Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezus teraz boli mnie prawy jajnik
#Dorotka# lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotka spokojnie nie ma co sie stresować. Jak miały poczekać to poczekały mnie raz lewy a raz prawy a po owu już dawno a bliżej @
#Dorotka# lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Dorotka of wyznaczył mi @ na 5 kwietnia. Narazie nie myślałam nad testowaniem tak szczerze. Mój się mnie też o to pytał a mu powiedziałam że nie wiem o napewno w swoim czasie. Od wczoraj debatujemy nad moimi temp
Smerfetka no surw**yństwo jedne! Wiesz co ja bym zrobiła? Położyła wypowiedzenie na ladzie Szefa w takiej sytuacji. Czy obniżył Ci obowiązki? Bo za niższą pensje nie możesz robić tego samego co wcześniej. To się nadaje do zgłoszenia u odpowiednich władz..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Smerfetka trzeba się szanować. Jak bardzo mało zarabiasz to jaki jest sens? Chyba że chcesz mieć kasę przez całą ciąże i urlop wychowawczy to inna mowa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No dobrze sie trafila kolejna na weekend. I juz nawet po pierwszym
Ukija ty nie zapominaj ze 5 beda dwie kreski! Prezent dla mnie to piekne twoje krechy!!
Dorotka przestan tak negatywnie myslec. Nic nie jest stracone puki @ nie ma.
Anka a jak sprawy z exem? Uklada sie na twoja kozysc?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ja trzymam za Ciebie tak mocno kciuki u rąk i stóp że nie wyobrażasz sobie. Po tym wszystkim tak strasznie zasługujesz na fasolke zdrową i zdrowo rozwijającą się. Uda się!
A ja nie wiem czy zatestuje. Wątpię @ na bank zawitaMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHej hej jestem Rosax wspaniałe wieści moja droga!!! Dzialajcie!! Ja jestem wykończona Znowu nasiliły się objawy przeziębienia głowa potwornie mnie boli coś kluje w dole brzucha i krzyże znowu dają o sobie znać mój jak mnie zobaczył zapytał czy coś się stało że wyglądam jak trup i oczy jakbym płakała
-
nick nieaktualny
-
Magduullina kuruj się. Jaki pech zachorować na koniec okresu wzmorzonych zachorowań
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorota, a robiłaś testy ovu albo miałaś robiony monitoring? Wiesz, jest szansa, że ovu się przesunela i jest złoty strzał
Ukija wrote:mnie raz lewy a raz prawy a po owu już dawno a bliżej @
Aurellka, Nadzieja jak tam urlopiki Wam służą?
Magduullina, #Dorotka# lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny