Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija no przykro mi szkoooda ale sie uda teraz a jak nie teraz to i tak na pewno sie uda!
Suty mnie swedza zatre sie haha od czego tak moze byc? Wie ktos?Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Nie łamie się. Okazało się że mam angine. Skąd to cholerstwo się przypałętało. Jeden cykl spokoju da nam lekki odpoczynek już mój myśli że to wina jego plemników. Ale mam czas iść na spokojnie do endokrynologa i do innego gina na konsultacje w sprawie tego progesteronu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Teraz nic innego mi nie pozostało jak trzymać kciukasy za Was Rosax Ty pierwsza testujesz więc czekam z niecierpliwością
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A gorączkową zołzę nadal mam l4 dostałam a tak źle się czuje że masakra
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ale czekajcie antybiotyk = cykl w plecy. Prawda?
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj się czuje jakby mnie walec przejechał..
Miałam bliskie spotkanie z porcelaną bo już ni wytrzymałam.
Ehh, zaczyna się
Ukija, przykro mi. Ale dopóki jeszcze nie ma krwi to jest nadzieja
Rosax, mam nadzieję, że do mnie dołączysz.Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cycki bolaly mnie w kazdej ciazy i sutki. Dzialo sie tak po ovu juz. A na 2-3 dni przed terminem @ mam rozmiar wieksze Ale w listopadzie zwiekszyly sie dopiero po terminie @ jeden tydz. Szybko mi rosna w ciazy niestety... Z julianem przed mialam d a pozniej na koniec duze G... A po ciazy c. Teraz za kazda nowa robia sie szybko d.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzis 22 dc owu prawdopodobnie i objawy i temp. była 20dc ale szczerze sama juz niewiem bo szczerze takie wieksze skoki byly 2 co przy pierwszym mialam te bole krzyza i jajników no takze naprawde niewiem to bylo w 17dc ten skok rosax jak bedziesz miala chwile zerknij na moj wykres i albo mi doradz (doświadczona kochana kobietko) albo kopnij w tylek i postaw do pionu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:07
-
Hej
Ukija oby to plamienie było jednorazowe.
Magdulina mnie piersi zaczęły boleć jakiś tydzień po owu. A na dwa trzy dni przed terminem @ to już były bardzo obolałe. Lewo mogłam je dotknąć.
Rosax nie strasz mnie z tym powiekszaniem biustu. Ja nosze 75h...
Madziara to teraz pozostaje tylko męża dopaść
Fatalnie się dziś czuje. To chyba przez ta zmianę pogody. Głowa mnie boli i spać mi się chce.
Szarlotka to szczyt chamstwa w taki sposob traktować ludzi. Wszystko na pewno sie ułoży. Poza tym masz teraz najpiekniejszy czas w życiu i staraj się z tego czerpać w pełni
Ukija lubi tę wiadomość
-
Ksiezniczka ale mam nadzieję, że już wszystko dobrze.
Ja się zastanawiam czy w tym cyklu będę mieć owu. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze Muszę się w testy zaopatrzyć.Magduullina lubi tę wiadomość