X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus teraz boli mnie prawy jajnik :/

#Dorotka# lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax miałaś nosa żeby dziś jechać :-P ale szkoda ze tyle stresu cie to kosztowało. Cieszę się jest okey

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a mnie lewy :)

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum coś czuje że lipa będzie.. że nie trafiłam z ovu bo pogryzłam się troszkę z mężem w święta a ovu była w tym czasie.. eh czekam cierpliwie do 9 choć jest bardzo ciężko.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka spokojnie nie ma co sie stresować. Jak miały poczekać to poczekały :) mnie raz lewy a raz prawy a po owu już dawno a bliżej @ :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija u mnie też już tuż tuż do @ a kiedy testujesz jak coś?

Ukija lubi tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria - tak właśnie myślę, ze to była tylko wymówka, zarabiam bardzo mało jak na zawód i doświadczenie, ale jestem zbyt mało pewna siebie :( a obniżenie pensji to już skruw...

Rosax - świetnie! działajcie :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka of wyznaczył mi @ na 5 kwietnia. Narazie nie myślałam nad testowaniem tak szczerze. Mój się mnie też o to pytał a mu powiedziałam że nie wiem o napewno w swoim czasie. Od wczoraj debatujemy nad moimi temp :D

Smerfetka no surw**yństwo jedne! Wiesz co ja bym zrobiła? Położyła wypowiedzenie na ladzie Szefa w takiej sytuacji. Czy obniżył Ci obowiązki? Bo za niższą pensje nie możesz robić tego samego co wcześniej. To się nadaje do zgłoszenia u odpowiednich władz...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka trzeba się szanować. Jak bardzo mało zarabiasz to jaki jest sens? Chyba że chcesz mieć kasę przez całą ciąże i urlop wychowawczy to inna mowa :P

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze sie trafila kolejna na weekend. I juz nawet po pierwszym <3

Ukija ty nie zapominaj ze 5 beda dwie kreski! Prezent dla mnie to piekne twoje krechy!!

Dorotka przestan tak negatywnie myslec. Nic nie jest stracone puki @ nie ma.

Anka a jak sprawy z exem? Uklada sie na twoja kozysc?

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ja trzymam za Ciebie tak mocno kciuki u rąk i stóp że nie wyobrażasz sobie. Po tym wszystkim tak strasznie zasługujesz na fasolke zdrową i zdrowo rozwijającą się. Uda się!
    A ja nie wiem czy zatestuje. Wątpię @ na bank zawita :P

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej jestem Rosax wspaniałe wieści moja droga!!! Dzialajcie!! Ja jestem wykończona Znowu nasiliły się objawy przeziębienia głowa potwornie mnie boli coś kluje w dole brzucha i krzyże znowu dają o sobie znać mój jak mnie zobaczył zapytał czy coś się stało że wyglądam jak trup i oczy jakbym płakała

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 coś czuje że nic z tego :) ale nie martwie się tym.. kiedy będzie to będzie- moje motto..

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina kuruj się. Jaki pech zachorować na koniec okresu wzmorzonych zachorowań :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija myśl pozytywnie słońce!!! A może akurat w co mocno wieże akurat szczęście do ciebie zawita w postaci fasolki!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak dobrze by było musiałam zarzyc apap bo już nie mogę normalnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija byle nie przyszła.. los się do Cb uśmiechnie..

• beatum Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, a robiłaś testy ovu albo miałaś robiony monitoring? Wiesz, jest szansa, że ovu się przesunela i jest złoty strzał ;)
    Ukija wrote:
    mnie raz lewy a raz prawy a po owu już dawno a bliżej @ :/
    A może Twoje jajniki sobie w ping ponga grają, stad zagnieżdżanie juz dwa dni trwa :P

Aurellka, Nadzieja jak tam urlopiki Wam służą?

Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie Dorotka trza pozytywnie myślęc

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum nie robiłam. od następnego cyklu zacznę.

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ