WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no przykro mi :( szkoooda ale sie uda teraz a jak nie teraz to i tak na pewno sie uda!

Suty mnie swedza ;D zatre sie haha ;D od czego tak moze byc? Wie ktos?

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tak ;) swedza suty i cale cycory na bobini!;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie łamie się. Okazało się że mam angine. Skąd to cholerstwo się przypałętało. Jeden cykl spokoju da nam lekki odpoczynek :P już mój myśli że to wina jego plemników. Ale mam czas iść na spokojnie do endokrynologa i do innego gina na konsultacje w sprawie tego progesteronu ;)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz nic innego mi nie pozostało jak trzymać kciukasy za Was :) Rosax Ty pierwsza testujesz więc czekam z niecierpliwością :D

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gorączkową zołzę nadal mam :/ l4 dostałam a tak źle się czuje że masakra :/

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czekajcie antybiotyk = cykl w plecy. Prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak ukija ale moze poprostu odpusc na zasadzie nie sprawdzaj itd poprostu wtedy kiedy macie ochotke sie kochajcie a ty sie badaj itd ale tak po calosci to ty nie odpuszczaj ;)

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj się czuje jakby mnie walec przejechał..
    Miałam bliskie spotkanie z porcelaną bo już ni wytrzymałam.
    Ehh, zaczyna się :(
    Ukija, przykro mi. Ale dopóki jeszcze nie ma krwi to jest nadzieja ;)
    Rosax, mam nadzieję, że do mnie dołączysz.

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarlotko współczuję bo musi to byc bardzo nieprzyjemne ehh ... herbatka mietowa, krakersy lub herbatniki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax słonce powiedz mi (przepraszam że tak ale ) ty miałaś od jakiego czasu ból piersi w tych ciążach które miałaś? pamietasz może lub Ty szarlotko? czy od owu czy przed term @ jak to u was wyglądało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadłam flipsy, na razie jest ok.. Zobaczymy jak to będzie z obiadem.
    Magdulina, ja miałam bóle piersi, po owu silniejsze a teraz jest jakoś lepiej. I sutki wrażliwe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no bo sie zastanawiam bo sutki mam takie ze jak dotkne to bola ... piersi tak jakby takie ciezsze i na wieczor wczoraj czulam takie cos dziwne jakby od pachy klucia...

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cycki bolaly mnie w kazdej ciazy i sutki. Dzialo sie tak po ovu juz. A na 2-3 dni przed terminem @ mam rozmiar wieksze Ale w listopadzie zwiekszyly sie dopiero po terminie @ jeden tydz. Szybko mi rosna w ciazy niestety... Z julianem przed mialam d a pozniej na koniec duze G... A po ciazy c. Teraz za kazda nowa robia sie szybko d.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy masz termin @?
    Mnie pod pachami tez tak kluje az do cyckow ale to na ovu najczesciej.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wedlug moich obliczen na 18 powinnam miec @

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis 22 dc owu prawdopodobnie i objawy i temp. była 20dc ale szczerze sama juz niewiem :D bo szczerze takie wieksze skoki byly 2 co przy pierwszym mialam te bole krzyza i jajników no takze naprawde niewiem to bylo w 17dc ten skok rosax jak bedziesz miala chwile zerknij na moj wykres i albo mi doradz (doświadczona kochana kobietko) :) albo kopnij w tylek i postaw do pionu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 14:07

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ukija oby to plamienie było jednorazowe.
    Magdulina mnie piersi zaczęły boleć jakiś tydzień po owu. A na dwa trzy dni przed terminem @ to już były bardzo obolałe. Lewo mogłam je dotknąć.
    Rosax nie strasz mnie z tym powiekszaniem biustu. Ja nosze 75h...
    Madziara to teraz pozostaje tylko męża dopaść ;)
    Fatalnie się dziś czuje. To chyba przez ta zmianę pogody. Głowa mnie boli i spać mi się chce.
    Szarlotka to szczyt chamstwa w taki sposob traktować ludzi. Wszystko na pewno sie ułoży. Poza tym masz teraz najpiekniejszy czas w życiu i staraj się z tego czerpać w pełni :)

Ukija lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny przepraszam ze nie odzywałam sie dość długo ale miałam Sajgon w pracy a do tego jeszcze rodzice jakieś kłótnie ze mną chcieli zaczynav. Dosłownie nie miałam ani chwili dla siebie. Co u Was?

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiezniczka ale mam nadzieję, że już wszystko dobrze.
    Ja się zastanawiam czy w tym cyklu będę mieć owu. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Muszę się w testy zaopatrzyć.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Księżniczk@ Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zaopatrzylam i jedne i drugie kupiłam. Trzy dni robię testy owu dzisiaj pierwszy pozytywny :-D

‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ