Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotko tak wyjechał. I mam nadzieję, że szybko wróci Mamy remont na klatce, zaraz meble do sypialni maja przyjechać! Dzieciątko trzeba robić
Faceci są dziwni, Ty sobie dajesz na luz to On się uaktywnia Te nasze chłopy!
Podołasz, podołasz Kochana! Nadejdzie Twój czas to podołasz z palcem w ... nosie
Wykres udostępniłam. Swoja droga dzięki za informację, bo myślałam że jest widocznyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:08
-
nick nieaktualny
-
No to się cieszę, że nie wyjeżdża. Nie wyobrażam sobie być tyle czasu bez mojego:)
A meble będą nasze pierwsze w sypialni. Do tej pory mieliśmy najzwyklejsze regały z ikeaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Maniaczka testow wrocila
Mmm rozumiem cie z tymi mdlosciami a zygow ani kropli. Ja robilam sobie herbate cytrynowa z imbirem zawsze pomagala
Szarlotka zycze powodzenia w nowej pracy nie stresuj sie kursami
Chwalilam sie ze nic mnie nie dolega ze cykl spokojny a od rana zgage mialam.. Po tym moim wczirajszym jedzonku pewnie moja zmoooora... Jak ja zgagi nie lubie a ona w kolko jest..
Magduulina poniedzialek mija nawet spokojnie pogoda nie dobija sloneczko swieci.
Ukija ciesze sie ze sobie nic nie wkrecalas i podchodzilas z dystansem a jednoczesnie z mysla o blizniakachMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
borsuk wrote:Dziewczyny nie mogę się doczekać jutrzejszych ||!!!! To będzie super dzień!!!!
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny skupić mi się tam przed testami!
Rosax ćwiczyłaś odpowiednio testy?Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax umówiłam się do gin na piątek i chyba w czwartek skoczę z rana na badanka krwii i chyba zrobie też prolakryne a następne badania tsh krew watroba glukoza itp mam w następnym tygodniu
Dziewczyny ile kosztuje monitoring?Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
My już po wizycie. Doktor powiedział, że przy takej ilość plemników nie ma co się martwić, że tych ruchliwych jest tylko 16% , bo to i tak bardzo dużo Mąż dostał skierowanie na badanie fragmentacji DNA plemników, posiew nasienia, na chlamydie itp. Za wizyte nic nie skasował. Powiedział też, że skoro zachodze w ciążę to trzeba znaleźć przyczyne dlaczego się nie utrzymuje.
Jutro znów takie emocje! Dziewczyny trzymam kciuki!Ukija, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Ale dzisiaj tutaj spokój
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Makowa cieszę się, że lekarz dobre wieści Wam przekazał Teraz konkretne badania aby zlokalizować przyczynę, i uda się na pewno
Emocje juto będą ogromnenadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:Dziewczyny skupić mi się tam przed testami!
Rosax ćwiczyłaś odpowiednio testy?
Ja mam gina 22 dopiero tez pewnie badania bedziemy robic
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp