Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija, wiesz tylek Ci skopię, bo przecież teraz zachodzisz w ciążę. Daj swojemu Kropkowi trochę uśmiechu. No ale do rzeczy. Migiem do lekarza, bo z tego co tu poczytalam -->
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/progesteron-po-owulacji,1107,1.htm
To wszystko przed Tobą. Biegusiem do lekarza i będziesz cieszyć się swoją małą KruszynkąMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dzień dobry!
Nie mogłam spać... Chyba muszę pić melise na wieczór.
Ukija jeśli nie masz plamien przed @ to raczej nie powinnaś się martwić. A owulacja była, bo pozimom progesteronu znacznie wzrósł.
Czekam na okulisty medycyny pracy. Masakara jaka kolejka...Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magdulina to czekanie teraz
Makowa, ale trafisz do domu po zakropieniu oczu? Ja kiedyś z takimi zakropionymi do pracy wróciłam. Ale mnie ludzie obserwowali Ich miny bezcenne. Na koniec mnie spytali co brałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 08:32
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:Mam!!! 52,84 mIU/ml. Chyba nie jest źle. Trochę mi ulżyło...
-
No Aurellka to dziś działacie Kciukasy.
Rosax a może to najzwylkejsze plamienie około ovu? Badania nie zaszkodzą, ale Twój optymizm musi mu pomóc
Magdullina to zarządziłaś...na boso...nieźle . Chociaż z dwojga złego wybrałabym chodzenie boso aniżeli zataczanie się. Jeszcze można byłoby wylądować na izbie wytrzeźwień
Makowa i jak? Ciężarna na haju?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 11:51
szczęśliwa łac. beatum