Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
No ukija ta ip i beta to nie jest zly pomysl.
Jedz i powiedz ze sie tak czujesz i tak jak pisano powiedz ze test byl pozytywny. Albo jeden taki drugi taki dlatego podejrzewaszUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Uf uf ni3 zdecydowaliśmy się jechać bo ja na sor nie chcę. Tutaj 4 godziny się czeka 2 kolejkach... a ja jestem zmęczona i nie mam ochoty jechać i tam siedzieć z bolącymi plecami i gorączką wezmę paracetamol czyli pewnie jutro temp będzie zaburzona"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa właśnie pozmawiałam z lekarką z Warszawy na infolini i powiedziała że paracetamol 100. Nie za bardzo chcę brać leki bo mam problemy z tą wątrobą no ale trudno"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka a słuchaj na umowe zlecenie prawo nie chroni kobiet w ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:33
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka jak cwel jeb..ny takie oszustwo żeby tylko naciągnąć do pracy tak to od razu byś się nie zgłosiła wiem praca to co innego obowiązują inne przywileje ale są te świadczenia dla kobiet bez pracy ewentualnie zawsze coś. Ty z dzidziusiem a on Cie tak zdenerwował!
Ukija jedź koniecznie teraz przy tych objawach niepewność jest jeszcze gorsza 3maj sie kochana
Makowa jednym słowem CUDOWNE nastawienie ! podoba mi się im większa wiara i pozytywne myślenie to nasz organizm już jest w ciąży
Rosax a jak Twoje urodzinki ?Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyUkija, właśnie nie. Mało tego, na umowę zlecenie może mnie jeszcze zwolnić mimo iż jestem w ciąży ;/
nadzieja, dokładnie. Przede wszystkim bym nawet się nie zwalniała z poprzedniej pracy i bym mogła już być na l4 i się nie denerwować ;/
Makowa to fakt, masz świetne nastawienie i tego Ci życzę z całego serducha!Ukija lubi tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Aleś Ty uparta
A Ty Kochana moja nie masz na dzisiaj terminu @?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka a jaki to ten Twój były bank? co za ch*j z tego Gościa normalnie karma do niego wróci. Też ktoś go w chuja zrobi!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija zrob to dla nas i wyslij swojego po test i zrob go zaraz! Prooooooosze!!!!
A moje urodzinki milo uplywaja. Bezalkoholowo
Jutro do pracy niestety. Dzis wolne od 15 a jutro na 11. Chyba mysleli ze bede picnadzieja_86, Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyByły Credit Agricole. ( w senie ten, z którego się zwolniłam na potrzeby tej pracy, którą miałam mieć)
No ch.j straszny.. Mam nadzieję.
Jak można tak oszukiwać ludzi.. Ja na prawdę tego nie potrafię pojąć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:57
Ukija lubi tę wiadomość
-
Co za partactwo kij im wszystkim w oko. Ja się sama zwolnie bo też mam dosyć"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Aurellka to u Ciebie endorfiny szczytuja. U męża zaraz będą Oj będzie się działo
Szarlotka straszna sytuacja. Powiem Ci, że miałam podobnie. Ja bez pracy, w ciąży, maż bez pracy, dorabiajacy na czarno. Oj miałam wtedy stracha.Ciotki mi powtarzały, Bóg dał ci cud, to i o resztę zadba. Zdaje się, że pod koniec 3. miesiąca znalazłam prace, mimo tego, że powiedziałam dyrektorowi wprost co i jak. Mało tego pracuje u niego do dziś. Życzę Ci tego samego z całego serca
Makowa jesteś wielkaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
A tak swoją drogą mam wielu znajomych w branży bankowej i straszne cięcia są, redukcję etatów. Szkoda tylko, że pracy nie ubywa, wiec ci zostali muszą robić za dwóch lub trzech I jak tu przy takich stresach w ciążę zachodzić?
Pisalyscie jak to było kiedyś, że w polu rodziły itp. Kiedyś żyło się spokojniej, w rytmie wyznaczonym przez naturę. Ja tam mogłabym żyć w takich czasach, być kura domową
Ukija a jak Ty się czujesz?szczęśliwa łac. beatum