Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8572dbb758ff.jpg
To mój dzisiejszy test. Czyli po owu już. Boli mnie jajnik lewy -
Molyx wrote:Borsuku - siło mi się, ze przysłałaś mi w paczce 2 małe borsuczki - takie cudne !!
Chciałam fotkę wkleić, ale coś chyba jest ze mną nie takMolyx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Dziękuję wam Kochane :*
Co ja bym bez was zrobiła..
Ja go wczoraj porządnie nastraszyłam.
Wyszłam na spacer i nie było mnie jak wrócił, odebrałam telefon dopiero za 25 razem i stwierdziłam, że nie słyszałam bo byłam ze znajomymi i się świetnie bawiłam.
Widziałam,że trochę się wystraszył, zaczął się tłumaczyć, że wcale nie chciał ale musiał bo to sprawy z pracy i musiał pogadać z kilkoma osobami.. Ale byłam nie ugięta.
Dzisiaj jest szorstka atmosfera z mojej strony bo on rano wstał i zrobił śniadanie, nie popuszczę mimo wszystko. Dzisiaj ja się umawiam ze znajomymi i jutro też.
Moja temperatura dzisiaj o dziwo poszła w góre.. 37 stopni a wczoraj było 36,5. Ta dzisiejsza była mierzona pół godziny później (10:00) a ta wczorajsza godzinę wcześniej (8:30) więc teoretycznie według owu się liczą.. Dziwne to wszystko.
Psychicznie trochę lepiej ale alej jest kiepsko..
Molyx, super sprawa, sama bym się udała najchętniej
Brawo! Też mam takie pomysły;-) bądź nieugieta, twarda i stanowcza. Ja bym do domu nie wpuscila jakby tak sobie wyszedł. Zero empatii w stosunku do Ciebie i tej całej sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:29
-
Szarlotka - bingo !! Zagrałaś to mistrzowsko po prostu. Bardzo dobrze. Niech wie, że zrobił źle, wręcz brutalnie Cię potraktował, należało mu się.
Poczekam, kiedy mój mnie porządnie wkurwi i zrobię dosłownie tak samo. Faceci czasami to zwykłe huje są, a my i tak ich kochamy...eh.... -
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Szarlotka - bingo !! Zagrałaś to mistrzowsko po prostu. Bardzo dobrze. Niech wie, że zrobił źle, wręcz brutalnie Cię potraktował, należało mu się.
Poczekam, kiedy mój mnie porządnie wkurwi i zrobię dosłownie tak samo. Faceci czasami to zwykłe huje są, a my i tak ich kochamy...eh....madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, termometr właśnie do mnie dotarł
Tak, że od jutro poranne mierzenie
Stąd moje pytanie, w jakim miejscu mierzycie temperaturę? najwygodniej jest pewnie w ustach, ale czy daje najlepsze wyniki?
Będę wdzięczna za podpowiedzi :* -
borsuk ja mierzę w ustach najwygodniej ale jestem specjalistką dopiera drugi dzien mierzę obok łózka temometr zostawiam więc rano tylko sięgne ręką minutka i po sprawie :)termometr zapamiętuje wynik to mozna popołudni wypełnić wykes a który to twój dc?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Borsuk ja też mierze pod językiem. Na stoliku przy łóżku leży termometr z funkcją zapamiętywania ostatniego pomiaru. Nie chciałabyś wiedzieć co się działo jak córka widząc termometr mierzyła sobie i dzwoniła do mnie do pracy powiedzieć mi ile ma temperatury... Od tego momentu zapisuje od razu jak zmierze a po za tym córci kupiłam nowy
Uczulilam wszystkich.,, wara od mojego termometru.
Najgorzej jest przez weekend albo przespie budzik o 5:00 albo najzwyczajniej go na śnie nie włączę potem chodzę wkurzona bo wykres niewiarygodny
-
a ja 10 dc blisko blisko jesteśmy..... tylko ze ja mam 31-dniowe cykleJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
a testy owu robisz ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Anka309 - każdy ma swój termometr, i jest spokój
Tych weekendów właśnie się obawiam. No nic będę się starać.
Testy owu robię od 3 cykli. I tylko w jednym przez ten cały czas miała pozytywny. Dlatego postanowiłam również mierzyć temperaturę. -
burza hormonów oj też tak mam byle powód a komuś się oberwie .... Kochane złośnice. Anka a kiedy masz termin @ z myślą że jej nie bedzie? A od którego dc robicie testy owu?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
borsuk wrote:Dziewczyny, termometr właśnie do mnie dotarł
Tak, że od jutro poranne mierzenie
Stąd moje pytanie, w jakim miejscu mierzycie temperaturę? najwygodniej jest pewnie w ustach, ale czy daje najlepsze wyniki?
Będę wdzięczna za podpowiedzi :*
ja mierze w ustach - pod językiem, koło ósemki, nie dotykając zeba. Tam jest najdokładniejsza temperatura.
Ja mam kolo lozka na lawie pudełeczko a tam termometr, dlugopis i karteczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:24
-
Dziękuję za informacje. Będę mierzyła w ustach. Zobaczymy co z tego będzie
Co do testów ou, to robię je od 11dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:25
-
Zanim zaczęłam przygodę z ovu byłam świecie przekonana że owulke mam w 14dc co miesiąc tego dnia na przemian ból raz jednego raz drugiego jajnika. w okolicach tego dnia było wzmożone i nic nie wychodziło z tego. W końcu w tym cyklu postanowiłam zrobić testy zaczynając od 8 albo 9 dc.byłam mega zdziwiona że owu wystąpiła tak wcześnie.
Zerknij na mój wykres;-)