Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:https://ovufriend.pl/graph/df5c269da50b82945aa90895721d376f
KOCHANE MOJE PROSZĘ WAS ŻEBYŚCIE COS PODPOWIEDZIAŁY UDOSTEPNIAM WYKRES III CO WAM PISALAM O TYM BOLU ZEBOW TO BRALAM ANTYBIOTYK GDZIES MI TO UMKNELO BYL TO OD 17 DO 19DC CzYLI TEORETYCZNIE OWULACJA NAPRAWDE MOGLA SIE PRZESUNAC I TEN BOL KTORY MIALAM 23DC MOGLBYC OKOLOOWULACYJNYM ALE CZY 2 DNI PRZED BOLEM I W DZIEN BOLU MOZE DAC COS ?? I TO PLAMIENIE PO GIN TO 6-7 DNI PO OWULACJI GDYBY TA BYLA TAK JAK TERAZ PISZE.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aurellka wrote:Hej Dziewczynki!
Ja niestety odpadam...
Tempka poleciala na łeb na szyję i sluz się robi różowy...wiec juz zbieram siły na następny cykl...
Tymczasem umawiam się do lekarza i sie przebadam.
Trzymam kciuki za Was!
Rosax, Magduullina nie poddawajcie się!Dopóki nie ma @, jest nadzieja !
Ukija Ty już robiłaś badania ?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Nowy cykl nowe szanse. Niestety jak sluz rozowy i temp na dole to pewnie poczatek nowego cyklu nie ma co wmawiac ze to plamki inaczej gdyby temp byla wysoko ale na nowy cykl sie juz uda!
Nowy cykl, nowa szansa jak nic idę na badania za Ukiją i zobaczymy co dalej.
Magduullina, nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Rosax ten Twój to slodziak!
Aurellka ale jeszcze jej nie ma wrednej @ niech się wynosi mi temp. Też skacze Góra i dol także to dla pocieszenia kochana ! Teraz tylko badania to dobry pomysl razem z Ukija ja też robiłam dla pewności a jak sa to później taki spokój psychiczny i jeszcze więcej sił do działania tego wam życzę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:40
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hehe ale się uśmiałam dzis zauważyłam że of pokazał mi 18% i wyznaczył termin porodu wiecie co w D..... mam te statystyki ciazowe dziś nic nie zaznaczylam na wykresie to nie mam pkt przecież na siłę nie będę zaznaczać
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax e tam jakiś dzień mężczyzny ja obchodzę dzień chłopaka a swoją drogą jest dzień męża? mdłości masz? Oj bliźniaki dają znać o sobie
Aurellka ja robiłam te które się robi w 3-5 dc czyli lh i fsh a przy okazji zrobiłam prolaktyne. Jutro idę do gin i mam nadzieję że mi da skierowania na badania te po owulacji czyli np progesteron itp
Magduullina owu może się przesunąć nawet przez silny stres np. Są jakieś tam czynniki ale ja bym tam na to nie patrzyła Swoją drogą nie dostałam okresu przez ślub (miałam dostać dzień po i psikusa mi zrobił i nie przyszedł) swoją drogą muszę Ci to napisać i nie obraź się na mnie ale jesteś nakręcona i to bardzo. Nie doszukuj się. Wrzuć na luz. Fasolce nie służy tyle silnych emocji
Nadzieja nie zaznaczaj rano objawów tylko wieczorem. Zbieraj sobie takie dziwaczne rzeczy i zaznacz wieczorem. Przecież dzień jest baaaardzo długi ja sama tak robiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:22
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija poczekam aż się rozkręci i tez zrobie te na początku cyklu. Do tego chyba przebadam dokładniej tarczyce na te przeciwciala...
A tym czasem zajmuje się mieszkaniem. Dzis podpisujemy umowę deweloperska...nadzieja_86 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
nick nieaktualnyUkija wrote:Rosax e tam jakiś dzień mężczyzny ja obchodzę dzień chłopaka a swoją drogą jest dzień męża? mdłości masz? Oj bliźniaki dają znać o sobie
Aurellka ja robiłam te które się robi w 3-5 dc czyli lh i fsh a przy okazji zrobiłam prolaktyne. Jutro idę do gin i mam nadzieję że mi da skierowania na badania te po owulacji czyli np progesteron itp
Magduullina owu może się przesunąć nawet przez silny stres np. Są jakieś tam czynniki ale ja bym tam na to nie patrzyła Swoją drogą nie dostałam okresu przez ślub (miałam dostać dzień po i psikusa mi zrobił i nie przyszedł) swoją drogą muszę Ci to napisać i nie obraź się na mnie ale jesteś nakręcona i to bardzo. Nie doszukuj się. Wrzuć na luz. Fasolce nie służy tyle silnych emocji
Nadzieja nie zaznaczaj rano objawów tylko wieczorem. Zbieraj sobie takie dziwaczne rzeczy i zaznacz wieczorem. Przecież dzień jest baaaardzo długi ja sama tak robiłam
Ukija kochana to co się dzieje to pisze wkrecanie sobie to bardziej wmawianie sobie czegos czego nie ma... żałuje tego że nie mierzyłam temp w tym cyklu owszem tak. Sorki ide sprzatac bo nerwicy dostaje juz... Ukija w życiu się nie obraże -
Aurellka a co bierzecie je? kredyt? My też chcemy kupić, ale u nas za m2 deweloperskiego kosmiczne ceny jeżeli chodzi o badania to musisz albo zapisać się szybko do gina albo iść prywatnie. Ja mam kolejne badania w przyszłym tygodniu w tym tarczyce
Magduullina wiem że ciężko zachować spokój ale musisz wyluzować naprawdę fasoli to nie służy myśl przede wszystkim o niej, a poza tym taka młoda dziewczyna jak Ty nie może osiwieć zajmij się czymś innym i nie myśl. Jak coś dziwnego poczujesz to usiądź odpocznij i pomyśl o czymś milusim jak np przutulanie się do TwojegoMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka ile u Was za m2 deweloperskiego?
6100zl/m2, tak, bierzemy kredyt...innej opcji nie ma
Jak się jutro rozkręci zadzwonię do znajomej dr. Jak mi wpisze skierowania, to pójdę na NFZ, jak nie to prywatnie. W poniedziałek chyba będzie ok jak pójdę?
Bo pewnie jutro się rozkręci, to będzie akurat 4dc...
❤20-06-2015❤
Aurellka to drożej niż u nas u nas tak ok 5.5 tysiąca na obrzeżach miasta i do centrum autobusem ok 45 min no ale my też chcemy jredyt brać myślę że poniedziałek będzie okej
Aurellka no niestety w stolicy wszystko drogie ale kupić i mieć swoje to bezcenna rzecz
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"