Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Odpoczywaj Szarlotka teraz za was dwoje !!!
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dobrej nocy Dziewczyny jutro pewnie będę znowu pierwsza"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No to ja dziś będę ostatnia Albo pierwsza, zależy jak na to patrzeć. Ale Ukija konkurencji Ci nie robię
Nadzieja możesz jeszcze z rana męża zaatakować Pęcherzyk piękny. Mój też był jajowaty i pękł, ale lekarz mówi, że podczas usg zgniata się troszkę, bo żeby go zmierzyć musi się do niego zbliżyć i siła rzeczy go troszkę sprzętem znieksztalca
Makowa przeżyłam szok, ale czytałam tu gdzieś w starych wątkach, że jedna z dziewczyn miała podobnie i mimo wszystko jest szczęśliwą mamą, bo później z dnia na dzień Kropek zaczął się rozwijać. Musi być dobrze. Tule mocno.
Aurellka pewno, że jesteś w ciąży, wiec dbaj o siebie.
Ukija brak objawów to baaardzo dobry znak. Omija Cię PMS, czyli ciąża
Rosax ale Twój optymizm zaraża
Szarlotka piękna beta i cudny widok. Juz nie mogę się doczekać, aż pokażesz nam zdjęcie z serduszkiem
Lady witaj
U mnie nerwowo. Jutro się okaże, czy mąż nie straci pracy Ale jestem dobrej myśli, może to znak i znajdzie lepsza i mniej niebezpieczną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 00:20
Ukija, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Hej Dziewczyny, u mnie tendencja spadkowa. Nie wiem czy nie przez to że musiałam walczyć z moim o pościel w nocy czy to że zbliża się małpa..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej dziewczyny!
Właśnie czekam na autobus. Nie mam ochoty jechać na to szkolenie. Najchętniej przespałabym cały dzień żeby o tym nie myśleć. Zobaczymy jaki wynik dziś będzie. To musiałby być cud żeby coś ruszyło, ale chce się upewnic.
Miłego dnia Wam życzę!
Szarlotka cudowny widok to musiał być. Dbaj o siebie i o kropka. Niech rośnie zdrowy :*Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane
makowa Będzie dobrze .
Szarlotka piękny kropus.
Rosax i tak trzymać kochana
Aurellka będzie owu
Nadzieja idziemy łeb w łeb z owu u mnie dzisiaj zero bólu szyjka się zamknęła poszła w górę sluz biały i temperatura skoczyła tak ze owu była pewnie wczoraj jak mnie tak wszystko bolalo sorry za szczegóły wpisu man nadzieje ze żołnierzyki z wtorku były silne i WywalczyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 06:58
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Makowa trzymam kciuki by bylo dobrze!
Ukija to na pewno posciel!
A ja swojego wykresu nie interpretuje. Bo nie rozumiem go w ogole. Po poronieniu jakos wolno spadala ta temperatura a teraz nie wiem kiedy jest wykres nizszych nawet.Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa będę czekała z niecierpliwością na wyniki. Nie zamartwiaj się kochana. Cycki do przodu :*
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax no nie wiem. Zobaczymy jutro. Będę spała dziś pod drugą pościelą a Twój wykres jest dziwny. Faktycznie wszystko tak wolno idzie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
U mnie też cuda jakieś się dzieją, temperatura taka ze zaraz zamarzne chyba...dobrze ze mój Mąż jest gorący i mnie ogrzewa...ten cykl jednak chyba bez owulacji...ale może gin mi dzisiaj cos opowie na ten temat
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Aurellka mi się wydaje że będziesz miała późnà owu. Bo za duży spadek jak na normalną temp
No ja nie wiem czy to przez pościel. Zaraz po owu stwierdziłam źe ten cykl jest dziwny i nie wiem czy coś z tego będzie... Na przyszły tydzień zapiszę się do gin z tym progesteronem
nick nieaktualny