Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
np suwaczek szcęscia data ślubuJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Rosax mnie też to zastanawia. Ja robilam test w czwartek to wyszedl ledwo zauważalny ślad cienia. W piątek beta 6,07, a w sobotę na tescie jasna ale dość wyraźna kreska. Test o czułości 25.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Aurellka czemu problemy z kredytem? Chcieliście w mdm wziąć?
Rosax ale czy ja dobrze czytam? Masz jakieś wątpliwości na punkcie bliźniaków? Oni tam są i już ciągną z Ciebie energie stąd te zmęczenie
Makowa działajcie!
Nadzieja na 19 mam jutro. Z kolejką nie powinno być problemu bo w prywatnej wchodzisz zgodnie z kolejką
Wiecie co mnie zastanawia? Skoro mam takie wyniki to czemu nie ma fasoli? Może coś z progesteronem? Ja się śmieję że zostałam stworzona do rodzenia. A z mojej Mamy wyskoczyłam jak z procy. Przyszła do szpitala i od razu na prodówkę a po chwili już byłam po tej stronie świata"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija to jutro jak najwiecej pytań zadaj temu lekarzowi zobaczy wyniki to może bedzie chciał skontrolowac jakieś hormony jeszcze zeby mieć pełen obraz ale Ty masz jak w zegareczku idealnie!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja to czemu nie ma fasoli? Coś jest nie tak ewidentnie jeszcze progesteron i tsh na pewno i standardowo róźyczka toksoplasmoza weneryki itp moźe ma jakiś wpływ na to niskie ciśnienie dziś miałam 95/49 ciągle oscyluje przy 100/50 popytam i wyproszę. Ciekawe co z monitoringiem. Słyszałam że niezłą kasę trzeba zapłacić za niego"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija a ty idziesz do lekarza krory wie ze bralas antyki? Bo jak nie to nagadaj ze starasz sie 8 msc juz. Inaczej na Ciebie spojrzy i moze badania na nfz ci da.
Oznajmiam Wam ze testuje jutro. A noz widelec moze test 25 mlu cos wykryje? Jak nie to trudno. Nowy cykl sie zacznienadzieja_86, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa pytanie takie mam do Ciebie. Badanie nasienia probliście i ile płaciliście za to? Ja zostawiam to jako najostatniejszą opcję i nawet nie wspominam mojemu. Ale u niego w rodzinie było u wszystkich spoko ale to chyba sprawa indywidualna?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax ja już mam plan powiedzieć że długo się staramy oni nic nie wiedzą o mnie bo nie brałam recept od nich tylko od innego lekarza ja mam prywatną opiekę medyczną i badania mam w pakiecie ale te skurkowańce się tłumaczą że muszą mieć podstawy. Pedalstwo
Poza tym testuj. Nic do stracenia nie masz a na @ się nie szykuj bo dobrze na nią naprzyczałam
Aaaaaaaaaaa zwiewaj mała zołzo!
A tak dla poprawy dodamrosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochana Ukija pisałam kiedyś tam w poście odnośnie tego jakie badania robiłam troche tego było bo tez nie wiadomo jest czemu dzidzi nie ma bo nie wykraczam jakoś od norm a po badaniu HSG w grudni Pani doktor powiedziała, że poczekamy 3 miesiące i zobaczymy co bedzie sie działo jak coś bedziemy mysleć dalej ale tak szczerze nie ma pomysłu na jakąkolwiek dolegliwość zeby mi przypisac bo wszystko w normie
Odnosnie monitoringu cykli chodziłam przez 6 m-cy żeby sprawdzić co z jajeczkiem i czy pęka także jajeczko jest tylko clostibegyt mi przepisała zeby je troszke podpędzić z pęknieciem nie ma problemu ciałko żółte jest ciesze się ze mam ten monitorng zrobiony
ostatnio dwa miesiące byłam tylko przed owu sprawdzić jaki pęcherzy i endometrium bo już wiedzialyśmy ze pęka ogólnie ok 2 wizyty w miesiacu przy monitoringu przed owu i po i to kosztuje właśnie ja chodze prywatnie to tak ok od 200-220 zł a i jeszcze po owu przepisała mi naturalny progesteron biore przez 10 dni w razie jakby dzidzia się zagnieżdziła i jej pomóc
Także co organizm to różne sytuacje jak już chodzę kilka miesięcy to nawet zaprzyjazniłam sie z niektórymi stałymi klientkami jak ja i tylko czy już II są sie śmiejemy jak poznałam niektórych dziewczyn historie to naprawdę różne są przypadki a zdarza sie ze cisza przez 4 misiące a w 5 już ciąża !!!!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija tez robiłam tz maz robił badanie nasienia
ROSAX tak testuj!!! czekamy chyba z wrazenia nie usnę !!!!!!!!!!!!!!!!!!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:np suwaczek szcęscia data ślubu
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurde jak nic u mnie nie wykryjemy to trzeba będzie spojrzeć w tę stronę a monitoring to jaki koszt? :p"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Monitoring to koszt wizyty za badanie ja przed owu pomiar pęcherzyka i endometrium, sprawdzenie śluzu płace 120 zł a po owu na ciałko żółte ok 100 zł
hehehe ale lubię ten monitoring wszystko na ekranie widze i gin tłumaczy co jak ile ma hehe prawie jak w ciązyMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyale się rozpisałyście kochane...
Rosax muszą być IIkrechy
Makowa wszystko idzie w dobrą strone
nadzieja za Ciebie również mocno ściskam kciuki
Ukija będzie dobrze i owocnie uda się! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 21:56
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:ale się rozpisałyście kochane...
Rosax muszą być IIkrechy
Makowa wszystko idzie w dobrą strone
nadzieja za Ciebie również mocno ściskam kciuki
Ukija będzie dobrze i owocnie uda się! :*
dziękuje bardzo a jak samopoczucie juz przepędziłaś te myśli?Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax Dobranoc śpij dobrze zeby siśki były jutro wyrazne na tescie !!!!!!!!!!!!!!!
Magduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok