X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa nie martw sie!
    "im sie udalo to i nam sie uda" wierze w nas wszystkie!

A u mnie grill chujowy. Pyszne jedzonko przemila atmosfera, napilam sie nawet wina a tu nagle !BACH! Tesciowa do syneczka dzwoni. Juz kurwa nie ma co wymyslac.. Co weekend cos. Od rana ja odrzucal bo normalne jak cieplo to musi jechac i ogrod robic. Ale ciul w to. Od rana nie odbieral i odrzucal az w koncu dzwoni 22:10 no fakt jak na nia za pozno zadko kiedy tak dzwoni wiec mu mowie odbierz. No i wymyslila dobrze.. "zawiez mnie do szpitala bo brzuch mnie boli" kupy nie zrobila to i boli :D pojechalismy i co? Lekarz pyta oprozniala sie pani? No i jej slowa nie, dzis nie. No i jest bolacy brzuch.. Zostawili ja na oddziale podali leki na srake ;D ale wieczor nam zjebala, jak zawsze.. Uhhhhh!!!!! A siedzimy sobie na poczekalni i idzie lekarz z wczoraj! O pani heisner cos nie tak znow? Pytanie bylo do mnie a ona chciala odpowiadac ;D jaka zla byla ze lekarz o mnie pytal ;D no i spytal czy chce usg miec dzis czy peklo juz ale odmowilam. Boje sie chyba tego zelu jednak ;D mam przyjechac w srode lub wtorek jesli bede chciala. A oczywiscie ze chce! A no i tak ja niby brzuszek bolal ale zdarzyla swoje krzyki postawic.. "miales przyjechac" "co juz jak zone masz to matka nie istnieje" "jak zawsze wszystko sama musze robic" "bym umierala tez bys mnie odrzucal jak dzwonie" babsztyl jebany! No nie lubie jej po prostu.. ;/ i te jej ciagle wymagania... Dacie wiare ze wedlug niej powinnam syna do 6 msc nosic caly czas owinietego bo dziecko rak sie swoich boi?! Jak ja uwielbialam robic po swojemu i patrzec jak jej gul skacze... Cale szczescie ze pomieszkalysmy razem tylko 8 miesiecy.. A to i tak za duzo... Uff sie rozpisalam.. Ale szlak mnie trafi przez nia a mnie nie wolno sie denerwowac.! i dzis przez lekarza dowiedziala sie o kolejnej mojej a raczej nastej stracie.. No i jej teskt? "po co ty jej dziecko robisz jak ona nie potrafi sie jednym zajac i nawet jak normalna kobieta ciazy przetrzymac?! Tekst ponad wszystko. Maz odwrocil sie na piecie i elo. Wyszlismy ze szpitala. Przegina juz za duzo.. Ciagle ten tekst lub" zabezpieczaj sie bo ona nic nie warta" ej ja wiem ze ja polka a ona ruska ale mam dosc jej slow! Druga synowa po prostu zlota! No ba jedna z nich bo ruska... W tym wszystkim dobra rzecz ze on stoi za mna.

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde serio sie rozpisalam ;D
    Ide hasiu. Dobranoc. ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Rosax ale się rozpisałaś :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax nie przejmuj się nią. Olej i tak będzie lepiej. Teściowe mają jakieś głupie swoje przywyczajenia i starają się nam je wpierać. Twój musi zrozumieć że żona jest ważniejsza bo to inna więź. Matka to matka ale nie z nią będzie budował swoje życie. Bądź co bądź nie martw się. Nos do góry cycki w przód :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zamierzam nawet.! Maz jest moj jej juz nie ;p! Hihi ;D niech sie przyzwyczai ze 3 lata temu mi go oddala w dniu slubu. Koniec mamusiowania. Od tego ja juz jestem. ;)

Ukija, Magduullina, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze popieram Cię. Mój jest ponoć od zawsze bardzo niezależny więc na szczęście nie mam z tym problemu. Zresztą nie pozwalam się nikomu w nasze małżeństwo wtryniać. Mam już swoje sposoby :D

Magduullina, beatum, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje!!! Rosax kochana tak jest no teściowe zawsze takie będą a widzę ze ty masz ponadto prze France bo gdyby moja teściowa tak zaczęła to bym chyba rozszarpala. ja również Mieszkamy w jednym domu z treściami ale osobne mieszkania teściowa codziennie jest u nas ale się nie wtrąca wystarczyło raz tylko ale ja udałam ze nie słyszę co do mnie mówi i robiłam swoje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Magdullina ja się tak do końca nie znam. Ale mówiłas, że tak źle wyglądałas jak Cię Twój zobaczył, to stwierdziłam, że nie zaszkodzi. A u Ciebie może być ovu ;) W sumie jak długie masz cykle?
    Beatum kochana chyba miałaś rację z ta owulka dzień owu u mnie dzisiaj identyczny bol jak zawsze przy owu jutro będzie pewnie skok bo dziś znacznie nisko temp. także te bóle były związane z czymś innym a przeziębienie chyba opuznilo znowu owu także se poczekam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 06:34

beatum lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was ;)
    Ale mialam zly sen.. :(
    Snilo mi sie ze poklocilam sie z moim a to najgorsze sny jakie moga byc wiec dzien zaczal sie chujowo..

U mnie dzis temp o 6:30 mierzona przez sen 36,38 a jak sie obudzilam o 7 i zmierzylam sobie to juz bylo 36,74 oczywiscie wpisalam ta pierwsza jak zawsze ;)

No nic trza isc sie ogarniac i do pracy.. Za szybko weekend minal.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :) u mnie spadek. Coś czuję że jednak @ zawita niedługo. No trudno będzie kolejny cykl i kolejna szansa ;)

Rosax przykro mi że taki sen miałaś :( ale to tylko sen :) mi też stanowczo za szybko minął weekend i trzeba czekać na kolejny :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, ale masz wredną teściową ;/ normalnie nie wiem co bym zrobiła w Twojej sytuacji ale dobrze, że Twój jest za Tobą. Nie przejmuj się wrednym babskiem.
    Ukija, spokojnie. I tak jest 37 :D
    Kochane, ja dzisiaj przed pracą do gina. Trzymajcie kciuki, żeby zrobiła mi usg i było widać już zarodek. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotko mocno trzymamy kciuki! ;)

• beatum Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Rosax masz przeboje, nie ma co. Jak między Wami jest dobrze, to nie ma się czym martwić. A sen przegoń daleko. A swoją drogą nie pasuje Ci takie myślenie. Jesteś w ciąży, wiec ma być uśmiech :)
    Chociaż ja Ci tak pisze, a też miałam jakiś porąbany sen z moim, ze az przed budzikiem wstalam ;) Ale tłumacze sobie, że to tylko sen.

Magdullina piękny spadek :) Trzymasz rękę na pulsie, <3 są, wiec i Cud swiata się pojawi.a

Aurelia, Nadzieja i ... jak dzisiaj?

Ukija hej zacytuję Ci kogoś. Zobaczymy, czy zgadniesz ;) "Porozmawiaj z Fasolka" :P Ja tam zaciskam kciuki :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 09:52

Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum kochana tak tak czuje w powietrzu pachnącego bobaska :* :)

beatum lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka trzymamy nocno kciuki. Zdaj nam relacje. Ja będę przyczajona czekała na nią :) no niby mam te 37 ale jednak lipa bo jutro termin @ a już mnie kusi test ale jestem twartka :D

• beatum Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka trzymam! :D

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum kochana normawiam ze swoim brzuchem i głaskam i mówie jej żeby się nie podawała :D właśnie to tylko sny :D ja już miałam takie przebojowe z moim że np wynajeliśmy pokój jego byłej itp :P

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija trzymam kciuki, myśl pozytywnie i to będzie zielona kropka :)

Ja mam dziś o 12.20 kolejny monitoring.
    Zobaczymy co się wydarzyło przez weekend.
    Po temperaturze widzę ze nic...dziwna ona jakas jest, no ale zobaczymy.
    Napisze po.

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka na wiadomości od Ciebie też będę się czaiła :P ciekawe co Ci powie... ano staram się myśleć że jest ok ale nie mogę przesadzać bo się niepotrzebnie nakręcę :P a jajniki mnie bolą :(

• borsuk Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotko trzymam kciuki :) I czekamy na relację!

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ