zazdroszczę. Ja jeszcze dziś i 3 dni...
Aurellka jaki sen. Czuję że będzie ororoczy w tym cyklu.
Ja dziś mam zły humor. Spadek temp
To nie jest spadek ;p temperatura sie waha po prostu. nie zamartwiaj sie
A tak wlasciwie to przy zagniezdzeniu jest skok temperatury jednodniowy albo jednodniowy spadek
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Rosax ja się wcale nie dziwie. Też bym się wkurzyła
Zaluje tylko zakupu silnika.. Ale przeciez mialo byc taniej.. Nigdy wiecej. Jak naprawie te auto to przysiegam ze nigdy go nie wymienie do konca zycia bede dziadkiem jezdzic. A jak sie kiedys zepsuje to kupie se rower, o! Taniej wyjdzie..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej!
Odebrało mi mowę, taką mam chrypke.
Rosax współczuje przebojów z autem. My w lipcu też kupiliśmy używane. Na szczęście B ma kumpla mechanika i z nim pojechalismy oglądać. Pierwsze okazało się, że jest po powodzi. Na szczescie drugie było ok i właśnie je kupiłśmy. Odpukać nic się z nim nie dzieje. -
Rosax - tak to właśnie jest z autami używanymi, nigdy nie wiadomo co w nich siedzi Ja w styczniu zeszłego roku kupiłam swoje pierwsze autko, na szczęście moja lalunia mnie nigdy nie zawiodła i wozi mi dupkę Słyszy się różne opinie na temat aut francuskich, a ja tam lubię francuski i przywiązałam się do mojej Meganki
-
Pierwsze swoje auto swoja niunie kupilam za grosze.. Jakies 400 euro dalam.. Byla porysowana mocno ale silnik i reszta byla idealna.. Postanowilam po jakims czasie oddac ja kuzynowi a kupic nowa. Oddalam za darmo w pelni sprawny samochod ktorym sama jechalam do polski by mu dac bo mial 18 i zdal prawko. Ale sie chlopak cieszyl! Do dzis nia smiga bez zadnego ale. A ja od tego czasu mecze sie ze swoja po warsztatach... Od czerwca ubieglego roku.. A bo tu taniej tam tez taniej.. I tak stala sobie pod domem az do swiat. Przed swietami kilka dni w koncu oddalam ja do warsztatu.. No ok cena 1500 za naprawe bo jest silnik. Tydzien temu wplacilam mu kase by zaczal zamawiac czesci bo turbo w nowym silniku nie bylo a samo turbo 700 euro. +naprawa 800 wyszlo 1500 a dzis do mnie dzwoni ze silnik nie taki ze jak sie okazalo po glebszym wpatrzeniu sprzeglo zepsute.. No i wyszlo ponad 2,5 tys. ;/ a facet od ktorego silnik kupilam nie odbiera telefonu nie oddzwania no nic.. (mechanik z polski) wcisnal nam inny silnik. Za 700 euro ;/ jaka ja glupia jestem... Mam tate mechanika a w cale sie go nie radzilam w aucie. ;/ uhhhhh nie przejdzie mi chyba zlosc dzis ;/ ide zaraz na lody z synem albo kebaba. A najlepiej shooping! Ale teraz lepiej ograniczyc mi ten budzet by jak najszybciej splacic auto. To co poprawi humor kosztuje.. Chyba ze cud sie zdarzy i || kreski dzis zobacze na ciazowym. O tylko tak sie humor poprawi
Uff ale mi sie napisalo tu...
Przepraszam.
07.11.2012 Julian
Ginekolog mi przed chwilą odpisała:
Poziom hormonu jest maly biorac pod uwage ewentualny 3-4tydzien ciazy. Prosze go powtorzyc za 5-7dni i wtedy bedziemy wiedzialy na 100%.
Czyli idę na bete w piątek. Zobaczymy... -
Makowa - czekanie może człowieka wykończyć....ale przyzwyczajaj się
Podczas całej ciąży będziesz czekała (Ty i oczywiście pozostałe przyszłe Mamy z tego wątku )
od wizyty do wizyty, od kopnięcia do kopnięcia, od skurczu do skurczu
Pozdrawiam gorąco!
-
borsuk wrote:No to nie pozostaje nic innego jak czekać na piątek I ma być eksplozja radości!!
Borsuku - siło mi się, ze przysłałaś mi w paczce 2 małe borsuczki - takie cudne !!borsuk lubi tę wiadomość
-
Witam Was moje drogie :*
Makowa, tez bym zrobiła wczesniej niz w piatek
Szarlotka, mam chęc nakopać Twojemu do dupy. jak tak mozna?! Przytulam mocno, masz nas, pamietaj ! Choć znamy sie tylko wirtualnie, choć ja teraz sie nie staram - jesteśmy tu po to, by sie wspierać, cieszyć się i podetrzeć nas jak trzeba. A i opierdzielic w razie w
Ja wczoraj miałam z mamą dzień spa - dostalysmy na gwiazdke grupon. Ale sie zrelaksowałam Choc powrot do "rzeczywistosci"gorszy, bo corce walnęła gorączka - ale juz ok -
Kochane dodałam wykres lal jaki postep...więc jeśli macie ochotę zerknąć to zapraszam ale to początek dopiero i uzupelnie jeszcze.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”