X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus teraz boli mnie prawy jajnik :/

#Dorotka# lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax miałaś nosa żeby dziś jechać :-P ale szkoda ze tyle stresu cie to kosztowało. Cieszę się jest okey

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a mnie lewy :)

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum coś czuje że lipa będzie.. że nie trafiłam z ovu bo pogryzłam się troszkę z mężem w święta a ovu była w tym czasie.. eh czekam cierpliwie do 9 choć jest bardzo ciężko.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka spokojnie nie ma co sie stresować. Jak miały poczekać to poczekały :) mnie raz lewy a raz prawy a po owu już dawno a bliżej @ :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija u mnie też już tuż tuż do @ a kiedy testujesz jak coś?

Ukija lubi tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria - tak właśnie myślę, ze to była tylko wymówka, zarabiam bardzo mało jak na zawód i doświadczenie, ale jestem zbyt mało pewna siebie :( a obniżenie pensji to już skruw...

Rosax - świetnie! działajcie :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka of wyznaczył mi @ na 5 kwietnia. Narazie nie myślałam nad testowaniem tak szczerze. Mój się mnie też o to pytał a mu powiedziałam że nie wiem o napewno w swoim czasie. Od wczoraj debatujemy nad moimi temp :D

Smerfetka no surw**yństwo jedne! Wiesz co ja bym zrobiła? Położyła wypowiedzenie na ladzie Szefa w takiej sytuacji. Czy obniżył Ci obowiązki? Bo za niższą pensje nie możesz robić tego samego co wcześniej. To się nadaje do zgłoszenia u odpowiednich władz...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka trzeba się szanować. Jak bardzo mało zarabiasz to jaki jest sens? Chyba że chcesz mieć kasę przez całą ciąże i urlop wychowawczy to inna mowa :P

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobrze sie trafila kolejna na weekend. I juz nawet po pierwszym <3

Ukija ty nie zapominaj ze 5 beda dwie kreski! Prezent dla mnie to piekne twoje krechy!!

Dorotka przestan tak negatywnie myslec. Nic nie jest stracone puki @ nie ma.

Anka a jak sprawy z exem? Uklada sie na twoja kozysc?

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ja trzymam za Ciebie tak mocno kciuki u rąk i stóp że nie wyobrażasz sobie. Po tym wszystkim tak strasznie zasługujesz na fasolke zdrową i zdrowo rozwijającą się. Uda się!
    A ja nie wiem czy zatestuje. Wątpię @ na bank zawita :P

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej jestem Rosax wspaniałe wieści moja droga!!! Dzialajcie!! Ja jestem wykończona Znowu nasiliły się objawy przeziębienia głowa potwornie mnie boli coś kluje w dole brzucha i krzyże znowu dają o sobie znać mój jak mnie zobaczył zapytał czy coś się stało że wyglądam jak trup i oczy jakbym płakała

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 coś czuje że nic z tego :) ale nie martwie się tym.. kiedy będzie to będzie- moje motto..

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina kuruj się. Jaki pech zachorować na koniec okresu wzmorzonych zachorowań :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija myśl pozytywnie słońce!!! A może akurat w co mocno wieże akurat szczęście do ciebie zawita w postaci fasolki!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak dobrze by było musiałam zarzyc apap bo już nie mogę normalnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija byle nie przyszła.. los się do Cb uśmiechnie..

• beatum Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, a robiłaś testy ovu albo miałaś robiony monitoring? Wiesz, jest szansa, że ovu się przesunela i jest złoty strzał ;)
    Ukija wrote:
    mnie raz lewy a raz prawy a po owu już dawno a bliżej @ :/
    A może Twoje jajniki sobie w ping ponga grają, stad zagnieżdżanie juz dwa dni trwa :P

Aurellka, Nadzieja jak tam urlopiki Wam służą?

Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie Dorotka trza pozytywnie myślęc

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum nie robiłam. od następnego cyklu zacznę.

‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ