Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! dziś jestem tak zarobiona ze ehh dzis mam monitoring o 17 odezwę się później i nadrobie zaległości A mi coś zaznaczył dzis owu przerywana nie wiem co to
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Rosax jakoś nie mam polotu na robienie tego testu. Nie chcę się rozczarować i dlatego daje jeszcze czas na przyjście @
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
U mnie owu nie będzie w tym cyklu. Mam się uspokoić i nie wymyślać i nie szukać ze cis nie tak, tylko dzialac i luz blues ☺ jak nie będzie efektów przez parę miesięcy to dopiero przyjść i będziemy działać.
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Ale dziś tutaj cisza
Aurellka spokojnie. Jest następny cykl. Każda kobieta ma w ciagu roku 2 cykle nie owulacyjneMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:No chyba tak
A co z szarlotka??? dzis bylo to usg bo mi pamiec szwankuje...
Tak, byłam u lekarza.
Ale na NFZ jak to na NFZ lekarka stwierdziła, że nie ma sprzętu i muszę czekać aż pójdę prywatnie ;/
Przepisała mi tylko skierowanie na badania i tyle. ;/Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj szarlotka napewno będzie widać maleństwo i serduszko nie przejmuj się tak kochana no różni są lekarze moja doktorka np często robiła usg poprostu żeby sprawdzić czy wszystko jest ok bo podstawowe są 3 a zależy od lekarza ile robi niektórzy nawet tylko zajrza do środka nie macajac nic bo kobiety coraz wrazliwsze i nie chcą zruszac macicy.. beta ładnie rosła itd 1 usg miało pęcherzyk ciążowy wiec pewnie lekarz stwierdził że do następnej wizyty poczekać... niewiem zresztą co lekarz to inny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 20:32
-
Witajcie wróciłam wreszcie do was jeden weekend a tyle lektury
Szarlotka cudowna beta !!!!
Smerfetka a to szefostwo to sczyt chamstwa wiado jak teraz z pracą jest ale jak masz okazje to potraktuj ich tak samo jak oni Ciebie !
Ukija jakaś Ty wyjątkowa w tym cyklu
Rosax tyle strachu a tu takie dobre wieści twój pęcherzyk jak torpeda a ta teściówka to jak jakiś zły sen, który skończyć się nie może
Beatum to wredota jedna nie spada od nas ! takie goście nie są mile widziane
Makowa przykro mi ! Bądź silna jesteśmy z Tobą
Aurelka super ze odpoczęłaś potrzebny taki relaks jest i reset a z tymi cyklami tez tak słyszałam ze trafiają sie bezowulacyjne u każdej kobiety
Borsuk co tam się dzieję u Ciebie ?
Magdulina nie denerwuj sie tak stres źle wplywa na nasz organizm
Ja jestem po wizycie także pęcherzyk ten dorodniejszy pękł ciałko żółte widziałam i jajnik powiększony także owu była na pewno i endometrium podrosło do 13 mm nawet gin mile była zaskoczona ze ten nie do końca pewny jednak pękł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 21:01
beatum, Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ooo nadzieja to od teraz i ty w ciazy jestes!
Kolejna ciekawostka. Cykle bezowulacyjne nawet o nich nie wiedzialam
Szarlotka ja niestety nie wiem jak w polsce jest.. Tu jak ide do gin to zanim pogadamy pierw kaza spodnie sciagnac i usiasc. No i zawsze usg nawet gdy nie ciaza tylko kontrola.. Ale nie zamartwiaj sie juz nie dlugo pujdziesz na usg i zobaczysz ze wszystko jest ok!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rano mialam szyjke jeszcze jakas miekka a teraz zamknieta ze nawet nie wiem gdzie ta dziurka i twarda jak kamien. A of nadal nie wyznaczyl ovulki..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Czesc
Aurellka tego akurat nie wiem ale z tego co owu była to się zwiększył i to normalne niby jest
Dziś OD przesunął mi owu i teraz już normalna liniaMagduullina lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok