Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale pozniej nie bedzie mi moze pasowac ooo juz wiem. Zrobie sobie zdjecie tego wykresu wkleje pod wykres i zmienie temp bynajmiej bede gdzies miala orginalne
beatum lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny. Szybkie i pilne pytanie. Jaki lek na obniżenie temp mam wziąć?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Bo mam w ustach 37.9 a dowcipnie 38.4... chyba coś mnie łamie a nie wiem jak mam się leczyć"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nie robiłam testu nie czuje tego. Dziś w pracy się popłakałam ale sama byłam i nadal becze. Nie że może nie być fasolki tylko że źle się czuje i mam goraczke i boli mnie głowa i krzyż. Zastanawiam się czy na ip nie podjechać z moim...
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochana zrob ten test! Ciaze czesto zaczynaja sie od bolu. I nie musisz czuc. Zrob zanim pojedziesz na ip zeby cie czyms zlym nie nafaszerowali
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ale na ip mogę powiedzieć że mam podejrzenie ciąży i mi bete zrobią. Jezus jak ja się źle czuje rano bolała mnie tylko głowa. Wiecie co? Jakw ciągu 2 miesięcy nie uda mi się zajść w ciążę to odkładam starania na bok i zwalniam się z pracy..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija Kochana, może pojedź faktycznie jak jest tak źle.
Zrobią Ci badania, betę i będzie dobrze :*
Biedactwo, tyle stresu w naszej pracy ;/
Ja też się tak dzisiaj wkur. wiłam (przepraszam ale mam takie nerwy, ze szok)
Rosax, wszystkiego najlepszego Kochana
Dużo zdrówka, miłości, mniej kłótni z teściową i kropka w tym miesiącu! :*rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamiętam ale wkurzył mnie mój szef. Były właściwie.
Przyjechali z umową i okazało się, że to co mi obiecywał na rozmowie kwalifikacyjnej to kompletne bzdety.
Umowa o pracę zmieniła się na umowę zlecenie niby na miesiąc ale i tak, 2500 netto zmieniło się na najniższą krajową a on stwierdził, że te warunki są "na razie bo nie wynegocjował innych z centralą banku". Podziękowałam mu za współpracę i trzasnęłam drzwiami. Dodatkowo za te dni w których zapierdzielałam bez umowy ma mi zapłacić bo straciłam tylko czas ;/;/;/ Jestem taka wściekła, że nawet sobie nie wyobrażacie.
Nie dość, ze maleństwo to jeszcze będę bez grosza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 19:18
Ukija lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ukija, ale nas w niepewności trzymasz Trzymaj się! Zdrowia Ci życzę. Dziewczyny mają racje takie osłabienie może być przez fasolkę.
W ciąży można brać jedynie paracetamol! Tak mi gin powiedziała.
Rosax wszystkiego najlepszego :*
Ja dopiero drugi dzień w nowej pracy, więc raczej spokojnie.
Szarlotka proszę staraj się nie stresować, bo fasolki tego nie lubią
Powiem Wam, że oczywiście podłamałam się tym co ostatnio się stało. Wypłakałam się. Teraz już wróciłam do siebie. I o ile z wynikami męża wszystko będzie dobrze to w tym miesiącu zamierzam zafasolkować i to na 9 miesięcy! Przecież w końcu musi się udać zmajstrować zdrowgo, silnego kropka. Limit niepowodzeń mam nadzieję, że już wyczerpałam.
Szarlotka123, Aurellka, Ukija lubią tę wiadomość