X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka a jak Twoje testy owu ? Oj wiesz ja miałam lewa strona jajnik ale po owu tak było chyba tez z 4 dni i bardzo mocno.

A ja juz 3 dzień coś jeśc nie moge wszystko podchodzi mi do gardła nawet w święta się nie objadlam bo apetytu nie miałam nie podobne do mnie ;/

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owu nic nie pokazuja...musze iść do lekarza...nie wiem czy jakaś torbiel się nie zrobiła czy coś... :/

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usg to sprawdzi nie zamartwiaj sie najlepiej wizyta i już :) To mailem też można umówić na wizytę

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz wczoraj mijało i myślałam że się jajko uwolnilo, a dziś znów bol :/ masz rację nadzieja...lekarz...może nawet jutro mi się uda dostac...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ile trwa wizyta? Z takim monitoringiem?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fajnie by było gdyby się okazało że była ale ja nawet nie będę mogła dupka brać. Bo pisali że zależy zachować szczególną ostrożność jak ma się problemy z wątrobą :( teraz to już zupełna załamka. Temp nie taka, zero objawów. Wszystko nie takie. Aż płakać mi się chce ;(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a co z temperaturą nie tak? Może to ciaza? A poza dupkiem na pewno są inne leki...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie za bardzo mogę brać leki obciążające wątrobę :( no jakieś dziwne. Początkowo mały wzrost. Pierwszy taki :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• beatum Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a dopochwowych nie ma? Lekarz coś wymyśli ;)

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba będe musiała takie dopochwowe. Luteine znaczy się ale ona zaburza obraz tego jaki ten progrsteron jest. Zobaczymy co mi jutro lekarka napisze na portalu pacjenta. Jak to że jest w normie to zapisuje się do niej aby ją opierdzielić. Przede wszystkim nie powinna szkodzić...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tak wstrząśnieta tym wynikiem źe aż spać mi się nie chce :/

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde nie jest zły...
    A mi się bol na prawy jajnik przeniósł...co to się dzieje :/

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zamówiłam kolejne testy owu. Mam nadzieje ze po jutrze będą i będę robiła dalej. Chyba zmienię godzinę na wieczorna...kolo 20...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej dziewczyny skok temp u mnie tylko jakoś dziwnie zobaczymy co będzie dalej.... Ukija nie zmartwiaj się na zapas zobaczysz co lekarz ci powie. boje się tylko żeby to cholerne przeziębienie nie wpłynęło źle na ten cykl...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 06:59

• Ukija Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, jak minęła noc? Dziś nie ja pierwsza. Zwlec się z łóżka nie mogłam...

Maduullina może być powolny wzrost. Teraz już nierz codziennie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc minęła jak zwykle za szybko :p Ukija natnęłaś mnie swoimi wynikami na szybkie zrobienie badań. Idę badać w piątek prpgesteron bo ostatnio jak badałam wyszedł 7 ng/ml w 23dc. I pomimo, że kilku gin widziało i mówili, że jest w normie to coś czuje, że nie do końca.9

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Ukija nie zamartwiaj sie. Ja sie na tym nie znam niestety wiec nie wiem co i jak. Ale wyfaje mi sie ze powinnas nie sluchac kto ile mial a sama siebie patrzec jak masz i jak powinnas.

Cierpie na bezsennosc. Zasnelam jakos po 2 krecialam sie z boku na bok. Wylaczylam telefon nawet by sie nie bawic a spac ale nic nie dalo. A dzis przed 6 juz wstalam.. Czuje ze chce spac a nie moge ;)

Zamowilam portret syna ;) juz sie nie moge doczekac kiedy go ten pan narysuje ;D ale to potrwa do 2miesiecy nawet. Bo przeciez nie tylko jedna klientke ma.

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija kochana masz rację będę mierzyć codziennie bez wymówek w święta nie mietzylam bo nie za dużo snu i ciężkie wstawanie

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana ja też tak miałam do niedawna a teraz śpię tylko mam dziwne sny od paru dni

• Ukija Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax no ja wiem źe każda z nas jest inna no ale jakoś nie mogę się przekonać do tego wyniku :(
    Ja teź nienawidzę bezsenności a też bardzo często na nią cierpię :(

‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ