X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no przykro mi :( szkoooda ale sie uda teraz a jak nie teraz to i tak na pewno sie uda!

Suty mnie swedza ;D zatre sie haha ;D od czego tak moze byc? Wie ktos?

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tak ;) swedza suty i cale cycory na bobini!;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie łamie się. Okazało się że mam angine. Skąd to cholerstwo się przypałętało. Jeden cykl spokoju da nam lekki odpoczynek :P już mój myśli że to wina jego plemników. Ale mam czas iść na spokojnie do endokrynologa i do innego gina na konsultacje w sprawie tego progesteronu ;)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nic innego mi nie pozostało jak trzymać kciukasy za Was :) Rosax Ty pierwsza testujesz więc czekam z niecierpliwością :D

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gorączkową zołzę nadal mam :/ l4 dostałam a tak źle się czuje że masakra :/

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czekajcie antybiotyk = cykl w plecy. Prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ukija ale moze poprostu odpusc na zasadzie nie sprawdzaj itd poprostu wtedy kiedy macie ochotke sie kochajcie a ty sie badaj itd ale tak po calosci to ty nie odpuszczaj ;)

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj się czuje jakby mnie walec przejechał..
    Miałam bliskie spotkanie z porcelaną bo już ni wytrzymałam.
    Ehh, zaczyna się :(
    Ukija, przykro mi. Ale dopóki jeszcze nie ma krwi to jest nadzieja ;)
    Rosax, mam nadzieję, że do mnie dołączysz.

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotko współczuję bo musi to byc bardzo nieprzyjemne ehh ... herbatka mietowa, krakersy lub herbatniki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax słonce powiedz mi (przepraszam że tak ale ) ty miałaś od jakiego czasu ból piersi w tych ciążach które miałaś? pamietasz może lub Ty szarlotko? czy od owu czy przed term @ jak to u was wyglądało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadłam flipsy, na razie jest ok.. Zobaczymy jak to będzie z obiadem.
    Magdulina, ja miałam bóle piersi, po owu silniejsze a teraz jest jakoś lepiej. I sutki wrażliwe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no bo sie zastanawiam bo sutki mam takie ze jak dotkne to bola ... piersi tak jakby takie ciezsze i na wieczor wczoraj czulam takie cos dziwne jakby od pachy klucia...

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki bolaly mnie w kazdej ciazy i sutki. Dzialo sie tak po ovu juz. A na 2-3 dni przed terminem @ mam rozmiar wieksze Ale w listopadzie zwiekszyly sie dopiero po terminie @ jeden tydz. Szybko mi rosna w ciazy niestety... Z julianem przed mialam d a pozniej na koniec duze G... A po ciazy c. Teraz za kazda nowa robia sie szybko d.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy masz termin @?
    Mnie pod pachami tez tak kluje az do cyckow ale to na ovu najczesciej.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wedlug moich obliczen na 18 powinnam miec @

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis 22 dc owu prawdopodobnie i objawy i temp. była 20dc ale szczerze sama juz niewiem :D bo szczerze takie wieksze skoki byly 2 co przy pierwszym mialam te bole krzyza i jajników no takze naprawde niewiem to bylo w 17dc ten skok rosax jak bedziesz miala chwile zerknij na moj wykres i albo mi doradz (doświadczona kochana kobietko) :) albo kopnij w tylek i postaw do pionu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:07

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ukija oby to plamienie było jednorazowe.
    Magdulina mnie piersi zaczęły boleć jakiś tydzień po owu. A na dwa trzy dni przed terminem @ to już były bardzo obolałe. Lewo mogłam je dotknąć.
    Rosax nie strasz mnie z tym powiekszaniem biustu. Ja nosze 75h...
    Madziara to teraz pozostaje tylko męża dopaść ;)
    Fatalnie się dziś czuje. To chyba przez ta zmianę pogody. Głowa mnie boli i spać mi się chce.
    Szarlotka to szczyt chamstwa w taki sposob traktować ludzi. Wszystko na pewno sie ułoży. Poza tym masz teraz najpiekniejszy czas w życiu i staraj się z tego czerpać w pełni :)

Ukija lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny przepraszam ze nie odzywałam sie dość długo ale miałam Sajgon w pracy a do tego jeszcze rodzice jakieś kłótnie ze mną chcieli zaczynav. Dosłownie nie miałam ani chwili dla siebie. Co u Was?

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiezniczka ale mam nadzieję, że już wszystko dobrze.
    Ja się zastanawiam czy w tym cyklu będę mieć owu. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Muszę się w testy zaopatrzyć.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zaopatrzylam i jedne i drugie kupiłam. Trzy dni robię testy owu dzisiaj pierwszy pozytywny :-D

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ