Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosax Kochana, może lepiej jednak jechać dzisiaj?
Wiem, że nie chcesz sama ale jeśli to jest coś poważnego? Nie bagatelizuj tego.
Ukija, jak dzień minął?
Aurelka, wyjeżdżasz, zrelaksujesz się i na pewno będzie wszystko dobrze
Odpoczniesz sobie psychicznie przede wszystkim.Aurellka lubi tę wiadomość
-
Ale się dzieje tutaj...
Rosax trzymaj się i myśl pozytywnie :-*
Aurellka życzę masy śniegu na stoku ja zza okna mogę podziwiać góry zasnieżone
Szarlotka aż Ci zazdroszczę (pozytywnie) tego stanu
Mnie dopadło mega zmęczenie targnelam do sprzątania zaraz po pracy a teraz ledwo żyję.
Laski pierwszy dzień po @ a mnie się w ogóle nie chce starość mnie dopada chyba...Aurellka lubi tę wiadomość
-
Ach dziewczyny zasnęłam i spałam aż do teraz i budzę się a tu Mężu mango daje zjeść bo buzi a to zjadłam a w ogóle śniło mi się że spod ławki na której siedziałam jakby spode mnie wyszła koza baran i pies. Masakra
Rosax nie ma gadania jedź dziś a Twój dojedzie do Ciebie z trasy! Nie bagatelizuj tego bo może wyjść coś gorszego a chyba chcesz mieć jeszcze fasolke prawda? Jako starsza koleźanka dobrze Ci radzę!
Szarlotka a męczący dzień i miałam i nadal jakaś zmęczona jestem. Ból jak na @ zamienił się w ból lewego jajnika a zdaje mi się że owu z niego była... a Ty jak tam podjęłaś decyzję o l4? Kiedy zaniesiesz do pracy? Wiem jak wygląda praca w banku i jakie to obciążenie psychiczne..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
beatum - cieszę się, że pomogłam hihi O pracę teraz ciężko, więc dobrze, że jest ok. Miejmy nadzieję, że więcej już szef nie będzie kręcić
U mnie @ już się zakończył! 6 dc i już nawet plamień nie ma Ale tak jak myślałam 28dc był ,,prawie okres", a GŁÓWNY okres nadszedł 31dc. Teraz czekam na owulację, i w tym miesiącu musi się udać
Rosax - ja na Twoim miejscu dziś bym już jechała do szpitala!Ukija, Szarlotka123, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Beatum no i dobre myślenie. Będzie fasola i koniec! Już nie będzie kolejnych cykli zostanie ten na 9 miesięcy! no dziwny ten sen i to bardzo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyHahaha Ukija jaki sen
Czyżby ciążowy?
Właśnie najlepsze jest to, że siedzę tam już od Wtorku a jeszcze nie dostałam umowy do podpisania.. Aż mam jakieś złe przeczucia.. Podobno mi przywiozą w Poniedziałek, zobaczymy..
borsuk, oczywiście , ze się uda
Anka, dawno się nie odzywałaś.
Dobrze, ze pijesz nasze zdrówko, przyda się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 21:58
-
Szarlotka jak dostaniesz umowe to nie krępuj się tylko idź na to l4. Póki co musisz być cichutko bo formalnie nic nie podpisałaś zacznij myśleć kiedy pójdziesz bo to ważne. A jak tam kochana plamienie po usg? Kiedy ustało? Taka nasza kochana delikatna jesteś :*
A chyba nie ciążowy ale dziwny i to strasznie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija sen niezły...ciekawe skad się takie sny biorą hehehe.
Ania dzięki za to, że pijesz nasze zdrowie. Ja tez Wasze wypije po drodze
Szarlotko podpisuje papierki i jeśli praca jest ciężka to weź L4, nie ma co się męczyć musisz dbać o siebie, bo nie ma żartów.
Rosax co postanowilas? Nie namowilysmy Cię na wizytę u lekarza?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Właśnie Rosax pojechałaś na tą ip? Coś Cię nie ma więc mam nadzieję że już tam jesteś!
Aurellka ja pamiętam sen z każdej nocy. No dobra może 95% snów. Później wszystko mi się zaczyna plątać. Mam dużo deja vu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W ogóle dziwne ale mam raz kremowy, raz kremowo wodnisty a raz wodnisty śluz. Serio. Nie nakręcam się bo czuje powoli @ przez dzisiejszy ból brzucha ale poznaję jeszze bardziej swój organizm"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyJuż na drugi dzień wieczorem nie miałam
Do południa jeszcze trochę poplamiło i tyle
Jestem taka ciasna, że ledwo mi się palec z luteiną mieści więc się nie dziwie, że coś tam leciało po usg
Tak chyba zrobię, pójdę na to l4 i będę miała spokój przynajmniej
Aurelka staram się dbać najlepiej jak potrfię
Rosax, ja też mam nadzieje, że pojechałaś, trzymam kciuki za Ciebie, trzymaj się.Ukija lubi tę wiadomość
-
Nie. Nie pojechalam. Boje sie sama.. On ma wrocic kolo 5 mowi ze sie pospieszy i zly na mnie nawet jest ze sama nie jade.. Ale ja sie panicznie boje! Chce go obok. Wiec z samego rana juz bede w szpitalu. Milczalam bo zasnelam. Taka jakas padnieta jestem ze spalam na krzesle jestem u rodzicow a oni zamiast mnie obudzic to mama nakryla mnie kocem jutro jak pojade to napisze co i jak! a pojade tam od razu jak Alex przyjedzie. Szybki prysznic i szpital.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax to ja od rana będę trzymała za Ciebie kciuki aby okazało się że to jakaś blahostka :*
Szarlotka dobra decyzja. Praca nie jest najwaźniejsza a fasolka takrosax3, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka wrote:Rosax daj znać co i jak, odpoczywaj tymczasem
Dobranoc dziewczynki, jutro jak się obudzicie, będę w górach
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp