Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax hahaha najlepiej zrzucić na kobietę i mieć wymówkę do kupienia ja bym zaznaczyła wieczorem też miałam dylemat o 15 ostatnio i zaznaczyłam wieczór. Ty już miałaś 3 pozytywne i jak 4 będzie to zobaczysz, że będą 4raczki hehe
Anka oczywiście że będziesz miała po co się testować. Innej opcji nie widzę. @ ma czas do jutra nie przyjść?
Madziu jak tam? Co słychać? Jak mija dzień?
Hej Oleńka. Nie tyle co dzielić swoim postępem ale pomagać wspierać i pisać na przeróżne tematy nie tylko związane z zafasolowanìemAnka309 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aaaaaaaaa kysz! Uciekaj głupia @! Lec do innej co nie chce mieć fasoli!!!!!!
Anka309 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
czesc dziewczynki chciałam Wam pokazac test zrobiony dzisiaj w 13 dpo cos tam widze dla mojego m oczywiscie negatywny. Ślad jest jak dla mnie poszarzały no wlasnie czy taki moze byc bedac we wczesnej ciazy? Po wyschnięciu widac co nieco różu w tym samym miejscu. Dodam że temperatura dzisiaj spadła i mam lekkie plamienia od wczoraj;/ ehh nadzieja matką naiwnych
http://zapodaj.net/a6e049db8b96e.jpg.html -
Gosska? Test owu? Bardzo mi go przypomina"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Swoją drogą nic nie widzę na nim ale może być zbyt wcześniej spadek może oznaczać implantacje, może miałaś późno owulacje?
Nadzieja umiera osatnia jak czegoś się aż tak bardzo pragnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 14:24
Ach przepraszam nie widziałam takiego testu spróbuj za dwa dni i się dowiemy czy coś jest na rzeczy nie poddawaj się! a jaką masz fl?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
rosax3 wrote:"widze nic w tym miesiacu" jak mam to interpretowac? pod moim wykresem pisalas
rosax3 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija u mnie dobrze, jestem sama, mężuś na robocie a ja w domku, obiad, sprzątanie, pranie i te sprawy dziś na obiad zupa gulaszowa, zapraszam Uczulam, że ostra
Napisałam do męża smsa z pytaniem, czy dobrze mu z tym, ze się mijamy i nie gadamy, odpisał, ze nie jest mu dobrze.. później już były jakieś uśmieszki, podteksty itd. Wiec chyba będzie dobrze. Zobaczymy jak przyjedzienadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Anka309 wrote:Ooo w mordeczke chyba się pospieszylam
Mój śluz zaczyna nabierać dziwnego odcienia.... Nieeeeee no... Kurde laseczki gońcie go ode mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 14:56
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Anka309 wrote:Ooo w mordeczke chyba się pospieszylam
Mój śluz zaczyna nabierać dziwnego odcienia.... Nieeeeee no... Kurde laseczki gońcie go ode mnie
Jak to tak? Jaki slus??? Eeee idz od naszej anki ale juz!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 15:01
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziara oj to już zobaczył pomarańczowe światło to już schowa swoje ego Super babka jestes potrafisz pierwsza reke wyciagnac chociaz nie zawsze Twoja wina:) Ja już po sprzątaniu ciasto upieczone teraz tylko na jutro przygotować mięsko w marynacie Witajcie nowe dziewuszki udostępniać i jak nawiecaj pisać
madziara0080 lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
gosska wrote:czesc dziewczynki chciałam Wam pokazac test zrobiony dzisiaj w 13 dpo cos tam widze dla mojego m oczywiscie negatywny. Ślad jest jak dla mnie poszarzały no wlasnie czy taki moze byc bedac we wczesnej ciazy? Po wyschnięciu widac co nieco różu w tym samym miejscu. Dodam że temperatura dzisiaj spadła i mam lekkie plamienia od wczoraj;/ ehh nadzieja matką naiwnych
http://zapodaj.net/a6e049db8b96e.jpg.html
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp