Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyn a mam takie pytanie czy w ciąży są wydzielanie w większej ilości endorfiny hehehe no dzis taka szczęśliwa że nie wiem wczoraj też humor super!!!!!
A jeszcze ten test Rosax ! Też mnie uszczesliwilAurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nadzieja Ty po prostu czujesz, że się udało i dlatego jesteś zadowolona
No ale faktycznie Rosax dołożyła powód do uśmiechuMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Hehe chciałabym tak Borsuk miec! Nie wiem czy się udało bo drugi dzień bez objawów żadnych! Nic nie dolega;) ale humor jest! Nie wiem czego się spodziewać w tym cyklu;)Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Hehe chciałabym tak Borsuk miec! Nie wiem czy się udało bo drugi dzień bez objawów żadnych! Nic nie dolega;) ale humor jest! Nie wiem czego się spodziewać w tym cyklu;)
nadzieja_86, borsuk lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim dziewczynom
Chciałam się przywitać, ze wszystkim i dołączyć do waszego grona, gdyż w tym roku bardzo z mężem chcielibyśmy być w ciąży:)
Do starań powracam po kilku miesiącach przerwy i mam nadzieję, że szansa na dzidziusia tylko się zwiększy!Magduullina, nadzieja_86, madziara0080 lubią tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualny
-
Dzięki Magduullina
Nasze starania rozpoczęły się w grudniu 2014 ale przez pierwsze hm...3-4 miesiące w ogóle nie kontrolowałam dni płodnych ... także kwiecień/maj zaczęłam bardziej dbać o to kiedy się z mężem kochamy ... tylko, że w sierpniu zmieniałam pracę i musieliśmy odpuścić temat żeby przetrwać mój okres próbny
Ale żeby nie marnować czasu zrobiłam sobie podstawowe badania i wychodzi, że wszystko u mnie w normie ... dajemy sobie jeszcze jakieś pół roku na próby i później ewentualnie męża wyślę na badania :]Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
nick nieaktualnyMajetta wrote:Dzięki Magduullina
Nasze starania rozpoczęły się w grudniu 2014 ale przez pierwsze hm...3-4 miesiące w ogóle nie kontrolowałam dni płodnych ... także kwiecień/maj zaczęłam bardziej dbać o to kiedy się z mężem kochamy ... tylko, że w sierpniu zmieniałam pracę i musieliśmy odpuścić temat żeby przetrwać mój okres próbny
Ale żeby nie marnować czasu zrobiłam sobie podstawowe badania i wychodzi, że wszystko u mnie w normie ... dajemy sobie jeszcze jakieś pół roku na próby i później ewentualnie męża wyślę na badania :]
A no pewnie pewnie jakos bedzie kiedys sie uda wazne zeby myslec pozytywnie --- WSZYSTKIE kobiety tutaj są fantastyczne i wspierają także wiesz będzie OK i trzeba z głową do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:10
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Majetta witaj w Naszym gronie. życzę abyś szybko doczekała się ||
Nadzieja - to ja Tobie powiem czego możesz się spodziewać: || !!!!! :*nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Rosax coś tam jest kochana koniecznie powtórz test, albo najlepiej śmigaj na betę
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax Mamuśko bliźniaków no stress
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Witam nową koleżankę Majette !
Rosax szkoda z tą beta i nie denerwuj sie !!!!! Nie wskazaneJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok