Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie! Teraz u mnie to już tròjeczka będzie jako iż to 3 cykl
Swoją drogą muszę zadbać o moją kocią córcię i chyba dziś pojadę do lidla bo fajne drapaczki są za 150 zlMagduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ale cisza
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Nadzieja właśnie dziś te wyniki ale nie wiem o której strasznie się boje obym miała dobre wyniki. Swoją drogą temperatura potrafi zaskakiwać
Rosax właśnie. Wiesz jakie zdziwienie mnie ogaręło jak go zobaczyłam? Z tym źe nie zapisuje i nie biorę tego pod uwagę wrzucam nieco na luz tak do 10dc jak mi pobierała krew to spojrzałam na pojemniczek i tak mi się słabo zrobiło że myślałam że zjadę z tego krzesła tak jutro gin @ na wykończeniu już wczoraj więc mam nadzieję że dziś całkowicie zniknie a badania zrobiłam bo fsh i lh się robi w 3-5dc a przy okazji też prolaktyne zrobiłam i pójdę już z tymi wynikami
Trzymam kciuki za dobre wynikiUkija lubi tę wiadomość
-
No już mam wyniki
Fsh 9.2
Lh 9.2
Prolaktyna 11.3
Z tego co wyczytałam to stosunek lh i fsh powinien wynosić 1. A mniej to niedomoga lutealna...Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Hej!
Ukija czyli u Ciebie idealnie 1
Dziewczyny dzięki Waszym kciukom dostałam z tego ostatniego egzaminu 5.
Dziś mam dzień "nic mi się nie chce". Dawno nie miałam takiego lenia. Cały dzień tylko myślałabym o mężu i o Chyba zbliża się owu.
Magduullina, nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wyniki masz super... Dziewczyny sory że ja tak znowu ale zaczynam się już denerwować skąd to się bierze rano co wam pisałam to miałam jednorazowo znowu śluz przeźroczysty z krwią i do teraz cisza... Brzuch mnie boli dołem ale nie jak na miesiączkę tylko inaczej jakos ... Kur**a jak nie urok to sraczka ja wiem że może już zaczynam was wkurzać ale nigdy mi się takie cuda nie działy jak byla krew no to za 2 -3 godziny normalne krwawienie się zaczynało a teraz sama już cholera wariuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:11
Ukija lubi tę wiadomość
-
Magdulina to powtórz w weekend test ciążowy
Ukija świetne wyniki ! Superrrrrrrrrrrrrr jak pięknie cykl rozpoczęty!
A mnie dzis nic nie dolega wrecz pełna energii
Makowa gratulacje w nagrodę możesz sobie poleniuchować !Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny myślałam że ma być różnica 1 kuźwa jak mam tak idealnie to czemu bobo nie wychodzi? Tsh w środę idę zrobić już w przychodni
Makowa gratulacje! Nasza zdolna bestia z okazji tej 5 masz prawo zrobić sobie dzień lenia
MMM a w ogóle jak się czujesz?
Magduullina wyluzuj. Zajmij się czymś np. Idź do sklepu i kup sobie gazetke dla Mam i poczytaj
Nadzieja super się cieszę że masz dziś dobry humor i przypływ energii. Przybij piątkę bo ja teżWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:55
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Hehe to przybijam jak nic nie boli to człowiek calkiem inny
To teraz swojego przyduś mocno !Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja właśnie jak boli to znaczy że człowiek żyje
nick nieaktualnyUkija wrote:Dziewczyny myślałam że ma być różnica 1 kuźwa jak mam tak idealnie to czemu bobo nie wychodzi? Tsh w środę idę zrobić już w przychodni
Makowa gratulacje! Nasza zdolna bestia z okazji tej 5 masz prawo zrobić sobie dzień lenia
MMM a w ogóle jak się czujesz?
Magduullina wyluzuj. Zajmij się czymś np. Idź do sklepu i kup sobie gazetke dla Mam i poczytaj
Nadzieja super się cieszę że masz dziś dobry humor i przypływ energii. Przybij piątkę bo ja też
Ukija Gazetek dla mam mam pod dostatkiem a po wizycie u gin tylko bardziej nerwowa łaże... raczej jutro pojde do biblioteki i wyporzycze jakies książki... POLECACIE JAKIEŚ CIEKAWE???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 18:17
-
Makowa, ale z Ciebie zdolniacha Gratuluję! Zasłużyłaś na odpoczynek.
Magduullina nie wiem jaki rodzaj książek lubisz. Ja ostatnio wręcz połykałam książki autorki Emily Giffin. I bardzo gorąco polecam ,,Mamisynek,, od Nataszy Sochy Bardzo zabawna i lekka książka.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Makowa, ale z Ciebie zdolniacha Gratuluję! Zasłużyłaś na odpoczynek.
Magduullina nie wiem jaki rodzaj książek lubisz. Ja ostatnio wręcz połykałam książki autorki Emily Giffin. I bardzo gorąco polecam ,,Mamisynek,, od Nataszy Sochy Bardzo zabawna i lekka książka.
borsuk dzięki zapisze sobie -
Gdzie jest Rosax? Rooooooosax!
Ukija wrote:Rosax e tam jakiś dzień mężczyzny ja obchodzę dzień chłopaka a swoją drogą jest dzień męża? mdłości masz? Oj bliźniaki dają znać o sobie
Aurellka ja robiłam te które się robi w 3-5 dc czyli lh i fsh a przy okazji zrobiłam prolaktyne. Jutro idę do gin i mam nadzieję że mi da skierowania na badania te po owulacji czyli np progesteron itp
Magduullina owu może się przesunąć nawet przez silny stres np. Są jakieś tam czynniki ale ja bym tam na to nie patrzyła Swoją drogą nie dostałam okresu przez ślub (miałam dostać dzień po i psikusa mi zrobił i nie przyszedł) swoją drogą muszę Ci to napisać i nie obraź się na mnie ale jesteś nakręcona i to bardzo. Nie doszukuj się. Wrzuć na luz. Fasolce nie służy tyle silnych emocji
Nadzieja nie zaznaczaj rano objawów tylko wieczorem. Zbieraj sobie takie dziwaczne rzeczy i zaznacz wieczorem. Przecież dzień jest baaaardzo długi ja sama tak robiłam
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax właśnie myślałam o Tobie przywołałam Cię dobrze że nie kojarzysz. W ten sposób będziesz cieszyła się jeszcze bardziej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"