Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka a powiem Ci że myślałam o Tobie ostatnio jak tam u Ciebie? Jak tam wszystkie napięte sprawy?
Szarlotka to czekamy razem z Tobą do tej ostatniej betyMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka sprawy nadal czekają na rozwiązanie końcem kwietnia wszystko się wyjaśni
Póki co ostatni cykl całkowicie odpuscilam.
Ten co się teraz zaczął nie wiem jak traktować po tym antybiotyku...
Stwierdziłam że jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to wysyłam jajniki na emeryturęMagduullina lubi tę wiadomość
-
Haha anka jak ty tak mozesz? Od razu emerytura?
No tak ukija zdrowie najwazniejsze ale zalewa mnie wodnisty slus a plamienie bylo po poludniu na dodatek mam pieknie wysoko szyjke i otwarta pewnie ovu dzis tak mi sie bynajmiej wydaje. A zolnierze z poniedzialku grzeczmie czekaly jesli to ovu to stwierdzam iz znow jestem w cionszy! Hihi ahh.. Nie stwierdzam a wiem to w ogole mam dziwna ta szyjke.. Do wczoraj byla twarda tak srednio ulozona i lekko zamknieta... No nic w cionszy i tak jestem nie mozna mi inaczej myslec wiec poczekam i zobacze jutro jak temp jak sluz szyjka no i plamienie.
Makowa piekne kreseczki!
Szarlotko strasznie sie ciesze twoim pecherzykiem!!!!nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nasze ciazowe dziewczyny cudnie! Niech przyrasta tak jak trzeba !
Aaaa to mój dzisiejszy sikaniec i jest tak jak powinno być 14 dc czyli owu obstawiam na 17 dc jak ostatnio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc889aa27118.jpgMagduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Anka traktuj normalnie jak gdyby nigdy nic. A samo zaskoczy i to właśnie może w tym cyklu
Rosax no to super że wszystko z Tobą ok a i nastawienie w 100% pozytywne i tak ma być pamiętaj że Ty już jesteś zafasolkowana! Sama mnie tego nauczyłaś
Nadzieja super piękne kreseczki. Czekamy na Twoją owurosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Mam zawroty głowy straszne a taki test dziś wyszedł przed chwila...to mój ostatni owu...mam nadzieje,ze jutro przyjadą następne. ..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7171b2e1a29.jpgnadzieja_86 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Dorota witaj
Magdullina no nie ma to jak na zgodę
Rosax, ależ masz kochanego męża. Nie ma co, zaciazycie raz dwa.
Ukija, toś mnie rozbawilas. Masz rację, nie ma co jojczyc Wracasz z optymizmem i taką Cię kojarzę
Anka, emerytura? A wiek emerytalny masz? Myślę, że nie, więc wniosek jest jeden
Szarlotka masz zdjęcie Kropka? Pochwal się, pięknie proszę A no i mężowi powiedziałas?szczęśliwa łac. beatum -
Ukija ja pamietam ze jestem ale ty cos ostatnio nam tu watpisz. Nie lubie. Hihi glowa do gory cycek do przodu! Ty tak samo jak i ja zafasolkowana!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Właśnie do dzieła hehe juz myslałam, że coś te witaminki mi przestawią a jest ok. A poza tym jutro ostatni dzien w pracy i weekend dłuższy z męzem wyjezdzamy sobie tylko we dwoje hehe zeby wrócić we troje
Przyda sie mały odpoczynek a w podróży po drodze znajomych odwiedzimy.
jutro to mam dzień praca a po wizyta u gin także zdam relację wam i jeszcze pakowano siebie i oczywiście męża
Szarlotka Makowa macie jakieś dolegliwości?
Szarlotka jak Twój zareagował
Aurellka czyżby podobnie u nas była owu
Rosax, Ukija to jest pozytywne myślenie
Anka a jak sie masz przerwa dobrze zrobiła? Jaka emerytura !beatum lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellka Ty też zaczynaj działać. Nie możesz przegapić nic ps czy to zdjęcie robione na dece od kibelka? Ja czasami też tam robie bo lepsze światło no i na białym faktycznie będziesz miała długi cykl ale ale spokojnie zdarzają się i takie i kobitki zachodzą w ciążę
Beatum ja jestestem w 100% optymistką w Waszym przypadku. Bardzo chciała bym abyście wszystkie zaszły w ciąże no i ja też w końcu. A myślałam że jestem super płodna bo mam nieco szerszą miednicę a tutaj klapa i zderzenie z rzeczywistością
Rosax tak ja mam stra szne chwile zwatpienia ale mogę jedynie Wam się wygadać bo z moim nie ma co zaczynać.
-Mam strasznie niski progesteron.
- Skąd wiesz przecież się nie badałaś wcześniej, nie prównuj się do innych bo każdy organizm jest inny.
Tyle w temacie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"