Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki niestety już musimy wracać, ale pojezdzilam sobie 18 stopni w cieniu i śnieg na stoku to rewelacja
Niestety zobaczyłam dwie plamki jasno brazowe, nie wiem o co chodzi...ciekawe co jutro wyjdzie.
Ale jestem napompowana pozytywna energia, że mogę góry przenosić
Ukija czekamy i ściskamy kciukasy.
Rosax niech słyszą i zazdroszczą!
Szarlotka dziękuję za komplement
Wiecie, że tęsknię za Wami jak nie mogę zajrzeć na forum i taka jestem ciekawa co tam u WasMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Rosax pewno,ze się chwal. Przecież jest czym
Szarlotka a teściów uraczyliscie radosna nowina? W ogóle rodzinie juz mówicie?
Ukija jeszcze 5 dni czekania,no nie bądź taka
U mnie zaczęło się plamienie, wiec Ukija zostałaś Ty na placu boju. Zaciskam kciuki, bo wykres jest obiecujacy . Przynajmniej nie boli mnie brzuchMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Aurellka no weź i teraz Ci zazdroszczę. A dużo ludzi było tak w ogóle? Ja cały dzień spędziłam na dworze a teraz jestem głodna jak wilk plamki? To na bank nie @ pewnie plamienie podczas owulacji
Beatum jak to plamienie? No nie mów nawet tak! Pogadaj z fasola aby nie robiła sobie żartów bo pryma aprylis był 1 kwietnia! Test dopiero 18dpo. Inaczej się nie da bo wtedy będę już pewna a póki nie będę za wcześnie testowała to nie mam szans na dołaMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Spacer byl sex byl kebab byl lezakowanie bylo a teraz czas na forum bo juz zatesknilam za Wami
Jakie plamy? Co wy widzicie? Jakies zarty?
Ej szkoda ze tak szybko wam czas minal na wypoczynku, im dluzej tym lepiej
Ukija kiedy zatestujesz?
No i koniec forum.. "jedziemy na grilla ubieraj sie" i a zas musze z wyrka wstawac ahh a tak milo byloUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosax pozazdrościć. W jeden weekend wszystko Ty nasz mały zboczuszku u mnie w bloku też ściany cieńkie i wszystko słychać a ja jutro dostane @. Mam jakieś dziwne przeczucia więc już nie zatestuje
Boże jutro do pracy ;(Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej dziewczyny!
Jutro nadrobie wszystkie wpisy.
Dziś zaczełam nowy cykl.
Wczoraj byłam na zajeciach. Później pojechaliśmy do znajomych. Do 4 rano graliśmy w XBOXa w kręgle, boks itp. Wróciliśmy przed chwilą do domu. Potrzebowałam takiego resetu.
Jutro pierwszy dzień pracy.
Jestem ciekawa co w czwartek powie androog. Jeśli wyniki będą dobre to nieodpuszczamy majstrowania fasolki.
Szarlorka kochana Ci po takich przejściach się udało to i mi w końcu musiSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa mi też bardzo przykro ale się uda na pewno! bardzo Wam kibicuje z całych sił. No ale tak sobie myślę że jak udało się w tamtym cyklu to z plemikami jednak musi być ok. A Ty sobie robiłaś wszystkie badania?
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJą już normalne wariuje nie wiem czy ta owu juz była czy nie bo znów bolą jajniki i podbrzusze teraz bardziej lewy nie no masakra jakaś dziewczyny naprawdę zaczyna mnie to denerwować... Jak było wszystko idealnie tak jąk tylko zaczęliśmy się starać bardziej i wpatrywać w cykl tak się wszystko pojebalo....
-
Magduullina spokojnie nie denerwuj się. Nie masz co. Wszystko samo się wyjaśni tylko musisz być cierpliwa
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny