X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ukija ta ip i beta to nie jest zly pomysl.
    Jedz i powiedz ze sie tak czujesz i tak jak pisano powiedz ze test byl pozytywny. Albo jeden taki drugi taki dlatego podejrzewasz

Ukija lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf uf ni3 zdecydowaliśmy się jechać bo ja na sor nie chcę. Tutaj 4 godziny się czeka 2 kolejkach... a ja jestem zmęczona i nie mam ochoty jechać i tam siedzieć z bolącymi plecami i gorączką :/ wezmę paracetamol ;) czyli pewnie jutro temp będzie zaburzona :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa właśnie pozmawiałam z lekarką z Warszawy na infolini i powiedziała że paracetamol 100. Nie za bardzo chcę brać leki bo mam problemy z tą wątrobą no ale trudno :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego tak jak Ci mówimy Ukija, rób test! :P
    Smerfetka, Makowa staram się ale jak można tak oszukiwać ludzi..

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test 18dpo i koniec :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleś Ty uparta :P
    A Ty Kochana moja nie masz na dzisiaj terminu @?

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka a słuchaj na umowe zlecenie prawo nie chroni kobiet w ciąży?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:33

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka jak cwel jeb..ny takie oszustwo żeby tylko naciągnąć do pracy tak to od razu byś się nie zgłosiła wiem praca to co innego obowiązują inne przywileje ale są te świadczenia dla kobiet bez pracy ewentualnie zawsze coś. Ty z dzidziusiem :D a on Cie tak zdenerwował!

Ukija jedź koniecznie teraz przy tych objawach niepewność jest jeszcze gorsza 3maj sie kochana :)

Makowa jednym słowem CUDOWNE nastawienie ! podoba mi się im większa wiara i pozytywne myślenie to nasz organizm już jest w ciąży :D

Rosax a jak Twoje urodzinki ?

Ukija lubi tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, właśnie nie. Mało tego, na umowę zlecenie może mnie jeszcze zwolnić mimo iż jestem w ciąży ;/
    nadzieja, dokładnie. Przede wszystkim bym nawet się nie zwalniała z poprzedniej pracy i bym mogła już być na l4 i się nie denerwować ;/
    Makowa to fakt, masz świetne nastawienie i tego Ci życzę z całego serducha! <3

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Aleś Ty uparta :P
    A Ty Kochana moja nie masz na dzisiaj terminu @?
    Kochana moja mam termin na dziś :) ale biore magnez i może mi się wydłużyć fl. Nie potrafie też określić szyjki :P

• Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka a jaki to ten Twój były bank? :P co za ch*j z tego Gościa :/ normalnie karma do niego wróci. Też ktoś go w chuja zrobi!

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija zrob to dla nas i wyslij swojego po test i zrob go zaraz! Prooooooosze!!!!

A moje urodzinki milo uplywaja. Bezalkoholowo ;D
    Jutro do pracy niestety. Dzis wolne od 15 a jutro na 11. Chyba mysleli ze bede pic ;D

nadzieja_86, Szarlotka123, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Były Credit Agricole. ( w senie ten, z którego się zwolniłam na potrzeby tej pracy, którą miałam mieć)
    No ch.j straszny.. Mam nadzieję.
    Jak można tak oszukiwać ludzi.. Ja na prawdę tego nie potrafię pojąć..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 20:57

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za partactwo :/ kij im wszystkim w oko. Ja się sama zwolnie bo też mam dosyć :D

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka przykro mi, że też tacy ludzie są i nie zwracają uwagi, że robią krzywdę innym. Oszuści straszliwi!
    Ja poćwiczylam półtorej godzinki na siłowni. Teraz zjemy i pocwicze z Mężem :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Ukija w jakim banku jesteś jeśli mogę spytać?
    Za dużo nerwów ;/
    Aurelka, zgadzam się.
    Półtorej godziny ćwiczyłaś i Ty jeszcze nie zmęczona? ;)

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh no jeszcze Męża pomęczyć dam rade :)

nadzieja_86, beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ;)
    Dzis cos sil nie mam. Pogoda zamula..
    Ukija ja nadal czekam na Twoj test!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • beatum Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka to u Ciebie endorfiny szczytuja. U męża zaraz będą ;) Oj będzie się działo :)

Szarlotka straszna sytuacja. Powiem Ci, że miałam podobnie. Ja bez pracy, w ciąży, maż bez pracy, dorabiajacy na czarno. Oj miałam wtedy stracha.Ciotki mi powtarzały, Bóg dał ci cud, to i o resztę zadba. Zdaje się, że pod koniec 3. miesiąca znalazłam prace, mimo tego, że powiedziałam dyrektorowi wprost co i jak. Mało tego pracuje u niego do dziś. Życzę Ci tego samego z całego serca :)

Makowa jesteś wielka :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak swoją drogą mam wielu znajomych w branży bankowej i straszne cięcia są, redukcję etatów. Szkoda tylko, że pracy nie ubywa, wiec ci zostali muszą robić za dwóch lub trzech :/ I jak tu przy takich stresach w ciążę zachodzić?

Pisalyscie jak to było kiedyś, że w polu rodziły itp. Kiedyś żyło się spokojniej, w rytmie wyznaczonym przez naturę. Ja tam mogłabym żyć w takich czasach, być kura domową :P

Ukija a jak Ty się czujesz?

szczęśliwa łac. beatum
‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ