Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka ja narazie tak bardziej rekreacyjnie mam a później się postaramy, nawet Mój się w to wczuł
Anka bierz leki i się kurujAurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Rosax gratuluję kochana Ciąża jak się patrzy Ciesze się razem z Tobą
Mnie dziś boli lewy jajnik... i nie wiem czy owu się zbliża czy się wczoraj przewiałam nad tym morzem Słyszałam, że po HSG może być bolesna owulacja, ale z drugiej strony zastanawiam się czy naprawdę mnie nie zawiało bo dość zimno wczoraj było... a śluz wczoraj był rozciągliwy... I znów mętlik we łbie -
nick nieaktualny
-
O 20 pojade na ip ale nie ma juz nic wiecej. Byla kulka rozowa i na papierze roz troche ale pozniej bylam i juz nie ma. Zaraz lykne duphaston
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax do lekarza albo do szpitala na sor!
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochana mi się wydaje że to ze stresu
Rosax właśnie progesteron weź i koniecznie lekarz. A poza tym mosz mozliwosc zwolnienia sie z pracy? Ukija może mieć rację stres nerwy. Tylko teraz spróbuj się nie denerwować .
Mi dzis temp. spadła a w dzień wypieki na twarzy i uczucie gorąca mierzylam orientacyjnie temp. i mam 37,4 czuje sama po sobie ze rozgrzana jestem a na moje niskolubne temp. to wysoko oby nie chorobskoMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Ja też czekam na jakieś info! Ale jestem pewna że wszystko w porządku. Także nie zamartwiaj się kochana :*
A co Wy dziewczyny takie chorowite jesteście? Staracie się o fasole. Musicie dobrze przygotować swoje organizmy
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Swoją drogą ja to mam szalony organizm, 4 dzień śluz ciągnący a to dopiero 9dc chyba wszystko przez to że ostatnie 2 miesiące codziennie jem nasiona chia. Może działają podobnie jak siemię?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Pierwsze co zrobilam to powtorzylam test! Na gorze z rana na dole z teraz. Takie same facelle 25 mlu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/975eb29adbeb.jpgMagduullina, Ukija, borsuk, Bajka111 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aaaa nawet nie przeczytalam. Suwaczek uspokaja ale no nic jade. Susze wlosy i jade. A przy samoobserwacji teraz szyjka ok zamknieta i tylko bialy slus bez krwi
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp