Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina ja niestety po sztjce nie za bardzo umiem określać więc super pomocna nie bedę ale owu chyba była 17 albo 18 dc ale nie wiem, nie znam się jaki ten Twój kochany, jutro się nie zaskoczy bo przecież on wie że już jesteś w ciąży a który to Twój cykl starań?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ale mimo wszystko miło usłyszeć takie słowa no ja rozumiem że 7 to szczęśliwa liczba i dla Ciebie też stanie się taka
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina i bardzo dobrze zapisałam się do ginekologa na piątek mam nadzieję że @ skończy mi się do tego czasu
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Szarlotka tęsknimy tutaj za Tobą! Jak u Ciebie? Staranka zawieszone czy tak tylko w połowie? no małpiszon się przypałętał ale bez załamki i bez stresu teraz się uda. Idę się badać w tym cyklu
Magduullina ja mam prywatną opiekę medyczną. Pewnie miała bym wizyte na jutro gdyby nie to źe wole w swojej okolicy iść a nie jechać w miejsca oddalone bardzo na innych osiedlachMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Hej Kochane.
Nie piszę ale czytam na bieżąco
Ukija, co za wredny małpiszon, ale przynajmniej więcej chęci na ten cykl :*
rosax, trzymam kciuki mocno, aż mnie ręce bolą.
Makowa, borsuk, jak u was staranki? Borsuk, śliczne paznokietki, ja idę robić dzisiaj.
anka, jak sprawy sądowe? Już po?
Tulipanowa, jak się czujesz?
I co z MMM ciekawe, dawno się nie odzywała.
Oj tak, musi być u was zielono
Szarlotka czuje sie dobrze:-) Czasem jestem senna ale to pikus:-) Zero mdlosci czy innych dolegliwosci. 24 marca mam wizyte u lekarza w zajączka:-)Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka, to dobrze że teraz troszkę spokojniej do tego podchodzicie ja mam taki 3 cs że intensywnie a jak nie wyjdzie to też dajemy sobie odpoczynek przynajmniej 1 miesiąc tak zdecydowaliśmy razem co ma być to będzie. Może to jeszcze nie ten czas nowa praca? To super. Zajmiesz się czymś i nie będziesz miała czasu nawet myśleć o staraniach i samo wyjdzie
Magduullina cieszę się że taką decyzję powzięłaś że kupisz ten test i zatestujeszSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Szarlotka chyba Cię ściągnęłam myslami ;P My na razie czekamy na owu. Możesz sobie podejrzeć mój wykres. Od tego cyklu rozpoczęła walkę z termometrem.
Ten mój cykl staje na głowie. Dziś znowu jakieś plamienie
Ukija to teraz niech szybko zołza znika żeby nowe staranka zacząć
Oj tak prywatna opieka medyczna to bardzo dobra rzecz.
My dziś na 16.15 jedziemy do androloga.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka fajnie, że się odezwałaś Słyszałam, że czasem fajnie wrzucić na luz ze staraniami. Zająć się sobą i nie myśleć zbyt dużo Bardzo często organizm się rozluźnia i potem nagle bum czego życzę Tobie baardzo.
U mnie na razie starań nie ma bo mój wyjechał Był w domu tylko w sobotę i to jeszcze taki biedak padnięty Wraca może w środę lub w czwartek. Mam nadzieję, że to będzie TEN miesiąc I że będzie wysyp marcowych testów z ||Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Hej Kochane.
Nie piszę ale czytam na bieżąco
Ukija, co za wredny małpiszon, ale przynajmniej więcej chęci na ten cykl :*
rosax, trzymam kciuki mocno, aż mnie ręce bolą.
Makowa, borsuk, jak u was staranki? Borsuk, śliczne paznokietki, ja idę robić dzisiaj.
anka, jak sprawy sądowe? Już po?
Tulipanowa, jak się czujesz?
I co z MMM ciekawe, dawno się nie odzywała.
Oj tak, musi być u was zielono
Jestem jestem
Czytam cały czas ale ogólnie moje samopoczucie jest różne więc często czytam z opóźnieniem.
-
Szarlotka jak się czujesz?
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby spełniło się marzenie
Ukija szkoda tego cyklu...ale podziwiam (jak zawsze) Twoją pozytywną energię :)i gotowość do działania w nowym cyklu!
Przesyłam buziakiSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co...co ja będę narzekać na ciążę? Muli mnie bez przerwy ale nie wymiotuję (jedno szczęście). Ratuje się cukierkami z imbirem.
Myślę, ze dobija mnie trochę nadczynność tarczycy. Jeszcze kilka tygodni temu wyniki ok a tu naglę nadczynność.... najgorzej jest ze skaczącym pulsem.
Muszę to przeżyć. Mam nadzieję, że leki unormują tarczycę, mdłości trochę odpuszczą i poczuję się lepiej:)Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Makowa oj tak niech szybko znika ale głównie dlatego że mam w piątek na 19 do gina a staranka juź swoją drogą
Szarlotka cieszę się z Twojej przemiany w staraniach. Zaskoczy samo i nie będziemy wiedziały nawet kiedy nie stresuj się na pewno poradzisz sobie w nowej pracy
MMM nasza kochana za Tobą też tęsknimy :* ja w tamtym cyklu starałam się o dystans co do objawów itp i jakoś jak @ przyszła to się nie denerwowałam ani nie płakałam. Każdy cykl to nowa szansa na maluszka i przeznaczenia nie zmienimy mam nadzieję że czujesz się dobrze i maluszek rośnie w Twoim brzuszku szybciutko. Trzymamy za Ciebie kciuki :*Szarlotka123 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny