Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie, to bardzo możliwe co pisze Rosax...ja bym zadzwoniła, niech sprawdza dokładnie! No i powtórz, może się spóźnij na to szkolenie i zrób, bo trudno będzie się zadreczac cały weekend a to na pewno pomyłka. ...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Makowa ja też na tym przyrastaniu nie znam ale powtórz i to koniecznie ! Weekend żebyś się nie zamartwiala tule mocno
Ja już po wizycie jestem jajo jest nawet dwa a to nowość tylko jedne większe drugie mniejsze. To większe ma 20 mm na 16 mm, (troche owalne ale to nic podobno) także mam jeszcze ok 2 dni do owu tak jak poprzednio 17 dc, endometrium dorodne 12 mm i sluz obfcie także czekać
Dziś za długo nie było bo w pon. Idę żeby sprawdzić czy pękł i zmieniła mi luttagen na dupka bo stwierdziła że od tabletek w drugiej fazie zareagował gorzej organizm
Ukija pytałam o ten żel czy ma jakiś wpływ na pleemniki także nie ale za to gin trochę się śmiała skąd takie pytanie tz byla rozbawionaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 17:54
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Makowa ściskam wszystkie kciuki i to musi być pomyłka!
Nadzieja fajne jaja i endometrium piękne, także nic tylko działać...
Ciekawe co u mnie wyjdzie,ale ja czuję że właśnie pękło bo mam temperaturę ponad 37 stopni...ale dobrze będzie to jutro potwierdzić.
Nadzieja a czemu dostałaś te leki?
Masz niski progesteron?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka dzis jakoś mieszane mam odczucia po wizycie ciekawe czy pęknie bo gin mówiła że nie takie kragle jest ehh a tabletki tak bo mam blisko niskiej granicy i nie zaszkodzi w razie czego wspomoc w drugiej fazieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Co kuźwa? Makowa jak to? To naprwno jakaś pomyłka. Idź na sor i powiedz że jesteś w ciąży i zemdlałaś. Od razu zrobią Ci betę z wynikami za chwile.
Albo na nocny dyżur tam też robią...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 19:05
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nadzieja to jaki masz progesteron? Gratuluje jajek i endo swoją drogą dużo czytałam o tym żelu i nieraz lekarze nie używają go bo źle wpływa sama nie wiem.
Dziewczyny ale dziś się wkurwiłam jak zobaczyłam komentarz lekarza na portalu. Progesteron w granicach normy laboratoryjnej. No szok! Chyba idę do innego z tym wynikiem bo dostanę nerwicy. A tak poza tym zdarzyło mi się coś dziwnego dziś. W pracy przesuwałam cieżką szafę. Później się schyliłam i prawie zwymiotowałam. Już czułam żółć w ustach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka tam wystarczy powiedzieć tak jak napisałam i robią badania. A jak wszystko ok to puszczają do domu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija ja nie badałam 7 dpo tylko z innymi wynikami przy okazji i był blisko niskiej
granicy. Przed wizyta się cieszyła a tearz jakoś tak obojętnie ehh chba trzeba sikańca zobić !
Makowa gdzieś sie podziała
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Ukija nie denerwuj sie na lekarza. A wlasciwie to idz do innego i tez zapytaj
Makowa ja nadal wierze ze to jakis blad!
Ale sobie dzis wmowilam.. Ahh.. Stwierdzilam ze nadal w ciazy jestem. ze ta krew to byla bo moze sie tak zdarzyc ze temperatura spadla bo tak tez sie zdarza a na usg nic nie bylo bo beta ponizej 100. Kurdde zeby moja wkretarka tak srobki wkrecala jak ja siebie ale pomarzyc mozna teraz czekam az moje testy ciazowe przyjda to zrobie od razu jeden jak cos bedzie to lece na bete i gina a jak nic nie bedzie to znaczy ze sie juz wyczyscilam i jest ok. I kolejny zrobie 15-17 kwietnianadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp