Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka wrote:Witam Dziewczynki! U mnie też lekko w dół, ale nie jest najgorzej zobaczmy co będzie jutro...niestety też mam przeczucie, że nie...ale co tam poćwiczyć sikanie można prawda Rosax, ćwiczenie czyni mistrza
Miłego dnia!!!
Magduullina a Ty czemu nie testujesz z nami?
PS. Katar nie leczony trwa 7 dni, a leczony tydzień....nie chce mnie opuścić zmora katarowaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAurellka wrote:Witam Dziewczynki! U mnie też lekko w dół, ale nie jest najgorzej zobaczmy co będzie jutro...niestety też mam przeczucie, że nie...ale co tam poćwiczyć sikanie można prawda Rosax, ćwiczenie czyni mistrza
Miłego dnia!!!
Magduullina a Ty czemu nie testujesz z nami?
PS. Katar nie leczony trwa 7 dni, a leczony tydzień....nie chce mnie opuścić zmora katarowa
Po co testować jAk jutro po 15 mam wizyte u ginekologa... Chciałam sprawdzić ale nie kupiłam testu byłam w aptece po leki dla synka ale nie kupiłam stwierdziłam że poczekam. -
Magduullina wrote:Po co testować jAk jutro po 15 mam wizyte u ginekologa... Chciałam sprawdzić ale nie kupiłam testu byłam w aptece po leki dla synka ale nie kupiłam stwierdziłam że poczekam.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:hehe ale mnie podburzacie zobacze czy dzisiaj uda sie mi wyrwac do apteki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a3867a973c0.jpg
Abys miala sily wyjsc do apteki!Magduullina, Ukija, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax już udostępniłam słuchaj ja teraz czekam na 3jaczki bo to 3 cykl starań
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax królowo testów i memów!
Będę czekała na zdjęcia testów rano i zielone wykresyMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina zgadzam się z Aurellką. Powinnaś zrobić test ciążowy bo lekarz widzi chyba dopiero ok 8 tygodnia albo 6. Nie pamiętam dokładnie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina możs rozpulchniła się macica? Ale to nie jeste 100% objaw ciąży. Ja mimo wszystko zachęcam Cię do testu
nick nieaktualny
-
No i super! Tyle Was testuje jutro że zazieleni się na tyle że wiosna zawita na naszym forum
nick nieaktualnyhehe nie pisałam już wczoraj ale mój M wieczorkiem mnie poprostu roZwalił położyłam się bo mówie że nie za dobrze się czuje i młody zaczoł mnie atakować a tatuś do niego Synusiu zostaw mame bo mamusia może mieć małego robaczka w brzuszku poprostu tak mnie zatkało że nie odpowiedziałam nic a on synkowi tak fajnie tłumaczył a nie żeby był jakiś temat wczośniej bo mu mówiłam że czekam do wizyty badania itd i w tym cyklu nie bede tak liczyc itd a tu taki zonk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 09:04
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://ovufriend.pl/graph/df5c269da50b82945aa90895721d376f
Wypowiedzcie się proszę temp nie mierzyłam