Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanowa to super jakies mniejsze czy większe dolegliwości muszą byc a miałaś po owu jakies objawy ból podbrzusza itp? A mężuś teraz wokół ciebie skaczeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyTo anka zapros mnie do ciebie bede bardzo wdzieczna a potem dalej:-)
Oj po owu mialam mnostwo objawow,myslalam ze sobie je wkrecam ale jednak okazaly sie prawdziwe hihi
Bole podbrzusza, bole piersi a najgorzej sutkow. BARDZO SENNA! wiecej jadlam przez pare dni. Bylam rozdrazniona wszystko mnie wkurzalo. Teraz juz na szczescie to wszystko minelo.
Tak mezus skacze doslownie. Wszystko nie bierz ja zaniose przyniose odpoczywaj przynies cos? i tak w kolko:-Dnadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
A to faktycznie nie wiadomo jak interpretowac te ojawy mnie od owu podbrzusze boli wczesniej naprzemiennie jajniki a teraz to i sisiać się chce a pęcherza nie przeziębiłam zobaczymy za kilka dni
Borsuk to zapraszam jak już tak narozrabiałam i Cię tylko rozochociłamMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Tulipanowa wrote:To anka zapros mnie do ciebie bede bardzo wdzieczna a potem dalej:-)
Oj po owu mialam mnostwo objawow,myslalam ze sobie je wkrecam ale jednak okazaly sie prawdziwe hihi
Bole podbrzusza, bole piersi a najgorzej sutkow. BARDZO SENNA! wiecej jadlam przez pare dni. Bylam rozdrazniona wszystko mnie wkurzalo. Teraz juz na szczescie to wszystko minelo.
Tak mezus skacze doslownie. Wszystko nie bierz ja zaniose przyniose odpoczywaj przynies cos? i tak w kolko:-D
Tulipanowa to bardzo dobrze lepiej się nie przemęczac i nie dzwigać Prawdziwy gentlemenJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ale mi smaka narobiłaś.
Egzamin był z bankowości. Powinnam zdać
U nas dziś szykuje się przyjemny wieczór. Winko, pyszna kolacyjka. Tak to ja lubie
Tulipanowa fajnie, że tak doborze znosisz ciążę. Całych 9 miesiecy takich nudnych życzę!nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Matko dziewczyny! Zasnęłam i tak spałam. Chyba ze dwie godziny ścięło mnie. Położyłam się z moim i tak przyjemnie się zrobiło
Dziękuję bardzo za kawałeczek ciasta! Pysznie wygląda! na moje wiosenne przesilenie idealnenadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa z bankowości uff to taki podobny kierunek jak ja studiowałam to super jak dobrze poszło ! A teraz relax kolacyjka winko to tygryski lubią najbardziej !
Ukija drzemka teraz musicie odpoczywaćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja jak ja codziennie od 6 wojuje to nie ma innej opcji jak drzemeczka
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa ja to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez to dziś robiłam heheh i wiesz co stwierdziłam nie ma reguły na ciąże rózne są przypadki a zielona kropka jestJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija wrote:Nadzieja jak ja codziennie od 6 wojuje to nie ma innej opcji jak drzemeczkaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Z moich obserwacji zauważyłam że najczęściej dwa dni przed,w dzien i jeden dzień po Ale to nie reguła każdy organizm jest inny plemniczka sprzyja środowisko i czekają a jeszcze inne atakują w ten dzień ja wcześniej pisałam w którymś poście ze chyba nie tak jak trzeba tz nie w te dni i to bylo przyczyną braku II. Ja tak myślę zobaczymy. Robiłam testy owu i myślałam że Tobą ten dzień i tak jeszcze moje meczylam co dnia ze chyba plemniczki tylko oslabilam a później już nie aż wstyd się przyznać ale całe życie się uczymyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Makowa ja też często przeglądam w galerii te wykresy i tak samo sądzę że nie ma reguły kiedy i jaka temp. Różnie bywa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Czytałam, że to nieprawda, że codzienne oslabia plemniki. My przez kilka dni do owu codziennie a jak już dzień po owu (po tym jak mam ból owulacyjny) już nie. Dopiero za kilka dni. I to chyba nasz błąd. A teraz będę sie starać żeby po owu jeszcze ze dwa razy poprawić