X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax najlepsze wieści! :) działajcie :)
    Ukija ja sobie postanowiłam, że najpierw Ty zajdziesz, a zaraz po Tobie ja! I to ma być jak najprędzej :)
    Beatum a jak u Ciebie?
    Magduullina widzę ze ciągle słabo się czujesz, może imbir jakiś, miodek?
    Nadzieja płodny nie płodny ❤ nie zaszkodzi. My z kolega w pokoju, nie poszalejemy...ale nadrobimy jutro :)
    Ahh jak mi dobrze tutaj :) cudownie!

nadzieja_86 lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Tak mnie ochota naszla na ta nature, jakis wyjazd wiec nigdzie niestety nie pojechalismy daleko ale za to maz zabral mnie na spacer w lesie ;D pojechalismy do takiego pustego lasu, cisza spokoj (pajaki, robaki,muszki) pieknie bylo haha ;D oooo i mialam pierwsze <3 w lesie. A wiec od dzis mowie ze zaciazylam w lesie ;D
    A co mi tam.. Zwierzat nie sploszylam ;D a milo bylo ;D ahhh jak dzieci hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:37

nadzieja_86, Aurellka, madziara0080 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum jakoś tak wyszło z tym weekendem pogodę widziałam długoterminową to jeszcze mnie bardziej zachęciła a teraz akurat wyszło że mąż ma wolne bo pracuje w służbie mundurowej a na majówkę np pracuje to teraz chcieliśmy ja sobie przyspieszyć ;)
    Jeszcze pół temp. nie miałam to na dzis owu wyznaczy?

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax kochana. Ja wiem że pijesz też do mnie. Ale jakoś miałam strasznie dziwny ten cykl. Nie nastawiam się chociaż po cichu mam nadzieję na wyższą temp jutro. Zobaczymy :P staram się mieć duży dystans. To tak do połowy cyklu jaram się że będzie owu i w ogóle a jak jest już po to emocje przesuwam na ostatni plan i myślę trzeźwo :P Ty nasza zaciążona w lesie :P na łonie natury jest bardzo fajnie zgadzam się w 100% :D

Aurellka czekam na zdjęcia jutro :D lubie jeździć na nartach i też liznęłam biegówki i też są super :D ja rozumiem że to Twój ostatni zjazd na nartach bo później w ciąży już nie będzie można :D no zobaczymy co to wyjdzie. Póki co czuje straszny ból krzyża promiwnujący od jajników. Jeżeli jutro wzrośnie będę dobrej myśli a jak nie to szykujcie się na lamenty :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum, właśnie nie pamiętam o co chodziło ale im pomagałam uciec z fabryki :D
    Kurde, taki ładny był dzień a ja go przespałam..
    Aurelka, nadzieja, tak bardzo wam zazdroszczę ;)
    Kochane relaksujcie się i jutro dodajcie focisze :*
    Ukija, na pewno pójdzie w górę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:49

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka śpioszku nasz :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam chyba tak bardzo zmęczona tym całym tygodniem, plus jeszcze fasolka i tak się skończyło.. I chyba zaraz idę spać dalej. ;/

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak wczoraj miałam :D też mnie wymęczył ten tydzień pełen stresów :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 nie chce się nastawiać żeby potem nie ryczeć..
    Szarlotka123 śpij na zdrowie.. to normalne że jesteś zmeczona w końcu nie jesteś już sama :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija zero stresów to źle wpływa na <3

• Ukija Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem ale w pracy coraz więcej na moich barkach i wiele wyzwań i to dlatego a Szef stoi nade mą i patrzy na ręce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj coś wiem o tym że szefowie wymagają zbyt wiele.. ale co zrobić trzeba zarabiać jak chce się własny domek :)

• beatum Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax dokładnie POZYTYWNIE ma być i tyle :) A u Ciebie to już w ogóle tak w spójności z naturą...to i imię trzeba będzie odpowiednie dobrać :D

Nadzieja co tam ovu, to tylko program. Grunt, że natura wie swoje. Gin oglądał Cię, wiec rośnijcie zdrowo :)

Aurellka i o to chodzi, taki spokój ducha, pozytywne zmęczenie, słoneczko i ... :)

A u mnie śmiesznie. Wszystko na opak hi hi. Brak bólu piersi, brzucha, zero PMS ... cóż, to chyba super, nie? Gin mi wyznaczył @ na urodziny Rosax, wiec Ukija możemy sobie piąteczki 5-tego przebić ;)
    Wczoraj byłam z tatą na IP bo coś mu w oko się wbiło i wiecie jak było śmiesznie. Oprocz tych 4h. Lekarze wezwali mnie, żeby na tatę naskarzyc, że nieodpowiedzialny i nie dba o siebie. Ja na to tato jesteś starszy, rozumiem, ale ja mam ci matkowac? Usłyszałam, że mogę próbować :P Oj faceci to wieczne dzieci ;)

nadzieja_86 lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa a Ty jak się czujesz?

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Spać nie mogę zaszokowana moją temp... ale to jeszcze nie powód do wczuwania się. Trzeba czekać bo organizm lubi zabawić się naszym kosztem. Chociaż dziś pierwszy raz pomyślałam o testowaniu w 18dpo :D oczywiście nie poszliśmy wczoraj na impreze :P

Beatum ja też nie miałam nic. Żadnych objawów po owulacji nawet bólów sutków które mi towarzyszyły. Tylko od dwóch dni ból w podbrzuszu jak na @ i wczoraj rano piekł mnie sutek. Wszystko z Tatą ok? Och uwielbiam chodzić na sor. Raz się wywróciłam i miałam problem z nogą i czekałam 5 godzin... masakra!

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane jak minęła noc jakieś sny???

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja padlam zmęczona :) I zaraz ruszam na stok :) jeszcze troszkę chce się nacieszyć nartami.
    A Wy jak tam?

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dziwny sen. Patrzyłam na rakie jezioro z lazurową spokojną wodą takie piękne skąpane w słońcu zachodzącym po którym pływała żaglówka a później przeszłam przez górke i byłam w markecie z moim a tam stragany i podeszliśmy do Cyganki i mój chciał kupić nóż i miał same 100 zł a ona wyrwała mu ten portfel i chciała tą stówkę ukraść i wziąć kolejną. Ja jej wyrwałam stówkę i szamocę się o portfel mojego i jej wyrwałam a ona uciekła do kolejnego stoiska Cygana. Ja znalazłam 20 zl i jej dałam i zabraliśmy nóż i poszliśmy dalej :P

Magduullina lubi tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d93a04312955.jpg

rosax3, Ukija, nadzieja_86, beatum, #Dorotka#, Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad7ecdb4b2d7.jpg

Dziewczynki miłego dnia! Ja pędze na stok :*

Ukija, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ