Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlcia nie Załamuj sie bo trzeba walczyć do samego końca! Nadzieja musi zawsze być kochana!!! Jeśli miałaś poronienie no to przeciez zaszlas w ciąze co się załamujesz!!! kochana moja nic nie dzieje się nigdy bez powodu i ty doczekasz sie malenstwa!
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny rosax3 wszystkiego naj naj.. przede wszystkim zdrówka:) u mnie jeszcze 4 dni czekania i wszystko się wyjaśni chyba przez tą piękną pogodę jestem naładowana optymizmem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 10:43
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny:)
Rosax - przyłączam się do życzeń urodzinowych
Życzę upragnionego maleństwa
Ukija wrote:Magduullina Mój poszedł spać i tak do tej pory się nie odzywamy do siebie bo nadal śpi...
Rosax nie ma sikańca za wcześniej jest jeszcze
A kiedy planujesz test?
Myślisz, że jest za wcześnie?
Ilu dniowe masz cykle?
-
nick nieaktualnyTak Dorotko no widzisz kochana marzenia się spełniają!
Ja chciałam mieszkać zawsze na wsi - mieszkam.
1 chciałam mieć synka no i mam.
chciałam mieć ogród i taras cudny i mam.
Wspaniałego męża mam!
2 dzieciątko napewno też będzie!
Słońce naprawde marzenia są do spełnienia a każdy dzień jest wyjątkowy
trzeba tylko w to wierzyć ... ja tez zaczynam żyć i być optymistycznie do życia nastawiona bo smutek tylko przysłania wszystko#Dorotka#, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Dorotka# wrote:Magduullina jak pięknie to napisałaś aż się chce ja dosyć młoda wszystko przede mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 11:08
#Dorotka# lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotko no niestety tak jest w tych czasach kobiety coraz słabsze ale jedno moje zdAnie jest takie nic nie dzieje sie bez podowu!!! Na wszystko jest czas odpowiedni każdy z nas ma zapisany swój scenariusz A ja osobiście uważam jak się słyszy opowieści np babci jak w moim przypadku straciła dwie córki 1-wsza w 3dniu życia zmarła a 2-ga miała tydzień i zmarła. Poprostu dziecko było słabe i zmarło nie było to jakos straszne i wiedzieli że będzie nastepne tak urodził się mój tato najmłodszy.
Takie jak u nas poronienia , ciaze biochemiczne wogóle wtedy nie były takie ważne nawet kobiety nie wiedziały co to jest no dostały miesiaczke no i dobre jest.
A teraz dość ze trzeba sie starac nieraz latami o dziecko to ciagle poronienia lub np jak kobiety wysoko w ciazy traca dzieci ... jest to przykre no ale tak jest plodnosc i utrzymanie zdrowej ciazy teraz to jest poprostu wyczyn.. i Cud... No tak jest ? -
nick nieaktualnyaa i teraz albo kobiety leza cala ciaze i musza na siebie uwazac leki itd a wczesniej kobiety kopały ziemniaki dzieci rodziły miedzy liniami hehe jak sasiadka mojej babci i było Musimy się pogodzić z tymi czasami w jakich żyjemy i czekać na nasze cudy!
-
No dokladie magdulina
Moja babcia np syna rodzila na schodach bo na strychu pranie wieszala. A druga babcia ciotke w polu. Bylo tak. A teraz chuchanie dmuchanie. A i tak co ma byc to bedzie. Ten na gorze ma dla nas plan. On tym decyduje my niestety na sile nic nie zrobimy.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosax wszystkiego najlepszego
Poza tym co Ty piszesz, że kwiecień BĘDZIE Twoim szczęśliwym miesiącem? JEST! I tego Ci życzę w ten szczęśliwy dla Ciebie dzień.
Ukija rób ten test . Nie wiesz, że ciężarnej sie nie odmawia
Magdullina piękne słowa i z tym pozytywem aż do śmierciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 13:36
Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f2385945932.jpg
Hmm to mój owu...najciemniejszy chyba w tym cyklu...dużo sluzu rozciągliwy ale nie przejrzysty WTF hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 14:14
nadzieja_86, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka dobrze ze dbasz o sikance
Tak wyrazniejsza od poprzednich;) ale jeszcze negatywny
Ukija nie daj się prosićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 14:31
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”