X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 a niech słyszą.. działaj działaj..:P a u mnie ból jajka ciąg dalszy i doszło gorzki smak w ustach..

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, oby nie słyszeli haha :D
    Ukija, mój ma premierę, a potem bankiet więc trzeba ładnie wyglądać ;) niestety xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:13

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki niestety już musimy wracać, ale pojezdzilam sobie :) 18 stopni w cieniu i śnieg na stoku to rewelacja :)
    Niestety zobaczyłam dwie plamki jasno brazowe, nie wiem o co chodzi...ciekawe co jutro wyjdzie.
    Ale jestem napompowana pozytywna energia, że mogę góry przenosić :)
    Ukija czekamy i ściskamy kciukasy.
    Rosax niech słyszą i zazdroszczą!
    Szarlotka dziękuję za komplement :)
    Wiecie, że tęsknię za Wami jak nie mogę zajrzeć na forum i taka jestem ciekawa co tam u Was :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pewno,ze się chwal. Przecież jest czym :)

Szarlotka a teściów uraczyliscie radosna nowina? W ogóle rodzinie juz mówicie?

Ukija jeszcze 5 dni czekania,no nie bądź taka :)

U mnie zaczęło się plamienie, wiec Ukija zostałaś Ty na placu boju. Zaciskam kciuki, bo wykres jest obiecujacy :) . Przynajmniej nie boli mnie brzuch :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka no weź i teraz Ci zazdroszczę. A dużo ludzi było tak w ogóle? Ja cały dzień spędziłam na dworze a teraz jestem głodna jak wilk :D plamki? To na bank nie @ pewnie plamienie podczas owulacji :)

Beatum jak to plamienie? No nie mów nawet tak! Pogadaj z fasola aby nie robiła sobie żartów bo pryma aprylis był 1 kwietnia! Test dopiero 18dpo. Inaczej się nie da bo wtedy będę już pewna a póki nie będę za wcześnie testowała to nie mam szans na doła :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija było dużo ludzi :) ale w Zielencu jest kilka stoków, wiec na stoku nie było tłoczno :) były momenty ze sama sobie jechałam na stoku :) cudowne uczucie :)

rosax3, Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spacer byl sex byl kebab byl lezakowanie bylo a teraz czas na forum bo juz zatesknilam za Wami
    Jakie plamy? Co wy widzicie? Jakies zarty?
    Ej szkoda ze tak szybko wam czas minal na wypoczynku, im dluzej tym lepiej ;)
    Ukija kiedy zatestujesz?

No i koniec forum.. "jedziemy na grilla ubieraj sie" i a zas musze z wyrka wstawac :/ ahh a tak milo bylo :D

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax grill super sprawa. Ja jestem straszna fanka grilla :) juz niedługo tez zaczynamy sezon, skoro już zamknelismy sezon zimowy :)

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 mmmm ale mi smaka narobiłaś tym grillem :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax pozazdrościć. W jeden weekend wszystko :D Ty nasz mały zboczuszku :D u mnie w bloku też ściany cieńkie i wszystko słychać :D a ja jutro dostane @. Mam jakieś dziwne przeczucia więc już nie zatestuje :D
    Boże jutro do pracy ;(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jutro nadrobie wszystkie wpisy.
    Dziś zaczełam nowy cykl.
    Wczoraj byłam na zajeciach. Później pojechaliśmy do znajomych. Do 4 rano graliśmy w XBOXa w kręgle, boks itp. Wróciliśmy przed chwilą do domu. Potrzebowałam takiego resetu.
    Jutro pierwszy dzień pracy.
    Jestem ciekawa co w czwartek powie androog. Jeśli wyniki będą dobre to nieodpuszczamy majstrowania fasolki.
    Szarlorka kochana Ci po takich przejściach się udało to i mi w końcu musi :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa przykro mi,ale uda się kochana <3 Reset każdemu czasem jest potrzebny. Buziaczki

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe fajnie się was czyta ja też jednak zrezygnowałam z wypadu synuś buszowal po ogrodzie i pierwszy grill za nami piękna pogoda dzisiaj była

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa no pewnie musi być dobrze kochana... Rosax trzymam kciuki żeby się udało wkoncu tak na te 9 miesięcy!!!

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa mi też bardzo przykro ale się uda na pewno! :) bardzo Wam kibicuje z całych sił. No ale tak sobie myślę że jak udało się w tamtym cyklu to z plemikami jednak musi być ok. A Ty sobie robiłaś wszystkie badania? :)

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją już normalne wariuje nie wiem czy ta owu juz była czy nie bo znów bolą jajniki i podbrzusze teraz bardziej lewy nie no masakra jakaś dziewczyny naprawdę zaczyna mnie to denerwować... Jak było wszystko idealnie tak jąk tylko zaczęliśmy się starać bardziej i wpatrywać w cykl tak się wszystko pojebalo....

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina ja jestem z okolic B-B

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina spokojnie nie denerwuj się. Nie masz co. Wszystko samo się wyjaśni tylko musisz być cierpliwa :)

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina bądź cierpliwa, albo idź na monitoring, tam się wszystkiego dowiesz :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa, bardzo mi przykro :(
    Ale uda się, wierze w to mocno!
    beatum, staramy się wytrzymać do trzeciego miesiąca.
    Na spokojnie po moich przejściach, nie chcemy niczego przyspieszać dlatego wiemy tylko my jak na razie ;)

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ