Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax czuję że będą conajmniej dwa bąbelki
Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina jaki słodki widok
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina no czyli musi bardzo kochać Małego i chce być przy nim aby go chronić
Aurellka zaraz w kwietniu i my dołączymy do RosaxMagduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Rosax to teraz juz oficjalnie i z calego serca GRATULACJE!!! Niech fasolka rośnie zdrowo!
U mnie na wykresie byly takie góry i doliny a teraz płasko. Hm...
Magdulina czekamn na jutrzejszy test. Tak fajnie się ogląda IInadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Makowa mi też wiele radości sprawia patrzenie się na Wasze pozytywne testy Ty też niedługo dołączysz do dziewczyn
Magduullina powtarzaj test i pokazuj nam grube dwie krechynadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
Makowa niedługo my będziemy oglądać II kreski u mnie też dzis jakoś dziwnie wykres wygląda
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Makowa Rosax ćwiczyła i ćwiczyła aż w końcu się nauczyły że mają dwie wyjść
Magduullina wyobraż sobie moją wściekłość kiedy spojrzałam za okno a tam taka piękna pogoda a w weekend szaro buro i zimnorosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
Ukija mam nadzieje, że i moja nauka nie pójdzie w las. Wczoraj nawet mężowi pokazywałam test owu i się śmiałam, że ma się napatrzeć i poproszę takie same na ciążowym.
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Makowa hahaha ja wczoraj zaczęłam szkolić Żołnierzyki a mój szkoki je w głowie mam też plan jak w trakcie dni płodnych
Makowa_Panna, Magduullina lubią tę wiadomość
Makowa że jesteśmy wariatki no ja póki co nie mam powodów do leżenia z nogami do góry bo do owu mam jeszcze z 10 dni ale uczę chłopaków jak mają dotrzeć do celu
Zadbam!
Ukija no dokladnie. Tak dlugo testowalam ovu ze ciazowy nie mial szans inaczej wyjjsc!
(nie) dziekujeMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax właśnie. Dlatego i ja zamówiłam 30 owu i będę ćwiczyła jak się cieszę kochana Twoim szczęściem a 8 dni szybko zleci i już będziesz u lekarza
Ukija wrote:Magduullina no czyli musi bardzo kochać Małego i chce być przy nim aby go chronić
Aurellka zaraz w kwietniu i my dołączymy do Rosax
Chętnie dołączę na razie zbieram siły hahhaha mam nadzieje ze od jutra juz ❤ będzieUkija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤