Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Smefretka ale Twoja prolaktyna jest ku górnej graniczy czy ja przekracza znacznie ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Makowa no co Ty i jak on Cie leczy? Normalnie antybiotykami? Czy znalazł inne rozwiązanie?
Smerfetka tak myślałam że brałaś antyki. Zazwyczaj po jakimś czasie wszystko powinno wrócić do normy. A powiedz mi czy od pierwszego cyklu po odstawieniu miałaś już problemy z długością?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosax no to kupiłaś auto skarbonkę. My też mamy używane bo mój twierdzi że nowego się nie opłaca. Daliśmy nie bagatela dużą sumę za nie i wszystko hulało i śmigało aż do momentu w którym nie mieliśmy małego wypadku. Teraz przymierzamy się do zakupu nowego
Makowa no i pięknie. Piątek to dobry dzień albo czwartek bo wyniki dostaniesz w piątek trzymam kciuki i czekam na zdjęcie testu
Szarlotka i super że tak zrobiłaś. Musiał się troszkę wystraszyć na otrzeźwienie. Ja zrobiła bym zupełnie tak samo jeżeli chodzi o temperature to masz zaburzoną. Zawsze o tej samej porze. Ja czasami z ciekawości sprawdzam po 10 min jak nie śpie i już jest podniesiona o 0.2 stopnia
Borsuk no coś Ty, nie mierz pod językiem tylko dowcipnie. Tenperatury są bardzo inne w tych dwóch miejscach. Z tego co mi wiadomo nauczyciele npru radzà właśnie dowcipnie
No niestety tak mi sie trafilo z tym autem ciulowo ale juz emocje i nerwy przeszly. Teraz od marca bede pracowala dlugo wiec raz dwa zarobie na naprawe. No chyba ze ujrze 2 krechy to bedzie lipa..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax jaka lipa? 2 krechy będą więcej warte niż jakieś tam auto nadal planujemy się razem testować 03.03? Btw to dzień i miesiąc urodzenia mojego dziadka w ogóle temp mi dziś nieco spadła no ale mam nadzieję, że jutro będzie 3 wyższa i of mi wyznaczy owulke w końcu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax jaka lipa? 2 krechy będą więcej warte niż jakieś tam auto nadal planujemy się razem testować 03.03? Btw to dzień i miesiąc urodzenia mojego dziadka w ogóle temp mi dziś nieco spadła no ale mam nadzieję, że jutro będzie 3 wyższa i of mi wyznaczy owulke w końcu
No oczywiscie ze dzdzia wazniejsza ale czyms trzeba do lekarza tez dojezdzac ale moj mi juz zagwarantowal ze jesli beda 2 kreski natychmiast mam rzucic prace.. Inaczej mnie do kaloryfera przywiaze i w domu zamknie ;/
No tak testujemy 3go! Ale cos nie wiem.. U mnie w kolko te testy +/- haha zaraz bede szla robic kolejny juz ciekawa jestem co zobacze.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax wrzucaj od razu zdjęcie ja już zrezygnowałam z testów bo już 3 dzień lepki śluz już się nie mogę doczekać 03.03 no ja msm ten komfort że to mój mnie wozi"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
ja tez badałam prolatynę ale bez zadnych tabletek.....no niestety prolaktyna sie zmienia stres tez ma na nia wpływ....Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Smerfetka a staraliście się ze swoim od razu po odstawieniu?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Smerfetka działajcie działajcie. Samo się nie zrobi"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax wrzucaj od razu zdjęcie ja już zrezygnowałam z testów bo już 3 dzień lepki śluz już się nie mogę doczekać 03.03 no ja msm ten komfort że to mój mnie wozi
Moj dzis do mnie dzwonibze ma dla mnie chyba dobra wiadomosc zadzwonil do firmy bo szef mu polecil dla mnie.. Mowi mam prace dla ciebie i mozesz robic to co kochasz ale masz lek wysokosci? a wiec ja pytam o co chodzi co to za praca. A on mi mowi stawka lepsza niz masz bo 1600e miesiecznie i praca zwiazana z aparatem.. A wiec ja od razu jaka gdzie i od kiedy moge zaczac? Zaczac mozesz juz nawet od jutra.. Ale zaraz zaraz czemu pytasz czy mam lek wysokosci? Przeciez dobrze wiesz ze boje sie nawet stac na balkonie na drugim pietrze.. A wiec praca ta to robienie zdjec z lotu ptaka. Mowili by co masz fotografowac a ty bys cykala fotki. Kurcze taka fajna okazja ale dupa z tego.. Zdjecia bym mega niewyrazne porobila jakby mi rece zaczely sie trzasc hihi
07.11.2012 Julian
Rosax o jaaaa super praca ja bym tak chciała. Lubie adrenalinke"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax o jaaaa super praca ja bym tak chciała. Lubie adrenalinke
Ja sie strasznie boje wysokosci.. ;( mysle czy by nie isc na jeden dzien taki prubny. Bo ta kobieta i tak mowila ze pierw bylby taki dzien i dla mnie i dla nich ale czy ja wiem? Lubie adrenaline ale to juz za duzo jak dla mnie...
07.11.2012 Julian
Dzisiejszy dopisany na 2 obrazku. Szlak mnie jakis trafi z nimi zaraz..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d9452a2ce48.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9417c16e4360.jpg
10 testow co chwile po ovu albo przed czasem w trakcie.. Dobija mnie ten cykl juz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:36
07.11.2012 Julian
Rosax no kurcze dziwne i to bardzo. Sama nie wiem co myśleć"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja juz nic nie mysle. Bedzie co ma byc. Teraz zajme sie mysleniem o blizniakach a testy olewam.. Ale nadal bede je robic
A wlasnie. Czas cos zjesc, blizniaki zglodnialy a ty ukija bliznieta juz nakarmilas? Nie zapominaj o nich
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp