Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotka ale wszystko w swoim czasie. My możemy planować a jednak przeznaczenie kreśli naszą przyszłość
Szarlotka a czemu żadko? Nie pozbawiajcie się przyjemności też bo to nie o to chodzi w tym wszystkim. Wiem że teraz jesteś jeszcze wystraszona ale przejdzie i będziecie jak szaleniSzarlotka123, #Dorotka# lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
No to jade. Pozniej sie odezwe
Mmm bardzo sie ciesze ze wszystko sie unormowalo u ciebie smaki apetyt i w ogole ze jest dobrze. No i fajny szef!
Szarlotka sex to zdrowie nawet i dla malca. Jak mamusi przyjemnie to i mu!Ukija, Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax trzymam kciuki. Od razu jak się coś dowiesz to daj cynk. Tule mocno!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie zaznaczania na wykresie. Ja wyszłam z założenia, że jeśli było ok 1 w nocy kiedy kładliśmy się spać, to traktuję to jakby to był wieczór dnia poprzedniego, a nie rano. Dobrze myślę? Jak wy zaznaczacie?
smerfetka, nie narzekaj na brak podwyżki, bo nie dostałaś obniżki bez zdania racji, jak ja Oczywiście świństwo, że nie dostałaś tego, co ci obiecali, a pewnie tekst o opuszczeniu się był wstrętną wymówką. -
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Cześć dziewczyny, mam pytanie odnośnie zaznaczania na wykresie. Ja wyszłam z założenia, że jeśli było ok 1 w nocy kiedy kładliśmy się spać, to traktuję to jakby to był wieczór dnia poprzedniego, a nie rano. Dobrze myślę? Jak wy zaznaczacie?
smerfetka, nie narzekaj na brak podwyżki, bo nie dostałaś obniżki bez zdania racji, jak ja Oczywiście świństwo, że nie dostałaś tego, co ci obiecali, a pewnie tekst o opuszczeniu się był wstrętną wymówką.
Ja co prawda wykres i notatki prowadzę w excel ale ja przyjęłam taką zasadę, że jak kochamy się wieczorem, nawet późnym (po północy) to zaznaczam dzień poprzedni.
Jeśli kochamy się po przebudzeniu to już nowy dzień
Myślę, że to kwestia umowna.
-
Ukija wrote:Szarlotka
MMM super że się dobrze czujesz i odnalazłaś smaki och nie jedna z nas zazdrości Ci takiej dużej fasolki. I świetnie że masz takiego wyrozumiałego Szefa. A rozmawiałaś z nim do kiedy oracujesz? Ty masz siedzącą pracę? Ja spisałam głównie przez ten ból
Umówiliśmy się na pracę zdalną z domu. Nie muszę dojeżdżać. Więc dopóki będę mogła to będę pracowała.
W poprzedniej ciąży byliśmy tak samo umówieni. Skończyłam pracę dwa dni przed porodem.
Zobaczymy jak będzie tym razem.
-
Szarlotka123 wrote:Przełamałam strach, ale i tak nie będzie to częste
MMM, zazdroszczę wyrozumiałego szefa, bardzo wręcz
Powiedz mi, co jesz ogólnie przez ten okres? Starasz sie jeść normalne rzeczy czy jakieś specjalne?
Na początku ciężko było z jedzeniem. Jadłam to na co akurat miałam ochotę.....
Odrzuciło mnie od normalnych zup (które normalnie jem codziennie) i kilka razy zjadłam zupkę z proszku Amino a raz nawet chińską .........
Pizza mi smakowała i pierogi. Do tego jeszcze jabłka (jonagold i ligol) ale akurat jabłka jem do teraz
Zmieniło mi się podjadanie wieczorem. Normalnie mnie nawet nie ciągnie i po kolacji nic nie jem. Na początku ciąży potrafiłam zjeść poł tabliczki czekolady z orzechami
Po drugim miesiącu odrzuciło mnie od słodyczy ale podjadanie wieczorne zostało
Tylko teraz jest po prostu kanapka lub serek
A jak u Ciebie jest z jedzeniem i smakami?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc moje kochane!
Czysto pieknie ladnie!
Beta zerowa no jakis tam maly % jest ale to zawsze niby tak.
Slus to ovulacyjny! Tak. Taki dziwny ale ovulacyjny!
Macica pieknie przygotowana i jajeczko 24,9 mm peknie dzis lub jutro
Na gorze zdj jajeczka na dole macicy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62daee26e705.jpgSzarlotka123, #Dorotka#, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko Rosax co ja czytam. Kurcze, ale dobre wieści Nie ma co przeczucie miałaś, skoro ochotę na masz Pęcherzyki czyli bliźniaki jak nic
Stokrotka a kto chciał pożreć mmmsy, że je musiałaś ratować ?
Ukija co Ty piszesz z tym spadkiem, dalej czekamy i tyle
Borsuczku jak widać dobrze znasz swój organizm A ten cykl będziesz miała z jakimiś wspomagaczami?
Smerfetka co się dzieje z tymi pracodawcami, szkoda słów.
Elaria jak to obniżkę, tak można? Nie dali Ci alternatywy?
Makowa kochana jak się czujesz?
Nadzieja, to Twoje bliźniaki już "zrobione" ?
Aurellka ja tam czekam na Twojego giganta
Magdullina trzymasz się?
Dorotka skąd takie przeczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 17:37
Ukija lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Rosax a nie mówiłam że jest ok działajcie macie farta że owu zawsze jak Twój jest w domu
Elaria ja mam to samo zdanie co MMM. Nawwt jeżeli 1 w nocy to wieczór"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"