Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka a jak Twoje testy owu ? Oj wiesz ja miałam lewa strona jajnik ale po owu tak było chyba tez z 4 dni i bardzo mocno.
A ja juz 3 dzień coś jeśc nie moge wszystko podchodzi mi do gardła nawet w święta się nie objadlam bo apetytu nie miałam nie podobne do mnie ;/Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
usg to sprawdzi nie zamartwiaj sie najlepiej wizyta i już To mailem też można umówić na wizytę
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
No fajnie by było gdyby się okazało że była ale ja nawet nie będę mogła dupka brać. Bo pisali że zależy zachować szczególną ostrożność jak ma się problemy z wątrobą teraz to już zupełna załamka. Temp nie taka, zero objawów. Wszystko nie takie. Aż płakać mi się chce ;(
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nie za bardzo mogę brać leki obciążające wątrobę no jakieś dziwne. Początkowo mały wzrost. Pierwszy taki
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Chyba będe musiała takie dopochwowe. Luteine znaczy się ale ona zaburza obraz tego jaki ten progrsteron jest. Zobaczymy co mi jutro lekarka napisze na portalu pacjenta. Jak to że jest w normie to zapisuje się do niej aby ją opierdzielić. Przede wszystkim nie powinna szkodzić..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jestem tak wstrząśnieta tym wynikiem źe aż spać mi się nie chce"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyHej hej dziewczyny skok temp u mnie tylko jakoś dziwnie zobaczymy co będzie dalej.... Ukija nie zmartwiaj się na zapas zobaczysz co lekarz ci powie. boje się tylko żeby to cholerne przeziębienie nie wpłynęło źle na ten cykl...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 06:59
-
Hej Dziewczyny, jak minęła noc? Dziś nie ja pierwsza. Zwlec się z łóżka nie mogłam...
Maduullina może być powolny wzrost. Teraz już nierz codziennieMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyNoc minęła jak zwykle za szybko :p Ukija natnęłaś mnie swoimi wynikami na szybkie zrobienie badań. Idę badać w piątek prpgesteron bo ostatnio jak badałam wyszedł 7 ng/ml w 23dc. I pomimo, że kilku gin widziało i mówili, że jest w normie to coś czuje, że nie do końca.9
-
Dzien dobry.
Ukija nie zamartwiaj sie. Ja sie na tym nie znam niestety wiec nie wiem co i jak. Ale wyfaje mi sie ze powinnas nie sluchac kto ile mial a sama siebie patrzec jak masz i jak powinnas.
Cierpie na bezsennosc. Zasnelam jakos po 2 krecialam sie z boku na bok. Wylaczylam telefon nawet by sie nie bawic a spac ale nic nie dalo. A dzis przed 6 juz wstalam.. Czuje ze chce spac a nie moge
Zamowilam portret syna juz sie nie moge doczekac kiedy go ten pan narysuje ale to potrwa do 2miesiecy nawet. Bo przeciez nie tylko jedna klientke ma.Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax no ja wiem źe każda z nas jest inna no ale jakoś nie mogę się przekonać do tego wyniku
Ja teź nienawidzę bezsenności a też bardzo często na nią cierpięMagduullina lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"