Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki.
Trochę mnie tu nie było, trochę chciałam wyluzować, ale i tak podczytywałam Was praktycznie codziennie.
Dziś mam 9 dzień cyklu, byłam na monitoringu. Jestem mega zaskoczona, bo na lewym jajniku pęcherzyk dominujący 18mm a na prawym kilka małych, skąd moje zaskoczenie? Stąd, że do tej pory nigdy nie miałam tak, że pęcherzyki były na obu jajnikach... zawsze jeden duzy naprzemiennie albo na lewym albo na prawym jajniku... Czy myślicie, że HSG coś ma z tym wspólnego?
Apropos HSG to dziś właśnie lekarz dał mi dokumenty i jest tam takie piękne zdanie "jajowody drożne"
A po jutrze jedziemy z mężem na 4 dni nad morze w ramach mojego prezentu urodzinowego
Rosax - wszystkiego co najlepsze!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 22:28
beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Beatum, ja dostałam skierowanie na NFZ od swojego lekarza, sam mi je robił w szpitalu. Ja żadnych badań wcześniej nie robiłam, ale słyszałam, że z tym różnie. Dużo dziewczyn robi badanie na czystość pochwy, ale ja nie robiłam nic.
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa super podejście do sytuacji trzymam kciuki żeby się wkoncu udało!!!
Aurellka działaj działaj!!!
Madzia uda się wież w to z całego serca!!
Beatum rozczarowanie jest najgorsze ale jest plusem to ze można starać się dalej...
Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno mocno kciuki żeby w ta piękna wiosnę bocian każdej podrzucil fasolkę pod serducho!!!beatum lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny. Ja wczoraj zasnęłam jak kamień po tym paracetamolu. Obudziłam się na chwile o 1 i mierzę temp w buzi a tam 36.7 i zero bólu gorąca itp. Dziś wstaje a tutaj 37.9 w buzi i tak jak widzicoe na wykresie wyższa dowcipnie. Chyba bez lekarza się nie obejdzie gadło i głowa mnie tak bolą że płakać mi się chce"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki w ten deszczowy (u mnie) poranek.
Dzięki Madziara. No to teraz to będzie mój następny krok. Oby nie było potrzeby robić hsg
Magdullina a dzisiaj jakieś dolegliwości?
Ukija to wolne bierzesz? Ale wykres gdybyś nie dała zaburzonej, to wystrzelilby. Oby tak było i w rzeczywistościWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 07:45
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Beatum szczerze to duszy się czuje. Jest mi gorąco. Każdy ruch głową mnie boli. Krzyż mi wysiada. Chyba idę na l4... póki co nawet się nie ogarniam aby iść do pracy ale ogarne się do lekarza"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny mammtakie pytanie może i głupie ale jak się robi paskowy test ciążowy? Bo mam te z allegro i nie ma instrukcji. Włożyłam do moczu na 5 sekund i odłożyłam i... jedna kreska... dziwne no trudno dobrze że się nie nakręcałam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tylko zastanawiam się gdzie ten małpiszon"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Hm. Czyli źle zrobiłam? W ogóle te nawilżenie szło tak strasznie wolno
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"