Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobryJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyHej Kochane
Ja dzisiaj wstałam z bólem jajników i podbrzusza..
Na dodatek śniło mi się, że byliśmy z moim na festiwalu żelków i pomagałam uciec z fabryki mmmsom..( nie wiem jak to się pisze )
Rosax, czekamy jak na szpilkach, dawaj znać.
Właśnie MMM, co u Ciebie?
Aurelka, miłego wypoczynku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 10:29
borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim.. jezu za wami to zdążyć nie idzie u mnie ból brzucha minął i o co tu kaman?
Rosax trzymaj się oby było wszystko w porządku :*
Szarlotka123 bardzo ładna beta oby tak dalej:*
Aurellka miłego wypoczynku i nie myśl tak dużo bo idzie zwariować :*
Ukija nie martw się na zapas może odbije się..
Mamy taką piękną pogodę.. Myślmy pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 11:01
-
Sama czekam. Juz mnie to wszystko wkurwia. I nagle dzis kluje mnie macica.. A to skad sie wzielo? Chyba juz sama sobie wkrecam..
Kutffa Kamila mysl pozytywnie! " jest wszystko dobrze. Wszystko sie ladnie wyczyscilo, beta zerowa " -a teraz powtorz to z milion razy az zapamietasz i nie pomyslisz inaczej!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka co za sen. A śmiałyście się wczoraj z mojego. Ja mam też taki ból ale raczej nie ciążowy ale na @. Trudno
Smerfetka bo Ci Szefowie są tacy że nie rozumieją że kasa daje super motywacje a jak obiecują i nie dotrzymują słowa to motywacja spada...
Dorota jak mam pozytywnie patrzeć na stopniowy spadek temp?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax plotka powtórzona tysiąc razy staje się prawdą. Nie dziwie się że się wkurzasz. Ale spokojnie poczekaj do 14 i wtedy wszystko się wyjaśni. Będzie dobrze :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Powracam juz chyba do normalnych temperatur. Kurcze chce juz 14! i tak w ogole to mam checi na a tu dupa nie moge bo ginekolog hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9d52c80664e.pngMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kochana spokojnie. Wszystko wróci do normy i zajdziesz w potwierdzoną i zdrową ciążę szybciej niż Ci się wydaje takie mam przeczucie a ja nie nastawiam się na testowanie. Już się poddałam w tym cyklu. Boli mnie już drugi dzień brzuch i aż przebija z podbrzusza na tył pleców na dole (krzyż) chociaż w poprzednich cyklach tak nie miałam to właśnie może tak miałam przed braniem tabsów...
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Dorotka a skąd takie przeczycie? Nie przywołuj do siebie negatywów! e tam spadek to spadek i proszę mi się tutaj nie upierać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija, spokojnie. Zobacz jeszcze jutro. Przy zagnieżdżeniu podobno niekiedy są dwa dni niskich temperatur
Rosax, czekam cały czas.
Dzisiaj sobie pozwoliłam na lekkie z moim. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych plamień.
No mój sen mnie zabił dzisiajUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:MMM ale miałaś napisać co u Ciebie
Aurellka a Ty już na miejscu jesteś? no spadki to spadki nie ma co się łudzić niestety
Chciałam napisać ale w sumie trochę zaniepokoiłam się ROSAX.......troszkę sie uparła na czekanie z wizytą...oby wszystko było dobrze....bo ta gorączka i dziwna wydzielina.....dają do myślenia......
U mnie ok, czuję sie o niebo lepiej niż jeszcze kilka tygodni temu (poczatek ciąży byl naprawdę trudny pod względem szukania smaków, braku apetytu i niemożliwości zaspokojenia pragnienia...bo nic nie smakowało).
Teraz jest pełne zadowolenie:)
Wczoraj powiedziałam szefowi o ciąży i bardzo się ucieszył a mi kamień spadł z serca bo już od 3 tygodni miałam powiedzieć ale szef wiecznie w rozjazdach i nie było jak....a przez telefon jednak nie chciałam....
Cieszę się.....
Czekam na dobre wieści od Was
Ty wykres już spisałaś na straty? Hmm nie za wcześnie?
Hmm czekam co napisze Rosax i wizytę Makowej....
Trzymam za Was kciuki!Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość
-
Szarlotka ale stopniowo spadała więc nie wiem uuuu bardzo miło to czytać cieszę się że oboje jesteście tacy szczęśliwi i nastał mièdzy Wami dobry czas
Dorotka to nasz 3 cykl starań wcześniej wiele wiele lat bralam tabletki anty no nie wiem jakoś mam bardzo duży dystans do tego...
MMM super że się dobrze czujesz i odnalazłaś smaki och nie jedna z nas zazdrości Ci takiej dużej fasolki. I świetnie że masz takiego wyrozumiałego Szefa. A rozmawiałaś z nim do kiedy oracujesz? Ty masz siedzącą pracę? Ja spisałam głównie przez ten ból
Szarlotka123, #Dorotka# lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"