Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje kochana zobaczę to ciekawe jak u mnie przy 31 cyklu zaczne od dzis testować. Zerknelam to faktycznie wczesniej to jak sie tu wstrzelić... ciekawe czy testy pokryją sie z temp.
Anka309 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Rosax no to kupiłaś auto skarbonkę. My też mamy używane bo mój twierdzi że nowego się nie opłaca. Daliśmy nie bagatela dużą sumę za nie i wszystko hulało i śmigało aż do momentu w którym nie mieliśmy małego wypadku. Teraz przymierzamy się do zakupu nowego
Makowa no i pięknie. Piątek to dobry dzień albo czwartek bo wyniki dostaniesz w piątek trzymam kciuki i czekam na zdjęcie testu
Szarlotka i super że tak zrobiłaś. Musiał się troszkę wystraszyć na otrzeźwienie. Ja zrobiła bym zupełnie tak samo jeżeli chodzi o temperature to masz zaburzoną. Zawsze o tej samej porze. Ja czasami z ciekawości sprawdzam po 10 min jak nie śpie i już jest podniesiona o 0.2 stopnia
Borsuk no coś Ty, nie mierz pod językiem tylko dowcipnie. Tenperatury są bardzo inne w tych dwóch miejscach. Z tego co mi wiadomo nauczyciele npru radzà właśnie dowcipnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cześć miło mi dołączyć do Waszego grona. Łączą nas plany i marzenia Po cichu liczę na Waszą pomoc w analizach i nauki swojego organizmu. Temperaturę mierzę od kilku tygodni, mój poprzedni cykl trwał ponad 70 dni mam z nim ostatnio problemy, ale jestem już na duphastonie więc liczę na większą regularność i krótszy czas trwania
-
Dziewczyny wróciłam do domu i taka naszła mnie ochota że pół opakowania ciastek zjadłam boli mnie brzuch"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Smerfetka witamy Cię w naszym gronie. Chętnie pomożemy masz strasznie długie cykle. Od zawsze?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witaj SmerfetkaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Witaj Smerfetka!
Szatlotka mam nadzieję, że się Wam wszystko poukłada.
Ukija zostane przy piątku. Jeśli będę się dobrze czuć to pojade do labo gdzie wyniki będę mieć tego samego dnia. Byłam dziś u laryngologa. Mam angine... -
borsuk wrote:Dziewczyny, termometr właśnie do mnie dotarł
Tak, że od jutro poranne mierzenie
Stąd moje pytanie, w jakim miejscu mierzycie temperaturę? najwygodniej jest pewnie w ustach, ale czy daje najlepsze wyniki?
Będę wdzięczna za podpowiedzi :*
W ustach i pamietac aby mierzyc zawsze z tej samej strony.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Dziękuję wam Kochane :*
Co ja bym bez was zrobiła..
Ja go wczoraj porządnie nastraszyłam.
Wyszłam na spacer i nie było mnie jak wrócił, odebrałam telefon dopiero za 25 razem i stwierdziłam, że nie słyszałam bo byłam ze znajomymi i się świetnie bawiłam.
Widziałam,że trochę się wystraszył, zaczął się tłumaczyć, że wcale nie chciał ale musiał bo to sprawy z pracy i musiał pogadać z kilkoma osobami.. Ale byłam nie ugięta.
Dzisiaj jest szorstka atmosfera z mojej strony bo on rano wstał i zrobił śniadanie, nie popuszczę mimo wszystko. Dzisiaj ja się umawiam ze znajomymi i jutro też.
Moja temperatura dzisiaj o dziwo poszła w góre.. 37 stopni a wczoraj było 36,5. Ta dzisiejsza była mierzona pół godziny później (10:00) a ta wczorajsza godzinę wcześniej (8:30) więc teoretycznie według owu się liczą.. Dziwne to wszystko.
Psychicznie trochę lepiej ale alej jest kiepsko..
Molyx, super sprawa, sama bym się udała najchętniej
No i bardzo dobrze zrobilas, niech wie ze przegiol ;*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Ukija. Nie. jeszcze do wakacji miałam cykle regularne ok. 28-30 dni. Przez kilka lat brałam hormony, odstawione na koniec 2014 roku. Coś się popsuło w wakacje 2015, po wizycie u lekarza na chwile unormowałam duphastonem, ale jak mi się skończył i cykl się wydłużył. Wróciłam do lekarki i teraz będę się już leczyć aż do ciąży. W badaniach wyszła mi za wysoka prolaktyna po wywołaniu czy jak to się nazywa (badane przed i po wzięciu jakieś tabletki). Teraz na stałe mam brać bromergon i duphaston od 15 dc Pozostałe badania w normie, choć mam mięśniaka (ale nie rośnie) i do obserwacji jakiś płyn w macicy
-
Szarlotka123 wrote:Ja mierzę dowcipnie
Ale mam koszmarny dzień.. wojna u nas była straszna, już się wyprowadzałam..
Ale na razie jest spokój, pojechał do pracy a ja jadę do koleżanki na kawę.
Trzeba było coś zrobić bo przecież przegiął po całości..
Jak wam mija dzisiejszy dzień?
Nie stresuj sie. Nie wolno Ci. Najlepiej moglas postarac sie go zignorowac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp