X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na dobitke marna kreseczka z dziś...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea71f0c2cf39.jpg

No cóż może następny wiosenny cykl ;)
    A tymczasem życzcie dużo śniegu :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax Kochana, może lepiej jednak jechać dzisiaj?
    Wiem, że nie chcesz sama ale jeśli to jest coś poważnego? Nie bagatelizuj tego.
    Ukija, jak dzień minął?
    Aurelka, wyjeżdżasz, zrelaksujesz się i na pewno będzie wszystko dobrze ;)
    Odpoczniesz sobie psychicznie przede wszystkim.

Aurellka lubi tę wiadomość

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dzieje tutaj...
    Rosax trzymaj się i myśl pozytywnie :-*

Aurellka życzę masy śniegu na stoku ja zza okna mogę podziwiać góry zasnieżone

Szarlotka aż Ci zazdroszczę (pozytywnie) tego stanu

Mnie dopadło mega zmęczenie targnelam do sprzątania zaraz po pracy a teraz ledwo żyję.
    Laski pierwszy dzień po @ a mnie się w ogóle nie chce :-( starość mnie dopada chyba...

Aurellka lubi tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pije drineczka za wasze zdrowie :-P muszę się wyluzowac po tym tygodniu.

Od jutra mam w planie zacząć mierzenie tempki zobaczymy czy mi się uda obudzić o 5:00 jak w tygodniu

Szarlotka123, Szarlotka123, Aurellka lubią tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach dziewczyny zasnęłam i spałam aż do teraz :D i budzę się a tu Mężu mango daje zjeść bo buzi a to zjadłam :D a w ogóle śniło mi się że spod ławki na której siedziałam jakby spode mnie wyszła koza baran i pies. Masakra :D

Rosax nie ma gadania jedź dziś a Twój dojedzie do Ciebie z trasy! Nie bagatelizuj tego bo może wyjść coś gorszego a chyba chcesz mieć jeszcze fasolke prawda? Jako starsza koleźanka dobrze Ci radzę!

Szarlotka a męczący dzień i miałam i nadal jakaś zmęczona jestem. Ból jak na @ zamienił się w ból lewego jajnika a zdaje mi się że owu z niego była... a Ty jak tam podjęłaś decyzję o l4? Kiedy zaniesiesz do pracy? Wiem jak wygląda praca w banku i jakie to obciążenie psychiczne...

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum - cieszę się, że pomogłam ;) hihi O pracę teraz ciężko, więc dobrze, że jest ok. Miejmy nadzieję, że więcej już szef nie będzie kręcić :)
    U mnie @ już się zakończył! 6 dc i już nawet plamień nie ma :) Ale tak jak myślałam 28dc był ,,prawie okres", a GŁÓWNY okres nadszedł 31dc. Teraz czekam na owulację, i w tym miesiącu musi się udać :D

Rosax - ja na Twoim miejscu dziś bym już jechała do szpitala!

Ukija, Szarlotka123, Aurellka lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - co za sen :D

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum no i dobre myślenie. Będzie fasola i koniec! Już nie będzie kolejnych cykli zostanie ten na 9 miesięcy! :D no dziwny ten sen i to bardzo :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ukija jaki sen :D
    Czyżby ciążowy? :D
    Właśnie najlepsze jest to, że siedzę tam już od Wtorku a jeszcze nie dostałam umowy do podpisania.. Aż mam jakieś złe przeczucia.. Podobno mi przywiozą w Poniedziałek, zobaczymy..
    borsuk, oczywiście , ze się uda :)
    Anka, dawno się nie odzywałaś.
    Dobrze, ze pijesz nasze zdrówko, przyda się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 21:58

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka jak dostaniesz umowe to nie krępuj się tylko idź na to l4. Póki co musisz być cichutko bo formalnie nic nie podpisałaś :) zacznij myśleć kiedy pójdziesz bo to ważne. A jak tam kochana plamienie po usg? Kiedy ustało? Taka nasza kochana delikatna jesteś :*
    A chyba nie ciążowy ale dziwny i to strasznie :P

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija sen niezły...ciekawe skad się takie sny biorą hehehe.
    Ania dzięki za to, że pijesz nasze zdrowie. Ja tez Wasze wypije po drodze :)
    Szarlotko podpisuje papierki i jeśli praca jest ciężka to weź L4, nie ma co się męczyć ;) musisz dbać o siebie, bo nie ma żartów.
    Rosax co postanowilas? Nie namowilysmy Cię na wizytę u lekarza?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuczku oczywiście, że musi się udać !
    Ania nie ociagaj się tylko dzialaaaaaj! :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Rosax pojechałaś na tą ip? Coś Cię nie ma więc mam nadzieję że już tam jesteś!

Aurellka ja pamiętam sen z każdej nocy. No dobra może 95% snów. Później wszystko mi się zaczyna plątać. Mam dużo deja vu :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziwne ale mam raz kremowy, raz kremowo wodnisty a raz wodnisty śluz. Serio. Nie nakręcam się bo czuje powoli @ przez dzisiejszy ból brzucha ale poznaję jeszze bardziej swój organizm :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już na drugi dzień wieczorem nie miałam ;)
    Do południa jeszcze trochę poplamiło i tyle :)
    Jestem taka ciasna, że ledwo mi się palec z luteiną mieści więc się nie dziwie, że coś tam leciało po usg :D
    Tak chyba zrobię, pójdę na to l4 i będę miała spokój przynajmniej :)
    Aurelka staram się dbać najlepiej jak potrfię :)
    Rosax, ja też mam nadzieje, że pojechałaś, trzymam kciuki za Ciebie, trzymaj się.

Ukija lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Nie pojechalam. Boje sie sama.. On ma wrocic kolo 5 mowi ze sie pospieszy i zly na mnie nawet jest ze sama nie jade.. Ale ja sie panicznie boje! Chce go obok. Wiec z samego rana juz bede w szpitalu. Milczalam bo zasnelam. Taka jakas padnieta jestem ze spalam na krzesle :/ jestem u rodzicow a oni zamiast mnie obudzic to mama nakryla mnie kocem ;) jutro jak pojade to napisze co i jak! a pojade tam od razu jak Alex przyjedzie. Szybki prysznic i szpital.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax to ja od rana będę trzymała za Ciebie kciuki aby okazało się że to jakaś blahostka :*

Szarlotka dobra decyzja. Praca nie jest najwaźniejsza a fasolka tak :)

rosax3, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax daj znać co i jak, odpoczywaj tymczasem :)
    Dobranoc dziewczynki, jutro jak się obudzicie, będę w górach :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka wrote:
    Rosax daj znać co i jak, odpoczywaj tymczasem :)
    Dobranoc dziewczynki, jutro jak się obudzicie, będę w górach :)
    Zycze milej i spokojnej podrozy!! A no i owocnej!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam naszym dziewczynom rewie mody.... Ale były happyy dobranoc. PADAM

1usaio4p21hbw2ds.png
‹‹ 355 356 357 358 359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ