Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax a jak się czujesz dziś? Wszystko ok?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja już czekam do lekarza
Dziewczyny co tu taka cisza? Czy to piątunio tak na wmWas wpłynął czy wspaniała wiadomość od Rosax?
Rosax nawet nie wiesz jak to dziś mnie natchnęło energią i optymizmem kochana będą bliźniaki
! Jutro testuj jeszcze raz! :*nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szaroltka! U Ciebie też się zazieleni! jak leci? Mało ostatnio jesteśmy w tym samym czasie na forum
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Czesc Szarlotka co u Ciebie słychać jak pięknie wyznaczona owu teraz tylko czekać. Wiesz pierwszy miesiac mierze temp. i mam takie góry i doliny ze nie wiem czego tu się spodziewac. Termin @ mam dopiero za niecały tydzień. Więc chyba za wcześnie
Ukija dzis wizyta:D jak tam?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Szarlotka a Ty obeznana jesteś w kredycie ?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
To dobrze się sklada:) ja buduje domek jak na razie ze swoich środków ale za rok może trzeba będzie skorzystać z instytucji:) a na co zwrócić uwagę?
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Szarlotka no niestety tamtą pracę trzeba pociągnąć do końca. Dużo wysilku to wymaga bo 2 prace to nic łatwego i przyjemnego. Ale przynajmniej nie masz czasu na myślenie
Nadzieja tak się składa że ja też obeznana w temacie banków. Biorąc duży kredyt trzeba patrzeć przede wszystkim na stabilność banku i na dobre promocje. Uwzględniające rrso oraz marże banku masz przykład rrso parabanku reklamowanego w tv: rrso 100 to znaczy że ty pożyczając 100 zl oddasz im tą kwotę pomnożoną razy 100%...Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Hej szarlotko
U mnie w miarę dobrze, miałam ciche dni z mężem, ale przemówił Chyba zbliżają się dni płodne, bo dziś coś czuje lewy jajnik i mam sporo kremowego śluzu. Mężu ma końskie zaloty, mam w planach go dziś upić, może będzie łatwiejszySzarlotka123, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o lekarza wyniki idealne, usg dowcipne książkowa macica, mięśniaka którym mnie pół roku temu nastraszył inny ginekolog nie ma! Jeszcze mam progesteron zrobić i przede wszystkim wyluzować, napić się winka, pojechać gdzieś z mężem. Lekarka młoda, niewiele starsza ode mnie bardzo fajna i wyrozumiała. Dopiero za 2 miesiące będziemy podejmować dalsze kroki (tutaj posmutniałam) i inne badania robić... o co tu kuźwa chodzi. Wszystko ok a jednak coś nie tak
Szarlotka123, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyZgadzam się dokładnie z tym co napisała Ukija
Stabilność banku i RRSO, dwie najważniejsze rzeczy.
Madziara, dobrze, ze przemówił jeszcze przed świętami
To nic tylko działać! :*
Ukija to świetnie. Pewnie ze względu na tabsy, niektórzy mówią, zeby odczekać pół roku dopóki cykle wrócą do nomalności i hormony się uspokojąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 19:54
nadzieja_86, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Kochane to jak już będę bliżej tematu to z pewnością wykorzystam:) wasza wiedzę i doswiadczenie! Ja jeszcze nie wiem jaka to będzie kwota bo stań surowy zamknięty chcemy ze swoich pieniążków zrobić.
Ukija jak po wizycieSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
A to super moja gin tez mówiła żeby wyluzować i żeby głową była zaprzatnieta myślami czymś innym sprawami zyciowymi np zmiana pracy (jak Szarlotka), urządzeniem domu jego kupnem, planowanie urlopu czym chcemy;)
Super że trafiłaś na taką gin. z pewnością dodała Ci skrzydel:)! A monitoring?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja no za 2 miesiące będziemy działać dalej ale zgodnie z tym co Mój mi mówi mam pozytywnie się nastawiać i w tym miesiàcu zachodzimy
nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Nadzieja no za 2 miesiące będziemy działać dalej ale zgodnie z tym co Mój mi mówi mam pozytywnie się nastawiać i w tym miesiàcu zachodzimy
Tak wiesz Ukija ja ten miesiac taki mam od kiedy z wami jestem:) moja wiara i pozytywne myślenie wielokrotnie zwiększyło się.
Za dwa miesiace to Ty już bedziesz chodzic na wizytę ale nie sama tylko z dzidziaSzarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosax a jak się czujesz dziś? Wszystko ok?
Ty ksiazkowa nasza! przez te 2 msc bedziesz juz w ciONSZY!!!nadzieja_86 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja zgadłaś! za 2 miesiące to już będę widziała moją fasolę teraz to Mój się nakręca tak bardzo na działanie aż jestem w bardzo pozytywnym szoku a Ty zafasolujesz już w tym cyklu. Innej opcji nie ma
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
ZABIJCIE MNIE!!!!!
Obiecalam, przysiegalam! Nie wygadam sie! Nic mu nie powiem.. Caly dzien myslalam jak to zrobic.. I wymyslilam. W niedziele zrobie test pewnie beda wyrazne kreski (chociaz on to i przezroczyste widtial;D) i poloze ten test kolo jego fajek w lazience (tam tylko pali) bedzie mial niespodziewajke! A tu DUPA z tych obaw i strsu wykrakalam wszystko jak zapytal jak temp i czy cos mi juz dolega... Normalnie dziecko ze mnie.. Wszystko sprzedam hahanadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax to emocje !!!!! ale pomysł byl ekstra!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy jutro na kolejne testy z II kerchami wyraźnymi
Ukija chcem zobaczymy, jak jutro bedzie temp Niech sie nakrecą nabierze wtedy jeszcze większej chęci na !!!! i o to chodzi
A wiecie mam swoją teorię kolejności ( tak wymyśliłam) lubię liczbę 4 a wiec : Tulipanowa II kreski rozpoczeła, jutro Rosax i Magdulina a ja jako czwarta hehehe przeznaczenie (dziś coś mi humor dopisuje i tak do śmiechu ) a pożnie kolejne laseczki lecą z II kreskami !!! i tak do końca miesiaca same sikańce z II kreskamiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:13
Tulipanowa lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok