Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUkija, nie ogę z Tobą normalnie
Masz dobrą tempkę, taki spadek to nie spadek, jutro pójdzie w górę!
Makowa, silną masz wolę, ja bym nie wytrzymała.
Ale pewnie, że jest wszystko dobrze! Musi być! Trzymaj się Kochana
Robiłam dzisiaj ostatnią betę- 9866Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 15:33
Magduullina, nadzieja_86, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa masz rację. Dbaj o siebie i myśl pozytywnie. Ja mam dużo pęcherzyków,ale żaden nie szykuje się do pęknięcia. Największy ma 11mm. Endometrium zaledwie 5mm, wiec wszystko wskazuje na to, że owulacja przede mną, a może trzeba będzie stymulować do pęknięcia...w poniedziałek kolejna wizyta
Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Aurellka właśnie jakby do pęknięcia dopiero potrzebował kilku dni i to moze dlatego testy owu nie wychodzą kwestia czasu hehe ja też w pon. Wizytę mam
Szarlotka twoja beta Wow !!!
Makowa modre słowa Twojej gin będziemy tej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 16:43
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dziękuję Kochane za wsparcie. Tworzycie mega pozytyw, ktory działa cuda.
Wczoraj do 1 w nocy omawialismy z mężem ewentualności, bo może L4, na żądanie itp. Ale stwierdził, że nie, bo jak ma nie pracować w tej firmie, to po co to przedłużać. I co zrobił szef? Nie uwierzycie, przeprosił go, że nie naliczył mu obiecanej podwyżki i powiedział, że w przyszłym miesiącu da mu wyrównanie(szkoda, ze w przyszlym). Mąż szczęśliwy, ja trochę mniej, bo przecież skoro już go dwa razy oszukał, to może i trzeci. Może mu jest potrzebny teraz, bo ma jakie pilne zlecenia, ale nie ma co myśleć źle.
Ukija u Ciebie 9. Dpo wiec czekaj do 12go, wtedy będzie coś wiecej wiadomo. Teraz to gdybanie. A ja wolę w ta pozytywna stronę, o!
Nadzieja, to dziś odrazu bliźniaki jupiii
Aurellka to super, że ovu przed Tobą. Testy zdążą dojść
Magdullina, a u Ciebie zagniezdzil się mały Kropek i juz cisza?
Makowa o widzisz, to znaczy, że to możliwe i ta dziewczyna, o której pisałam mogła mieć tak jak pisze Twoja gin. Ja zaciskam za Was dwoje kciuki
Borsuczku dziękuję za kciuki, przydały się A jak tam Twój cykl. Okres zaczął się na dobre?
Szarlotka dobrze, że poza skale nie wyleciałaś z beta Pięknie rośniecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 16:51
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyBEATUM słońce ja już nie mam pojęcia co się dzieje dzisiaj17dc tylko kluje nawet nie kłuje pulsuje prawy jajnik i teraz cos dziwnego cZuje w podbrzuszu aaaa gdzie tam do zagniezdzania jesli by nawet ciesze sie tylko ze ten potworny ból krzyża ustąpił... fiu fiu ... czasu a czasu hehe WSio sie okaze nie bede sie nastawiac bo co cykl nowości i dupa więc wole nie myslec ze tak bo łzy pozniej po tylku sie leja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 17:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uf Dziewczyny już jestem
Aurellka co to za smutek? My tutaj takiego nie akceptujemy
Makowa widzisz i tak nie pozostaje nic więcej jak czekać i być dobrej myśli"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ahhh chyba mam kolejną zaciazona wśród znajomych i to mnie jeszcze dobija, ale już smutki wyganiam, bo za kilka godzin ruszam w góry i będzie relax. Myślę tylko o której zmierzyć tempke, bo ok.2 w nocy wyjezdzamy???
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
O matko aż tak daleko macie? ale fajnie marzą mi się góry ale Mój nienawidzi po nich łazić teraz kochana relaksik i zero myślenia
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A śnieg jest? Bo ma być duametralna zmiana pogody na baaaardzo ciepło a w niedziele u mnie 20 stopni a do gór nie mam aż tsk daleko"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ahh.. Jutro z rana do szpitala..
Plamie znow a na dodatek doszla goraczka 38,1 ale jest. Nie bede czekac na testy sprawdze bete. Moze sie zaziebilam a moze to od poronienia.. Mam taki sluz koloru ropnego mieszany z krwia. Napisalam do poloznej to a w jej odpowiedzi dostalam " jedz na oddzial to moze byc zakarzenie macicy, lepiej to sprawdzic zanim bedzie za pozno" ale jade jutro bo chce by maz byl obok. Nie chce sama przechodzic przez te badania gdyby jednak cos nie tak...
A na to wszystko mam od poludnia zawroty glowy i bol.. Czasem bardzo intensywne sa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 20:15
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp