X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 a niech słyszą.. działaj działaj..:P a u mnie ból jajka ciąg dalszy i doszło gorzki smak w ustach..

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, oby nie słyszeli haha :D
    Ukija, mój ma premierę, a potem bankiet więc trzeba ładnie wyglądać ;) niestety xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:13

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki niestety już musimy wracać, ale pojezdzilam sobie :) 18 stopni w cieniu i śnieg na stoku to rewelacja :)
    Niestety zobaczyłam dwie plamki jasno brazowe, nie wiem o co chodzi...ciekawe co jutro wyjdzie.
    Ale jestem napompowana pozytywna energia, że mogę góry przenosić :)
    Ukija czekamy i ściskamy kciukasy.
    Rosax niech słyszą i zazdroszczą!
    Szarlotka dziękuję za komplement :)
    Wiecie, że tęsknię za Wami jak nie mogę zajrzeć na forum i taka jestem ciekawa co tam u Was :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pewno,ze się chwal. Przecież jest czym :)

Szarlotka a teściów uraczyliscie radosna nowina? W ogóle rodzinie juz mówicie?

Ukija jeszcze 5 dni czekania,no nie bądź taka :)

U mnie zaczęło się plamienie, wiec Ukija zostałaś Ty na placu boju. Zaciskam kciuki, bo wykres jest obiecujacy :) . Przynajmniej nie boli mnie brzuch :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka no weź i teraz Ci zazdroszczę. A dużo ludzi było tak w ogóle? Ja cały dzień spędziłam na dworze a teraz jestem głodna jak wilk :D plamki? To na bank nie @ pewnie plamienie podczas owulacji :)

Beatum jak to plamienie? No nie mów nawet tak! Pogadaj z fasola aby nie robiła sobie żartów bo pryma aprylis był 1 kwietnia! Test dopiero 18dpo. Inaczej się nie da bo wtedy będę już pewna a póki nie będę za wcześnie testowała to nie mam szans na doła :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija było dużo ludzi :) ale w Zielencu jest kilka stoków, wiec na stoku nie było tłoczno :) były momenty ze sama sobie jechałam na stoku :) cudowne uczucie :)

rosax3, Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spacer byl sex byl kebab byl lezakowanie bylo a teraz czas na forum bo juz zatesknilam za Wami
    Jakie plamy? Co wy widzicie? Jakies zarty?
    Ej szkoda ze tak szybko wam czas minal na wypoczynku, im dluzej tym lepiej ;)
    Ukija kiedy zatestujesz?

No i koniec forum.. "jedziemy na grilla ubieraj sie" i a zas musze z wyrka wstawac :/ ahh a tak milo bylo :D

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax grill super sprawa. Ja jestem straszna fanka grilla :) juz niedługo tez zaczynamy sezon, skoro już zamknelismy sezon zimowy :)

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 mmmm ale mi smaka narobiłaś tym grillem :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pozazdrościć. W jeden weekend wszystko :D Ty nasz mały zboczuszku :D u mnie w bloku też ściany cieńkie i wszystko słychać :D a ja jutro dostane @. Mam jakieś dziwne przeczucia więc już nie zatestuje :D
    Boże jutro do pracy ;(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jutro nadrobie wszystkie wpisy.
    Dziś zaczełam nowy cykl.
    Wczoraj byłam na zajeciach. Później pojechaliśmy do znajomych. Do 4 rano graliśmy w XBOXa w kręgle, boks itp. Wróciliśmy przed chwilą do domu. Potrzebowałam takiego resetu.
    Jutro pierwszy dzień pracy.
    Jestem ciekawa co w czwartek powie androog. Jeśli wyniki będą dobre to nieodpuszczamy majstrowania fasolki.
    Szarlorka kochana Ci po takich przejściach się udało to i mi w końcu musi :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa przykro mi,ale uda się kochana <3 Reset każdemu czasem jest potrzebny. Buziaczki

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe fajnie się was czyta ja też jednak zrezygnowałam z wypadu synuś buszowal po ogrodzie i pierwszy grill za nami piękna pogoda dzisiaj była

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa no pewnie musi być dobrze kochana... Rosax trzymam kciuki żeby się udało wkoncu tak na te 9 miesięcy!!!

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa mi też bardzo przykro ale się uda na pewno! :) bardzo Wam kibicuje z całych sił. No ale tak sobie myślę że jak udało się w tamtym cyklu to z plemikami jednak musi być ok. A Ty sobie robiłaś wszystkie badania? :)

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją już normalne wariuje nie wiem czy ta owu juz była czy nie bo znów bolą jajniki i podbrzusze teraz bardziej lewy nie no masakra jakaś dziewczyny naprawdę zaczyna mnie to denerwować... Jak było wszystko idealnie tak jąk tylko zaczęliśmy się starać bardziej i wpatrywać w cykl tak się wszystko pojebalo....

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina ja jestem z okolic B-B

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina spokojnie nie denerwuj się. Nie masz co. Wszystko samo się wyjaśni tylko musisz być cierpliwa :)

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina bądź cierpliwa, albo idź na monitoring, tam się wszystkiego dowiesz :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa, bardzo mi przykro :(
    Ale uda się, wierze w to mocno!
    beatum, staramy się wytrzymać do trzeciego miesiąca.
    Na spokojnie po moich przejściach, nie chcemy niczego przyspieszać dlatego wiemy tylko my jak na razie ;)

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ